Şimdi Ara

LANDİ RENZO LPG SİSTEMLERİ OPİS YETKİLİ SERVİS KALİTESİYLE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
34.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Sizleri aydınlatacağını düşündüğüm bilgileri paylaşmak istiyorum.Dün opise giderek 2004 model astra aracıma kampanya kapsamında takılan landi renzo lpg sistemini taktırdım.Eskişehirde ikamet ediyorum.Kampanya nedeniyle Opise taktırdım iyiki oraya gitmişim.Buradan emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Ankarada depomu fulledim.95-100 km hızla Eskişehire gittim.Veriler şu şekilde;

1-Aracın performansı güzel.Çekişde benzinden farkı yok.
    2-Montaj güzel yapılmış herhangi bir görüntü bozukluğu yok.
    3-Aygaz marka gaz ile 207,2 km yaptım ve 16lt gaz yakmış.Başka bir ifadeyle 1 lt gaz ile 12,95 km yapabilmişim.
    4-Ankara aygaz gaz fiyatına göre (2,49 tl) 192 kr/km, Eskişehir aygaz gaz fiyatına göre (2,73 tl) 211 kr/km yakma durumu oluyor.Bu arada farklı markalardan 2,33'e bile gaz var.

Durum bu şekilde;Gaz markasına, fiyatına, yol durumuna,lastiğin kışlık yada yazlık olmasına göre yakma işi değişmekte.Henüz sistem yeni tabi.Zaman ne gösterir bilemem ama şimdilik memnunum.İnşallah bu bilgiler sizlere faydalı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: astralı

Arkadaşlar merhaba.Sizleri aydınlatacağını düşündüğüm bilgileri paylaşmak istiyorum.Dün opise giderek 2004 model astra aracıma kampanya kapsamında takılan landi renzo lpg sistemini taktırdım.Eskişehirde ikamet ediyorum.Kampanya nedeniyle Opise taktırdım iyiki oraya gitmişim.Buradan emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Ankarada depomu fulledim.95-100 km hızla Eskişehire gittim.Veriler şu şekilde;

1-Aracın performansı güzel.Çekişde benzinden farkı yok.
    2-Montaj güzel yapılmış herhangi bir görüntü bozukluğu yok.
    3-Aygaz marka gaz ile 207,2 km yaptım ve 16lt gaz yakmış.Başka bir ifadeyle 1 lt gaz ile 12,95 km yapabilmişim.
    4-Ankara aygaz gaz fiyatına göre (2,49 tl) 192 kr/km, Eskişehir aygaz gaz fiyatına göre (2,73 tl) 211 kr/km yakma durumu oluyor.Bu arada farklı markalardan 2,33'e bile gaz var.

Durum bu şekilde;Gaz markasına, fiyatına, yol durumuna,lastiğin kışlık yada yazlık olmasına göre yakma işi değişmekte.Henüz sistem yeni tabi.Zaman ne gösterir bilemem ama şimdilik memnunum.İnşallah bu bilgiler sizlere faydalı olur.

Sn astralı; bizler teşekkür ederiz menun kalmanız bizi sevindirdi. Bol tasurruflu sürüşler dileriz.
    Saygılarımızla.

• Daha önce de bahsettiğim gibi aracıma landi renzo lpg kiti taktırdım
    montaj da herhangi bir sorun yaşanmadı
    gaz girişi tampon delinmeden altına gizlendi
    motor kapağı falan herşey yerli yerinde bakınca gazlı olduğu zor anlaşılır
    bagaja simit tank takıldı stepneyi çıkardım lastik tamir kiti gibi şeyler var umarım işe yarar
    arıza lambası falan yanmadı
    yaklaşık 104 km uzun yol yaptım 19 TL lik gaz yakmış(2.74tl) depo bitmeden gaz aldım tam ölçü sayılmaz
    ilk izlenimim çok iyi gazlı olduğu belli bile değil performans süper
    zaten bilerek 1.6 motor aldım lpg takarım diye, şimdilik çok memnunum sorun çıkacağını da sanmıyorum
    anlık tüketim benzin değeri gibi veriyor sanıyorum lpg değeri değil
    gaza geçtiği belli bile olmuyor ışıktan anlıyorum gaza geçtiğini

ruhsata işletme;
    landi renzo kit montajı 150TLX10 taksit
    sızdırmazlık 25TL
    sigortacıdan ek 1 belgesi düzenleme 20 TL
    araç vizesi 148 TL
    ruhsat değişimi 58 TL
    kasko zeyil farkı 15 TL
    toplam masrafım bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: unknownlover

