Şimdi Ara

Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
12
Favori
209.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forrrza

Ankara'da Landirenzo için iyi bir servis tavsiye edebilir misiniz ? Aracım astra g 2008

öncelikle merhaba
    ankarada landirenzo icin olgun lpg yi tavsi ederim size ankara olgun lpg bölge müdürü tanju beyle görüşürseniz size en yakın en iyi servise yönlendirecektir.

ANKARA / TÜRKİYE
    OLGUN OTO YEDEK PARÇA SAN. TİC. A.Ş
    ERCİYES TOPLU İŞYERLERİ SİTESİ 9 CADDE NO:95 MACUNKÖY
    Tel: 0(312) 387 52 63 Fax: 0(312) 387 52 65
    www.olgunlpg.com - ankara@olgunlpg.com

iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: LandiRenzo-teknik

quote:

Ankara'da Landirenzo için iyi bir servis tavsiye edebilir misiniz ? Aracım astra g 2008

öncelikle merhaba
    ankarada landirenzo icin olgun lpg yi tavsi ederim size ankara olgun lpg bölge müdürü tanju beyle görüşürseniz size en yakın en iyi servise yönlendirecektir.

ANKARA / TÜRKİYE

iyi günler

Lpg ayarı için aracımı son 3-4 ayda 4-5 kez Opal' e bıraktım sanırım orada da Olgun lpg ilgileniyor, doğru mudur ? Nedense her seferinde aracımda sorunlar devam etti. Şimdi tekrar Olgun otoya mı gideyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forrrza -- 6 Ocak 2013; 13:03:51 >

• quote:

quote:

quote:

öncelikle merhaba

ANKARA / TÜRKİYE

iyi günler

Lpg ayarı için aracımı son 3-4 ayda 4-5 kez Opal' e bıraktım sanırım orada da Olgun lpg ilgileniyor, doğru mudur ? Nedense her seferinde aracımda sorunlar devam etti. Şimdi tekrar Olgun otoya mı gideyim ?

acaba aracınızda ne sorunu vardı . ayrıca sorunlarınızla ilgili bana özelden mesaj atarsanız telefon numaranızı ve arcınızın plaka bilgilerini sizin sorununzun cözülmesi icin yardımcı olurmu. ankara olgun lpg ile irtibata gecerek sizin arcınızın sorunlarını cözüm üretebiliriz iyigünler

• Arkadaşlar merhaba,

2005 model tekna Almera'mda Landirenzo LPG kiti var.

Benzinden gaza geçecekken o anda debriyaja bastıysam araç mutlaka stop ediyor (çok kaldım ana yolun ortasında, riskli bir durum)

yardımlarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasarda

Arkadaşlar merhaba,

2005 model tekna Almera'mda Landirenzo LPG kiti var.

Benzinden gaza geçecekken o anda debriyaja bastıysam araç mutlaka stop ediyor (çok kaldım ana yolun ortasında, riskli bir durum)

yardımlarınızı bekliyorum...

öncelikle merhaba

bana özelden tel bilgilerinizi ve ikamet etiginiz ili yazarsanız size yardımcı olabilirim iyi günler
  • quote:

quote:

öncelikle merhaba

ANKARA / TÜRKİYE

iyi günler

Alıntıları Göster
    .Merhabalar ustacım mikserli sistem lpgli aracımda hava giriş ve çıkış yerleri bantlanmış,bu sebepten dolayı araç az hava alıyor lpg de problem yok ama benzinde bu durum problem yaratıyor ve benzinde araç gitmiyor?

Bu durum çözülebilirmi acaba bantsız kullanamazmıyım?

• cruze da landirenzonun normal sakin bir kullanım ve istanbul trafiği için 100km deki LT tüketim değeri ne olması gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Always0007

cruze da landirenzonun normal sakin bir kullanım ve istanbul trafiği için 100km deki LT tüketim değeri ne olması gerekir?

arcınız 100 km benzinde kac lt yakıyor. ise benzine göre şu an %35 tasarufunuz olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Always0007

cruze da landirenzonun normal sakin bir kullanım ve istanbul trafiği için 100km deki LT tüketim değeri ne olması gerekir?

arcınız 100 km benzinde kac lt yakıyor. ise benzine göre şu an %35 tasarufunuz olur

