Şimdi Ara

LANDİ RENZO LPG SİSTEMLERİ OPİS YETKİLİ SERVİS KALİTESİYLE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
34.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2011 model Peugeot 207 1.6 vti 120Bg otomatik vites aracım var.
    Landi Renzo Evo kiti uygun olurmu ve bildiğim kadarı ile birde bu sistemin "yağlı sistemi" mevcutmuş.
    Hangisini önerirsiniz?
    Fiyat bilgisi de rica edicem, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı:
    İyi günler;
    2011 model Peugeot 207 1.6 vti 120Bg otomatik vites aracım var.
    Landi Renzo Evo kiti uygun olurmu ve bildiğim kadarı ile birde bu sistemin "yağlı sistemi" mevcutmuş.
    Hangisini önerirsiniz?
    Fiyat bilgisi de rica edicem, teşekkürler.

Sn anktotti; Evo sistem Landi Renzonun en son versiyonlu sistemidir sorun yaşamazsınız. Yağlama sistemi isteğe bağlı olarak takılmaktadır. Fiyatını telefonda bilgi vermiştim geldiğinizde biraz daha yardımcı olmaya çalışacağım.
    Saygılarımızla.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anktotti -- 17 Nisan 2012; 13:19:27 >
  • LandiREnzonun ix35 gdi motor kodlu araçlar için çözümü çalışması var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybestfriendim

LandiREnzonun ix35 gdi motor kodlu araçlar için çözümü çalışması var mı???

Landi Renzo'nun aracınıza uyumlu sistemi mayıs ayı içerisinde stoklarımızda mevcut olacak test edilen araçlarında sıkıntı yaşamamıştır.
  • Aracım opel corsa 1.2 easytronic.

Aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum. aracım easytronic olmasından dolayı bir sorun yaşar mıyım ve lpg montajı+ruhsata işletme masrafları yaklaşık ne kadarı bulur?

Yardımlarınız rica olunur.

Tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnerdogan_2103

Aracım opel corsa 1.2 easytronic.

Aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum. aracım easytronic olmasından dolayı bir sorun yaşar mıyım ve lpg montajı+ruhsata işletme masrafları yaklaşık ne kadarı bulur?

Yardımlarınız rica olunur.

Tşkler.

ŞAnzuman yapısının easytronic olmasının bir dezavantajı yoktur. Kullanmakta olduğumuz LPG markası OPEL' in resmi olarak uygulattığı tek markadır. Şuan ki montaj fiyatı 1600 10 taksitli olarak devam etmektedir. Ruhsat işleme masraflerı yaklaşık 250 tl tutmaktadır.
  • Merhaba

2000 Model 206 1.6 XT Hb modeli için arayışa girdim.

Fiyat ve konu hakkında beni aydınlatırmısınız.
  • Sayın yetkili servis,

Yardımınızı rica ediyorum.

2004 model laguna 2000 motor 135 bg aracım var.Almanya da ikamet ediyorum.
    1)Landirenzo ile aracımın uyumu nasıldır, uygulanacak kit manifoldu delerek mi yapılacak?
    2)Avrupa ya uygun olarak benzin dolum ağzının yanına yapılacak lpg dolum ağzı montajı yapılabiliyor mu?
    yapılıyorsa dolum adaptörünü temin edebiliyor musunuz?
    3)Vereceğiniz belgelerle lpg yi ruhsata işletebiliyor muyum?
    Teşekkür ederim...
  • Takılan kitin Landi Renzo Evo olduğunu nasıl anlarız? Evo diye Omegas ya da başka bir model takmasınlar.

Nereden anlaşılır?
  • Bugün imzamdaki aracıma Kayseri Olgun LPG'de silindir tanklı LPG takdırdım. Landi Renzo Omegas Plus taktırdık. Evo model kit dedim.
    Toyota'da tam ayar tutturamıyoruz sıkıntı olabiliyor. Sorunsuz bineyim diyorsan Omegas Plus dediler. İkisi de aynı paraymış.
    Evo'nun enjektörleri ile Omegas Plus'ın enjektörlerini yan yana koyduk. Evo'nun enjektörler çok basit geldi.
    Yanımda babamda vardı. "Tamam, o olsun." dedi. Bende babamın sözünün üstüne söz söyleyemedim. Hoş babam fikrini söylemişti ama benimde orada aklımı çeldiler. aklımı çeldiler.
    Kısacası Landi Renzu'nun Omegas Plus modelini taktırdım.