Daha önce de bahsettiğim gibi aracıma landi renzo lpg kiti taktırdım
    montaj da herhangi bir sorun yaşanmadı
    gaz girişi tampon delinmeden altına gizlendi
    motor kapağı falan herşey yerli yerinde bakınca gazlı olduğu zor anlaşılır
    bagaja simit tank takıldı stepneyi çıkardım lastik tamir kiti gibi şeyler var umarım işe yarar
    arıza lambası falan yanmadı
    yaklaşık 104 km uzun yol yaptım 19 TL lik gaz yakmış(2.74tl) depo bitmeden gaz aldım tam ölçü sayılmaz
    ilk izlenimim çok iyi gazlı olduğu belli bile değil performans süper
    zaten bilerek 1.6 motor aldım lpg takarım diye, şimdilik çok memnunum sorun çıkacağını da sanmıyorum
    anlık tüketim benzin değeri gibi veriyor sanıyorum lpg değeri değil
    gaza geçtiği belli bile olmuyor ışıktan anlıyorum gaza geçtiğini

ruhsata işletme;
    landi renzo kit montajı 150TLX10 taksit
    sızdırmazlık 25TL
    sigortacıdan ek 1 belgesi düzenleme 20 TL
    araç vizesi 148 TL
    ruhsat değişimi 58 TL
    kasko zeyil farkı 15 TL
    toplam masrafım bu kadar

Sn unknownlover; hayırlı olsun kazasız belasız bol tasarruflu sürüş dileklerimizle.
    Saygılarımızla.

• 2010 model 102bg 1.6 mpi motor passat için tavsiye edermisiniz(landi renzo)
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidoft

2010 model 102bg 1.6 mpi motor passat için tavsiye edermisiniz(landi renzo)

Landi Renzo aracınızda sorunsuz çalışmaktadır.
    Saygılar.
  • kampanya nezaman bitti ben böyle bir fiyat almadım ops servisinden... şuanki fiyat nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waggy -- 17 Mart 2012; 22:48:32 >
  • İstanbulda Bahçeşehirde oturuyorum. Bu civarlarda (esenyurt, büyükçekmece, avcılar, firuzköy) nerede bayi var acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: acosan

İstanbulda Bahçeşehirde oturuyorum. Bu civarlarda (esenyurt, büyükçekmece, avcılar, firuzköy) nerede bayi var acaba

Sn acosan; Büyük çekmecede Ay Otogaz (0(212)873 99 05) önere bileceğimiz servislerimiz arasındadır.
    Saygılarımızla.
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPİS-LPG

quote:

Orijinalden alıntı: acosan

İstanbulda Bahçeşehirde oturuyorum. Bu civarlarda (esenyurt, büyükçekmece, avcılar, firuzköy) nerede bayi var acaba

Sn acosan; Büyük çekmecede Ay Otogaz (0(212)873 99 05) önere bileceğimiz servislerimiz arasındadır.
    Saygılarımızla.

Selamlar
    Ankaradayım 2002 model Nissan x-trail aracıma lpg kiti taktırmak istiyorum, uzun süredir hangi lpg diye araştırma yapıyorum, ciddi bir karara da varamadım.. daha önce bu araça montaj tecrübeniz odlumu ayrıca garanti şartları nedir.. fiyat kampanya fiyatımıdır.. saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balikadam06 -- 4 Nisan 2012; 0:07:19 >

• Bende imzamdaki araca LPG taktırmak istiyorum.

Landi Renzo ile BRC arasında kalmış gibiyim.

Yeni kasa 2007 model Toyota Corolla 1,6 Dual VVT_İ 124 ps. Tercübleriniz nelerdir?

Tank simit mi düz tank mı önerirsiniz. (Resimleri var mı?)

LPG takıldıkdan sonra motor yağı vs. değişmeli mi? (Aracın bakkımını yeni, geçen hafta sonu yaptırdım. Yağ, yağ filitresi v.s yeni değişti de... TUV muayenesini de yeni yaptırdım. O da gidecek.)

Aracın manifoltta felan delme nasıl oluor?

Tampon delinmeden Gaz dolum yeri yapılabiliyor mu?

Arıza lambası yanmayacak değil mi? Servis ışığı sinir eder beni. :-)))

Bir de Garanti durumu nasıl?
    (Benim araç +3 yıllık Garanti EXTRA yaptırılarak 2013 yılınıa kadar garantili.)
  • Merhaba insignia-Astra gibi modellerin turbolu motorlarına aynı kitten takılıyor mu? Subaplarda problem çıkarma durumu nasıldır genelde bu araçların subap yakması gibi porbelmeleri olduğu söyleniyor yorumunuzu merak ediyorum turbo opel araçların lpg olayını detaylıca anlatabilir misiniz? Sayın OPİS-LPG vereceğiniz cevaplar için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp___

Merhaba insignia-Astra gibi modellerin turbolu motorlarına aynı kitten takılıyor mu? Subaplarda problem çıkarma durumu nasıldır genelde bu araçların subap yakması gibi porbelmeleri olduğu söyleniyor yorumunuzu merak ediyorum turbo opel araçların lpg olayını detaylıca anlatabilir misiniz? Sayın OPİS-LPG vereceğiniz cevaplar için teşekkürler...

