Şimdi Ara

Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya... (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
12
Favori
209.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samet3534

quote:

Orijinalden alıntı: biz

Megane 3 sıfır aracıma Landirezzo omegas plus takıldı şuanda memnunum 1 kaç gün sonra fotoları eklerim.

depoyu nasıl yaptınız bagajdamı sizinde?

Hok hocam alttan simit mükemmel görünüyor sadece sıkınca bagaj içindeki sacı biraz kasmış ama taş gibi yarın fotoları çekeceğim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samet3534

quote:

Megane 3 sıfır aracıma Landirezzo omegas plus takıldı şuanda memnunum 1 kaç gün sonra fotoları eklerim.

depoyu nasıl yaptınız bagajdamı sizinde?

Hok hocam alttan simit mükemmel görünüyor sadece sıkınca bagaj içindeki sacı biraz kasmış ama taş gibi yarın fotoları çekeceğim.

sağlıklı olmaz diye tavsiye etmemişlerdi bana alttan çok çıkıntı yapıyor dediler. Ama bagajın içindede kötü oluyor. Güle güle kullanın.

• Megane 3 1.6 16w sıfır aldım Omegas plus takıldı.şimdilik gayet iyi Kral otogaz Bahcelievler Mehmet Beye Teşekkürler.

• quote:

Megane 3 1.6 16w sıfır aldım Omegas plus takıldı.şimdilik gayet iyi Kral otogaz Bahcelievler Mehmet Beye Teşekkürler.

merhaba
    landirenzo ailesine hoş geldiniz sorunsuz keyifli sürüşler dileriz . iyigünler

• quote:

Orijinalden alıntı: LandiRenzo-teknik

quote:

Megane 3 1.6 16w sıfır aldım Omegas plus takıldı.şimdilik gayet iyi Kral otogaz Bahcelievler Mehmet Beye Teşekkürler.

merhaba
    landirenzo ailesine hoş geldiniz sorunsuz keyifli sürüşler dileriz . iyigünler

Teşekkürler başarılarınızın devamını dilerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: erdems18

ya ben mi yanlış okuyorum bunları anlamadım.
    ben de landi renzo kullanıyorum ama hiç ama hiç memnun değilim.

Bir yıldır kullanıyorum hiç memnun değilim. Sokturmeyi düşünüyorum parasini da alacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin0006

quote:

Orijinalden alıntı: erdems18

ya ben mi yanlış okuyorum bunları anlamadım.
    ben de landi renzo kullanıyorum ama hiç ama hiç memnun değilim.

Bir yıldır kullanıyorum hiç memnun değilim. Sokturmeyi düşünüyorum parasini da alacam

merhaba
    kulandıgınız sistemin sıkıntılarını ve sorunlarını bize yazar iseniz sizin sorunlarınız icin bulndugunuz bölgedeki landirenzo bayisi ile irtibata gecip sorunlarınız icin cözüm üretelim. ayrıca bana özelden tel numaranızı ve bulundugunuz ile yazın sizin sorunlarınızla ilgili kısa sürede cözüm üretelim iyi günler

• merhaba iyi günler; opel astra HB 1.6 classic III kullanıcısıyım ( 2012 model ; hala garanti kapsamında) , LPG taktırmayı düşünüyorum. vites aralarında -3.vitesten sonra- bile cruise kontrol kullanarak araç kullanırım, ortalama şehir içi yakıt tüketimim 8.8 civarında

landirenzonun garantiyi bozmadığını duydum, ancak LPG taktırırsam cruise controlü de kullanabilecek miyim ???

kullanan bilir uzun yolda cruise kontrol kullanmak çok ciddi avantaj ve keyif, eğer LPG de cruise control kullanabiliyorsam aracı 5. vites 3000-35000 devirde kullanmam aracın motoruna ısı bakımından zarar verir mi ??