şehir içi 10 LT benzin tüktimim söz konusuydu
    landi renzo kit taktım şuan için ortalama 34-35 kr lpg sarfiyatım söz konusu (lpg alım fiyatı 2.61- 2.51 TL arası değişiyor)

sizce sarfiyat fazla değil mi?
  • bende ş. içi 25 krş
    uzun yolda 13-15 kuruş ortalama
  • Sayın LandiRenzo-teknik,
    2011 model Opel Meriva 1.4 Turbo 140`lık aracıma landirenzo omegas turbo kit + otomatik yağlama sistemi taktıracağım..
    Aracım bu kite uygundur diye düşünüyorum..
    Garanti şartlarını az çok biliyorum..
    Özellikle performansı konusunda turbodan kaynaklı yüksek basınç nedeniyle bazı markaların gazdan benzine geçtiğini duydum.
    Bu şekilde bir olumsuzluk yaşarmıyım diye tereddütlerim var..
    Yoksa markanın kalitesi hakkında çok fazla bir şey söylenemez elbette..

Diğer bir konu ise fiyatlar..
    Şimdi diğer bayiler arasında 100-200 TL oynar o kadar problem değil..
    Ama Ankara`daki bir bayi aynı marka ve model kit için otomatik yağlama sistemi de dahil olmak üzere 2100TL verirken,
    diğer bir bayi 3300TL şeklindeki yaklaşımı kafamı iyicene bulandırdı..

Tavsiyeleriniz ve ACİL yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbasci06

Sayın LandiRenzo-teknik,
    2011 model Opel Meriva 1.4 Turbo 140`lık aracıma landirenzo omegas turbo kit + otomatik yağlama sistemi taktıracağım..
    Aracım bu kite uygundur diye düşünüyorum..
    Garanti şartlarını az çok biliyorum..
    Özellikle performansı konusunda turbodan kaynaklı yüksek basınç nedeniyle bazı markaların gazdan benzine geçtiğini duydum.
    Bu şekilde bir olumsuzluk yaşarmıyım diye tereddütlerim var..
    Yoksa markanın kalitesi hakkında çok fazla bir şey söylenemez elbette..

Diğer bir konu ise fiyatlar..
    Şimdi diğer bayiler arasında 100-200 TL oynar o kadar problem değil..
    Ama Ankara`daki bir bayi aynı marka ve model kit için otomatik yağlama sistemi de dahil olmak üzere 2100TL verirken,
    diğer bir bayi 3300TL şeklindeki yaklaşımı kafamı iyicene bulandırdı..

Tavsiyeleriniz ve ACİL yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

özelden mesajınızı yanıtladım iyigünler

• merhabalar Landi-Renzo Teknik.

Ankara'da ikamet ediyorum ve buranın yabancısıyım

benim aracım

Mercedes-Benz 1968 Model W115/8 230.4'dür aracımda Landi-Renzo Lpg Sistemi mevcut. ancak şöyle bir sorunum var.

LPG ayarım çok iyi nerede yapıldı bilmiyorum oraya girmeyeceğim.

araç içindeki LPG Yakıt göstergesi arızalı doluda olsa boşta olsa boş gösteriyor.
    kontağı çeviriyorum sarı ve kırmızı ışık yanıyor sarının sönmesini bekliyorum marşa basıyorum ani bir marş yiyor araç 2-3 saniyeye susuyor sanki tank'tan gazı çekmiyor gibi.. benzinde çalıştırıyorum aracı ısıtıyorum biraz yol alıp benzini bitirip gaza geçiyorum bazen benzinden gaza geçiyor ama bazende geçmiyor malesef mecburi benzinde gitmek zorundayım ancak diaframım yırtık olduğu için uzun süre benzinde gidemiyorum en az 7-8 kez marştan sonra araç gaza geçiyor ve inanılmaz derecede canımı sıkıyor soğuk kış günlerinde akünün canına okuyorum

demem o ki bu tarife uygun ankarada en iyi güvenilir servis nereye tavsiye edersiniz? veya kendi çözebileceğim birşeymidir? veya yüzeysel bir arıza tanımı yapabilirmisiniz? neyle karşı karşıya olduğumu bileyim. yönlendirebilirseniz makbule geçer teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

• Sayın landirenzo yetkilileri benzinden , lpg geçerken titreme sorununu çözebiliyormusunuz..aracımda landirenzo var.. km 22.000kmde geçen sene kışın sorun yoktu bu sene oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vocic -- 23 Şubat 2013; 14:20:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vocic

Sayın landirenzo yetkilileri benzinden , lpg geçerken titreme sorununu çözebiliyormusunuz..aracımda landirenzo var..