Sn alp; bahsettiğiniz turbolu araçlara Landi Renzo'nun turbo kitini kullanmaktayız bu kitlerin artı olarak bu araçlara özel gerekli durumlarda benzin püskürtme özelliği ve elektronik yağlama sistemi mevcuttur bu sistem kullanıldığında sıkıntı yaşamazsınız.
  • Merhaba,

Burada verdiğiniz fiyatlar ile telefonda verdiğiniz fiyatlar farklılık gösteriyor. 2012 model Chevrolet aracıma Landirenzo Omegas EVO kiti taktırmak için bugün aradım 1.900 tl fiyat verdiniz.

Burada yazdıklarınızla telefonda söyledikleriniz arasında neden böyle bir farklılık oluştu bilgilendirir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnafim35

Merhaba,

Burada verdiğiniz fiyatlar ile telefonda verdiğiniz fiyatlar farklılık gösteriyor. 2012 model Chevrolet aracıma Landirenzo Omegas EVO kiti taktırmak için bugün aradım 1.900 tl fiyat verdiniz.

Burada yazdıklarınızla telefonda söyledikleriniz arasında neden böyle bir farklılık oluştu bilgilendirir misiniz?

Burada verilmiş fiyatlar motor garantisi fabrika tarafından devam edmeyen araçlar için verilen genel bir fiyattır. Chevrolet cruzlerde fabrika lpg den dolayı motoru garanti dışına çıkartmaktadır bu garantiyi fabrika vermediği için Landi Renzo firması tarafından belli ücret karşılığında devam ettirmekteyiz fiyat farkı bu gibi sebeplerden kaynaklanmaktadır.
  • quote:

quote:

Merhaba insignia-Astra gibi modellerin turbolu motorlarına aynı kitten takılıyor mu? Subaplarda problem çıkarma durumu nasıldır genelde bu araçların subap yakması gibi porbelmeleri olduğu söyleniyor yorumunuzu merak ediyorum turbo opel araçların lpg olayını detaylıca anlatabilir misiniz? Sayın OPİS-LPG vereceğiniz cevaplar için teşekkürler...

Sn alp; bahsettiğiniz turbolu araçlara Landi Renzo'nun turbo kitini kullanmaktayız bu kitlerin artı olarak bu araçlara özel gerekli durumlarda benzin püskürtme özelliği ve elektronik yağlama sistemi mevcuttur bu sistem kullanıldığında sıkıntı yaşamazsınız.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, birde turbolu araçlar için lpg fiyatı verir misiniz? Yağlama sistemi de dahil olmak üzere, saygılar...

• Son meğilim Lanirenzo gibi ama kafamda da soru işaretleri de var. Bunlara da cevap bulursam tamamdır... :-)))

1- Londirenzo'da 3000-4000 devirden sonra benzine geçme durumu oluyor mu?

2- Kablo kesme durumu nasıl? BRC kesmiyormuş, soket varmış galiba. Bu işin aslı nedir?

3- Gaz piposu denilen şey nedir? Çapak kaçma durumu nedir?

4- Arıza ışığı yanma durumu nasıl?

5- Forumlarda Landi Renzo sesli diye okudum. Bu yeni nesilde ne kadar doğrudur?

6- Landi Renzo'nun en son sürümü, modeli hangisidir?

Sourlarıma cevap verirseniz, sevinirim...

:-))))

• quote:

Orijinalden alıntı: sky_lark

Son meğilim Lanirenzo gibi ama kafamda da soru işaretleri de var. Bunlara da cevap bulursam tamamdır... :-)))

1- Londirenzo'da 3000-4000 devirden sonra benzine geçme durumu oluyor mu?

2- Kablo kesme durumu nasıl? BRC kesmiyormuş, soket varmış galiba. Bu işin aslı nedir?

3- Gaz piposu denilen şey nedir? Çapak kaçma durumu nedir?

4- Arıza ışığı yanma durumu nasıl?

5- Forumlarda Landi Renzo sesli diye okudum. Bu yeni nesilde ne kadar doğrudur?

6- Landi Renzo'nun en son sürümü, modeli hangisidir?

Sourlarıma cevap verirseniz, sevinirim...

:-))))

Sn sky_lark; LAndi Renzonun enjektörlerinin 8000 devire kadar çalışma özelliği mevcuttur benzinden gaza geçme gibi bir sorun yaşamazsınız. Lndi Renzo' nun en son sürümü EVO kitiyle ses sorunu kalmamıştır bu sistemin daha önceki sisteme ve diğer kitlere göre sıcak motorda direk lpg ile çalışma özelliği ve stop&start özelliği gibi artıları mevcuttur. Arıza ışığınız yanmaz garanti veriyoruz.
    Saygılar.

• quote:

quote:

quote:

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, birde turbolu araçlar için lpg fiyatı verir misiniz? Yağlama sistemi de dahil olmak üzere, saygılar...

Aracınızın marka, tipi ve modeli nedir? Daha detaylı bilgi vermek isterim.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPİS-LPG -- 6 Nisan 2012; 16:13:46 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.