Şimdi Ara

Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
635
Cevap
12
Favori
209.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kowboy546

2010 model 1.6 comfort toyota aracım var ve landi taktıracagım en uygun landi kiti nedir aracıma göre acaba ? soyle bir baktıgımda 3 ceşit kit gordum benım araca hangısı uyar aralarındakı fark nelerdır ?

öncelikle merhaba
    sizin arcınıza landirenzo evo sıralı sistem otogaz kiti sorunsuz bir şekilde olur . iyigünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LandiRenzo-teknik

quote:

Orijinalden alıntı: vocic

Sayın landirenzo yetkilileri benzinden , lpg geçerken titreme sorununu çözebiliyormusunuz..aracımda landirenzo var..

öncelikle merhaba
    arcınızdaki sorun cözülür . hangi ilde iseniz sizi yakın bir landirenzo bayisine yönlendirerek sorunlarınızı cözebiliriz bize özelden bilglerinzi tel bilgilerinizi ve ikamet etiginiz ili yazarsanız. size sorunlarınızın cözümü icin yardımcı olurum iyi günler

sayın yetkililer sorunlarınız çözülür deniliyor ama benim aracım deneme tahtasına döndü artık .nasıl bir çözüm bu aracımı bir akşamda landirenzoda kaldı arıza tam tesbit edilsin diye ...gide gele bunalıma girdim.her seferinde tamam deniyor .. bu nasıl bir iş ya aracımda benzinde sıkıntı yok lpg de araç ya stop ediyor ya titreme ne yapacağını şaşırıyor.yani bumudur sorun çözümü defalarca git gel. nasıl bir servis anlayışı ya ...şimdi sabah sabah denedim vallahi araç sapıtmış artık ne yapacağını bilmiyor titremeden alında stop etmek ön göğüsdeki ışıkların hepsi yanması........ telefonum 05333357255

• quote:

quote:

quote:

Sayın landirenzo yetkilileri benzinden , lpg geçerken titreme sorununu çözebiliyormusunuz..aracımda landirenzo var..

öncelikle merhaba
    arcınızdaki sorun cözülür . hangi ilde iseniz sizi yakın bir landirenzo bayisine yönlendirerek sorunlarınızı cözebiliriz bize özelden bilglerinzi tel bilgilerinizi ve ikamet etiginiz ili yazarsanız. size sorunlarınızın cözümü icin yardımcı olurum iyi günler

sayın yetkililer sorunlarınız çözülür deniliyor ama benim aracım deneme tahtasına döndü artık .nasıl bir çözüm bu aracımı bir akşamda landirenzoda kaldı arıza tam tesbit edilsin diye ...gide gele bunalıma girdim.her seferinde tamam deniyor .. bu nasıl bir iş ya aracımda benzinde sıkıntı yok lpg de araç ya stop ediyor ya titreme ne yapacağını şaşırıyor.yani bumudur sorun çözümü defalarca git gel. nasıl bir servis anlayışı ya ...şimdi sabah sabah denedim vallahi araç sapıtmış artık ne yapacağını bilmiyor titremeden alında stop etmek ön göğüsdeki ışıkların hepsi yanması........ telefonum 05333357255

bana özelden telefon bilgilerinizi ve aracınızın plakası gönderin hangi ilde oldugunuzu yazın size yardımcı olayım. başka nasıl yardımcı olabilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

öncelikle merhaba

bana özelden telefon bilgilerinizi ve aracınızın plakası gönderin hangi ilde oldugunuzu yazın size yardımcı olayım. başka nasıl yardımcı olabilirim.

sabahleyin gittim gersan sanayide landirenzo servisine ilk defa bu kadar ilgilendiler.. elektronik beyin değiştirildi.son ayarlar yapıldı.aracı yarın sabah test edecem .umarım şikayetlerim biter. eğer yine olursa ankara opis servisine aracımı bırakmamı söylediler..

özelden bilgilerimi gönderdim... teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vocic -- 3 Mart 2013; 12:12:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

öncelikle merhaba

sabahleyin gittim gersan sanayide landirenzo servisine ilk defa bu kadar ilgilendiler.. elektronik beyin değiştirildi.son ayarlar yapıldı.aracı yarın sabah test edecem .umarım şikayetlerim biter. eğer yine olursa ankara opis servisine aracımı bırakmamı söylediler..

merhaba siz arcınızı tekrar test edin bende sizin mailinizi gerekli yerlere gönderiyorum sorun devam eder ise tekrar haberdar edin bizi gereken ne ise cözüm üretelim
    arıza devam eder ise tekrardan bizimle paylaşabilirsiniz iyigünler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

öncelikle merhaba

merhaba siz arcınızı tekrar test edin bende sizin mailinizi gerekli yerlere gönderiyorum sorun devam eder ise tekrar haberdar edin bizi gereken ne ise cözüm üretelim
    arıza devam eder ise tekrardan bizimle paylaşabilirsiniz iyigünler

aracıma cuma günü landirenzoda bakıldı. maf sensörü değiştirildi sorun çözülmedi ..cumartesi günü tekrar gittim bu sefer ecu ayarlarını yapan beyin değiştirildi.. stop etme olmadı.eskisi gibi olmasada titreme devam ediyor.ancak motordan gelen ses önceki gibi değil daha sesli gibi yarın aracı opise bırakacam ....