öncelikle merhaba
    arcınızdaki sorun cözülür . hangi ilde iseniz sizi yakın bir landirenzo bayisine yönlendirerek sorunlarınızı cözebiliriz bize özelden bilglerinzi tel bilgilerinizi ve ikamet etiginiz ili yazarsanız. size sorunlarınızın cözümü icin yardımcı olurum iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.İsgenderli

merhabalar Landi-Renzo Teknik.

benim aracım

Mercedes-Benz 1968 Model W115/8 230.4'dür aracımda Landi-Renzo Lpg Sistemi mevcut. ancak şöyle bir sorunum var.

araç içindeki LPG Yakıt göstergesi arızalı doluda olsa boşta olsa boş gösteriyor.
    kontağı çeviriyorum sarı ve kırmızı ışık yanıyor sarının sönmesini bekliyorum marşa basıyorum ani bir marş yiyor araç 2-3 saniyeye susuyor sanki tank'tan gazı çekmiyor gibi.. benzinde çalıştırıyorum aracı ısıtıyorum biraz yol alıp benzini bitirip gaza geçiyorum bazen benzinden gaza geçiyor ama bazende geçmiyor malesef mecburi benzinde gitmek zorundayım ancak diaframım yırtık olduğu için uzun süre benzinde gidemiyorum en az 7-8 kez marştan sonra araç gaza geçiyor ve inanılmaz derecede canımı sıkıyor soğuk kış günlerinde akünün canına okuyorum

demem o ki bu tarife uygun ankarada en iyi güvenilir servis nereye tavsiye edersiniz? veya kendi çözebileceğim birşeymidir? veya yüzeysel bir arıza tanımı yapabilirmisiniz? neyle karşı karşıya olduğumu bileyim. yönlendirebilirseniz makbule geçer teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

merhaba
    ankarada bir landirenzo servisine ugrayıp arcınızın ayarlarını yaptırın. arcınızı görerek size daha detaylı bilgi verebilirler.

ANKARA / TÜRKİYE

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E.İsgenderli

merhabalar Landi-Renzo Teknik.

benim aracım

merhaba
    ankarada bir landirenzo servisine ugrayıp arcınızın ayarlarını yaptırın. arcınızı görerek size daha detaylı bilgi verebilirler.

ANKARA / TÜRKİYE

belirttiğiniz servis yarın uğrayacağım.

şöyle bir soru sormak istiyorum bende bir adette lada mevcut araçta 2 tane su deposu var birisi cam suyu diğeri tüp beynine giden su deposu

mercedes'de evet görebiliyorum bu cam suyunu ancak lpg'ye giden su nereden gidiyor bu araçta onu bilmiyorum belki suyu bitmiştir o sebebten geç çalışıyor olabilir diye düşünce içerisine girdim hem çok yakar hem geç çalışır aynı şeyi lada'dada yaşadım

ilgi ve alakanız için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

• quote:

quote:

Sayın landirenzo yetkilileri benzinden , lpg geçerken titreme sorununu çözebiliyormusunuz..aracımda landirenzo var..

öncelikle merhaba
    arcınızdaki sorun cözülür . hangi ilde iseniz sizi yakın bir landirenzo bayisine yönlendirerek sorunlarınızı cözebiliriz bize özelden bilglerinzi tel bilgilerinizi ve ikamet etiginiz ili yazarsanız. size sorunlarınızın cözümü icin yardımcı olurum iyi günler

aracımı bugün akşam Ankara gimat ta landirenzoya bıraktım yarın sabah titreme sorunu araç soğukken kontrol edilecek inşallah kısa zamanda çözülür...

• quote:

quote:

quote:

öncelikle merhaba

aracımı bugün akşam Ankara gimat ta landirenzoya bıraktım yarın sabah titreme sorunu araç soğukken kontrol edilecek inşallah kısa zamanda çözülür...

• 2010 model 1.6 comfort toyota aracım var ve landi taktıracagım en uygun landi kiti nedir aracıma göre acaba ? soyle bir baktıgımda 3 ceşit kit gordum benım araca hangısı uyar aralarındakı fark nelerdır ?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.