bana en yakın servisiniz yaklaşık 140 km de , bu sorularıma cevap alabilmek için bu kadar süre harcayıp servise gidemiyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • iyi günler 2011 fluonce 1,6 triptronik aracıma lpg kit taktırdım lpg ikaz lambası 1 kademe 2 kademe 3 kademe arasında gidip geliyor....araç benzinden lpg ye ço geçiyor..birde lpg kit içinden çıkan benzin borusunun üzerindeki muhavazayı çıkartarak spiral boru takıldı...doğrumudur lpg yi taktıralı 2 gün oldu bu arada 47 lt tank var @LandiRenzo-teknik
  • landirenzo lpg yi şahıs bayine taktırdım...yanlız işcilik ve esnaf arkadaşın davranışında hoşlanmadım bu nedenle aracın 1000 km ayarı ve diğer sorunlar için olgun lpg ankara veya başka bir bayi ye gitsem garanti kapsamında yardımcı olnur mu
  • öncelikle herkeze merhaba bir hafta öncesi aracımın buji lerini yeniledim aracımda landirenzo marka sıralı sistem var marş bastığımda araç çalışmıyor bunun sebebi bujilerden olabilirmi ayrıca zaman zaman araç çalışır vaziyetteyken de devir saati 800 ila 1000 arasında yükselip alçalıyor şimdi de ise lpg göstergesinde hiç bir ışık yanmıyor ve lanet olsun araç yine çalışmıyor
  • İyi günler ben konya dayım 2012 cruze 1.6 124 hp var . Landi renzo kiti tavsiye ettiler hangi lpg kitini taktırmalıyım ve konyada iyi bir landirenzo ustası tavsiye eder misiniz ? Bir tek landi renzo bayisi olarak tavsiye olarak adem otogaz la görüştük onlarda 2 yıl 100 bin km garanti verdikleri için tavsiye edildi . Sizce iyiler midir ustalıkta yoksa sizin bildiğiniz tavsiye edeceğiniz bu işi büyük ustalıkla yapan başka bayi var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

İyi günler ben konya dayım 2012 cruze 1.6 124 hp var . Landi renzo kiti tavsiye ettiler hangi lpg kitini taktırmalıyım ve konyada iyi bir landirenzo ustası tavsiye eder misiniz ? Bir tek landi renzo bayisi olarak tavsiye olarak adem otogaz la görüştük onlarda 2 yıl 100 bin km garanti verdikleri için tavsiye edildi . Sizce iyiler midir ustalıkta yoksa sizin bildiğiniz tavsiye edeceğiniz bu işi büyük ustalıkla yapan başka bayi var mıdır ?

merhaba
    konyada ademler otogaz işcilik ve ustalık konusunda iyidir . ademler otogaza gönül rahatlıgı ile montaj yaptırabilirsiniz. iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre çağatay

öncelikle herkeze merhaba bir hafta öncesi aracımın buji lerini yeniledim aracımda landirenzo marka sıralı sistem var marş bastığımda araç çalışmıyor bunun sebebi bujilerden olabilirmi ayrıca zaman zaman araç çalışır vaziyetteyken de devir saati 800 ila 1000 arasında yükselip alçalıyor şimdi de ise lpg göstergesinde hiç bir ışık yanmıyor ve lanet olsun araç yine çalışmıyor

merhaba
    aracınızı en yakın landirenzo servisine ugrayın soronuzu dile getirin cözeklerdir veya bize özelden tel bilginizi ve ikamet etiginiz ili yazın size yardımcı olayım iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: unl_06

landirenzo lpg yi şahıs bayine taktırdım...yanlız işcilik ve esnaf arkadaşın davranışında hoşlanmadım bu nedenle aracın 1000 km ayarı ve diğer sorunlar için olgun lpg ankara veya başka bir bayi ye gitsem garanti kapsamında yardımcı olnur mu

merhaba
    aracınızı hangi landirenzo bayisine gitmek isterseniz gidebilirsiniz türkiye genelinde landirenzonun 200 aşkın bayisinde garantiniz gecerlidir. sizden kesinlikle ücret almayacaklardır. iyigünler
  • Peki hangi kit takılmalı hangisi daha iyi olur daha uyumlu olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Peki hangi kit takılmalı hangisi daha iyi olur daha uyumlu olur ?

merhaba
    landirenzo evo sistemi tercih edebilirsiniz. sorunsuz bir şekilde aracınızda calışır hic bir sorun sıkıntı yaratmaz. iyi günler
  • iyi akşamlar. 1.4 t-jet bravo düşünüyorum ama lpg taktırıcam turbo olduğu için benzine geçme durumu olurmu, uyum sağlar mı bana bi arıza çıkartırmı ve fiyat konusunda nedir izmir'de ikamet ediyorum
  • bayisinden 0 opel astra sedan enjoy plus almayı düşünüyorum bayinin aracı isteğe göre lpg li teslim etmesi ile haricen dışarıda bizim lpg taktırmamız arasında fiyat farkı olmaz mı? garanti durumu ne şekilde etkilenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtsrky45

bayisinden 0 opel astra sedan enjoy plus almayı düşünüyorum bayinin aracı isteğe göre lpg li teslim etmesi ile haricen dışarıda bizim lpg taktırmamız arasında fiyat farkı olmaz mı? garanti durumu ne şekilde etkilenir

Sanirim opel araclarin bazi serilerinde subap erimesi oluyormus lpg takilinca.bir arastirin derim oncelikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.