• Enjektörlere baktırdınız mı?
    Enjektörlerden birisi görevini yapamıyor veya diğerlerine göre farklı bir enjektör takılmış ise belkide titreme bundan kaynaklanıyor olabilir..
    Ama tabiki benimki sadece varsayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbasci06

Enjektörlere baktırdınız mı?
    Enjektörlerden birisi görevini yapamıyor veya diğerlerine göre farklı bir enjektör takılmış ise belkide titreme bundan kaynaklanıyor olabilir..

usta araca bilgisayarı takmış bakıyordu o an enjektör diye birşey yazıyordu ekranda ancak baştan beri götürdüğüm ustalar ısrarla aracımı opise götürmem gerektiğini söyleyip durdular.bu arada aracımın stop etmesi filan kesildi..yarın opise bırakacağım umarım en kısa zamanda bu sıkıntılardan kurtulurum...
  • quote:

quote:

Enjektörlere baktırdınız mı?

usta araca bilgisayarı takmış bakıyordu o an enjektör diye birşey yazıyordu ekranda ancak baştan beri götürdüğüm ustalar ısrarla aracımı opise götürmem gerektiğini söyleyip durdular.bu arada aracımın stop etmesi filan kesildi..yarın opise bırakacağım umarım en kısa zamanda bu sıkıntılardan kurtulurum...

en sonunda aracıma bugün kavuştum ..2 gün opisde kaldı aracım..en son hata veren titremede sorun çözüldü...enjektörlerden biri tıkalı imiş aracım şimdi ilk günkü gibi ,motor sessiz rahat çalışıyor...

• quote:

en sonunda aracıma bugün kavuştum ..2 gün opisde kaldı aracım..en son hata veren titremede sorun çözüldü...enjektörlerden biri tıkalı imiş aracım şimdi ilk günkü gibi ,motor sessiz rahat çalışıyor...

Tekrar geçmiş olsun..
    Keşke teşhisi daha önce montajı yapan firma koyabilseymiş..

Bu arada Oktay bey ile mi görüştünüz Opis`den?
  • Merhaba arkadaşlar;
    Hayırlı Forumlar...
    2012 model Opel Astra Sedan Classic HB III aracıma lpg kiti taktırmayı düşünüyorum. Aracı aldığım Ankaradaki bayi Landirenzo'nun motor garantisini üzerine aldığını ve diğer garantilerinin bozulmadan devam ettiğini söyledi.
    Aracıma uygun kit Landirenzo Evo'ymuş galiba ama yağlamalı sisteme gerek yok deniyor doğru mudur?
    Yetkili serviste (Opal - Opis) taktırma ile herhangi bir Landirenzo bayisinde taktırmanın herhangi bir farkı var mı?
    Bayiler 1700-1800 TL arası fiyat verirken, İvedikte pazarlık ile 1500 TL fiyat veriyorlar bu normal mi?
    Sorularımı cevaplarsanız çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler...
    Ayrıca bahsettiğim kiti kullanan Opelci arkadaşlarında yorumlarını şiddetle merak ediyorum.
  • quote:

quote:

Tekrar geçmiş olsun..
    Keşke teşhisi daha önce montajı yapan firma koyabilseymiş..

Bu arada Oktay bey ile mi görüştünüz Opis`den?

opis lpg bölümünde serkan usta gereğini yapmış deneme sürüşüne çıktık sıkıntı yoktu.. zaten aracın motor sesini çok iyi biliyorum rahatlamıştı ,, sağol bbasci06
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariasker

Merhaba arkadaşlar;
    Hayırlı Forumlar...
    2012 model Opel Astra Sedan Classic HB III aracıma lpg kiti taktırmayı düşünüyorum. Aracı aldığım Ankaradaki bayi Landirenzo'nun motor garantisini üzerine aldığını ve diğer garantilerinin bozulmadan devam ettiğini söyledi.
    Aracıma uygun kit Landirenzo Evo'ymuş galiba ama yağlamalı sisteme gerek yok deniyor doğru mudur?
    Yetkili serviste (Opal - Opis) taktırma ile herhangi bir Landirenzo bayisinde taktırmanın herhangi bir farkı var mı?
    Bayiler 1700-1800 TL arası fiyat verirken, İvedikte pazarlık ile 1500 TL fiyat veriyorlar bu normal mi?
    Sorularımı cevaplarsanız çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler...
    Ayrıca bahsettiğim kiti kullanan Opelci arkadaşlarında yorumlarını şiddetle merak ediyorum.

fiyattan ziyade lpg kiti takan usta çok önemli

• quote:

,, sağol bbasci06

rica ederim ne demek..
  • Arkadaşlar, benim araç benzinde ilk çalıştığı sırada 1 saniye aralıklı olarak motordan tak tak diye bir ses geliyor. Lpg'ye geçince susuyor. Tekrar benzine alınca da o ses gelmiyor. Yani araç ilk benzinde çalışıp lpg'ye geçesiye kadar gelen bir ses var.

Bir de şöyle bir durum var; araç benzindeyken de lpg enjektörleri çalışıyor. Ayrıca enjektörlerim normalde de çok sesli çalışyor.Bu konular hakkında yardımcı olabilrseniz sevinirim.

Saygılarımla.
  • Sevgili dostlar merhabalar. sizden birkaç konu hakkında fikir sahibi olmak istiyordum. 1 hafta önce 2013 model Opel Astra classic III HB 1.6 115 hp easytronic satın aldım. Aracıma landirenzo lpg kiti taktırmayı düşünüyorum. Şu anda aracım 150 kmde. öncelikle lpg taktırmak için 2000-3000 km gibi bir yol yapıp motorun açılmasını beklemeli miyim? Yoksa hemen taktırmam sorun teşkil etmez mi?
    ikinci olarak astra'larda lpg kiti takıldığında sübaplarda sorun oluştuğunu duydum. bu konu hakkında bilgisi olan varmı? sübaplar değişmesi gerekse bana ne kadar masraf çıkartır?
    Aynı aracı kullanan arkadaşlar lpg takıldığında yakıtı ne kadara düştüğünü paylaşabilirlerse çok memnun olurum. herkese iyi akşamlar......
  • quote:

Orijinalden alıntı: araz1453

Sevgili dostlar merhabalar. sizden birkaç konu hakkında fikir sahibi olmak istiyordum. 1 hafta önce 2013 model Opel Astra classic III HB 1.6 115 hp easytronic satın aldım. Aracıma landirenzo lpg kiti taktırmayı düşünüyorum. Şu anda aracım 150 kmde. öncelikle lpg taktırmak için 2000-3000 km gibi bir yol yapıp motorun açılmasını beklemeli miyim? Yoksa hemen taktırmam sorun teşkil etmez mi?
    ikinci olarak astra'larda lpg kiti takıldığında sübaplarda sorun oluştuğunu duydum. bu konu hakkında bilgisi olan varmı? sübaplar değişmesi gerekse bana ne kadar masraf çıkartır?
    Aynı aracı kullanan arkadaşlar lpg takıldığında yakıtı ne kadara düştüğünü paylaşabilirlerse çok memnun olurum. herkese iyi akşamlar......

1.sorunuz konusunda bir şey diyemem. Aracınızın servisi veye iyi bir usta ile görüşün.
    2. Sorunuz:Artık yağlama sistemi takılıyor ve bu da aracınıza zarar vermiyor diye biliyorum. Olgun LPG ile iletişime geçin size net bilgi vereceklerdir.
    3. Sorunuz:Tasarruf TL bazında %40 civarında diyebiliriz.

• merhabalar. ben de hafta sonu 2011 model astra classic 3 aracıma landirenzo omegas lpg montanjını Aydın' da Seyfi Sezgin otoda yaptırdım. bayi yetkilisi Okan bey otomotiv öğretmenliği mezunu teknik konularda oldukça bilgili. yaptığım araştırmalar sonucu edindiğim bilgiler doğrultusunda kafama takılan soruları bıkmadan ve usanmadan beni dinleyerek aydınlattı. montajı da kendisi bizzat ilgilenerek yaptı. kendisine ilgisi ve işçiliği için teşekkür ediyorum
  • Megane 3 sıfır aracıma Landirezzo omegas plus takıldı şuanda memnunum 1 kaç gün sonra fotoları eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biz

Megane 3 sıfır aracıma Landirezzo omegas plus takıldı şuanda memnunum 1 kaç gün sonra fotoları eklerim.

depoyu nasıl yaptınız bagajdamı sizinde?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.