Araçla 100 km yol yaptım.

Görüşüm:
    1- Kayseri Olgun LPG montaj işini iyi yapıyor. Gaz dolumu için tampon delinmedi. Motor içinde çirkin kablo felon yok. Her şey yerli yerinde. Zaten Türkiye'de Landi Renzo'nun genel merkezi/dağıtıcısı/ithalatçısı Kayseri'deki Olgun LPG.

2- Araçta tekleme vs. olmadı. Arıza lambası yanmadı. Hissedilir şekilde Performans kaybı olmadı.

3- Omegas Plus modelindeki enjektör sesi var. Ancak arabanın içindeyken duyulmuyor. Kaputu kapatınca çok az bir ses kalıyor. Korktuğum kadar ses olmadı. (ses konusunda çok takıntılıyım.)

4- Oradaki Opel Astra'ya Evo takmışlar geçen haftalarda, epey uğraştılar ayar yapmak için.

5- Simit tank istiyordum. 38 lt'lik ince silindir tank tam bagajın arkasına uyum sağladı. Onda karar kıldık.
    "İstetmesiz gezmem, nasıl olsa." dedim. İstetme de Tank'dan daha çok sıkıntı olacak gibi geldi. İnce silindir tank sanki araca özel gibi oldu.

İnşallah pişman olmam. "Bir sıkıntı olarsa başınıza eşkirim." dedim. "İnşallah bir sıkıntı olmaz da her zaman bekleriz. İşimizin arkasındayız." gibi olumlu şeyler söylediler.

Uygun zamanda resimlerini çeker eklerim.

• http://forum.donanimhaber.com/m_12479420/mpage_251/f_/key_//tm.htm#60156335

Adresinin alt kısımında aracımın Landi Renzo Omegas Plus LPG kiti montoj resimleri var.
  • Sayın OPISLPG,
    2012 model easytronic astra aracım için hangi LPG kiti uygundur? Garanti bozulmadan ne kadara takarsınız? Yağlama sistemi de takmak gerekiyor mu?

Teşekkürler
  • SAYIN OPİS LPG;

2006 MODEL HONDA CİVİC ARACIMA LANDİ RENZO LPG KİTİ TAKTIRDIM VE TAKTIRALI 15 GÜN KADAR OLUYOR AMA ENJEKTÖR SESİ YÜZÜNDEN RESMEN ARAÇTAN SOĞUDUM ARACIM RESMEN SİBOP AYARI BOZUK ARABALAR GİBİ ÇALIŞIYOR..FORUMDA YENİ ÇIKAN EVO KİTTEN BAHSEDİLİYOR..ARACIMA BU KİTİ TAKTIRMAM MÜMKÜNMÜDÜR. TŞK..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsum -- 6 Mayıs 2012; 22:07:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimsum

SAYIN OPİS LPG;

2006 MODEL HONDA CİVİC ARACIMA LANDİ RENZO LPG KİTİ TAKTIRDIM VE TAKTIRALI 15 GÜN KADAR OLUYOR AMA ENJEKTÖR SESİ YÜZÜNDEN RESMEN ARAÇTAN SOĞUDUM ARACIM RESMEN SİBOP AYARI BOZUK ARABALAR GİBİ ÇALIŞIYOR..FORUMDA YENİ ÇIKAN EVO KİTTEN BAHSEDİLİYOR..ARACIMA BU KİTİ TAKTIRMAM MÜMKÜNMÜDÜR. TŞK..

Ses konusunda bende takıntılıyım. Kafama çok takarım. Ama araç hareket halindeyken duyulmuyor. Daha doğrusu aracın içindeyken ses duyulömuyor.
    Kısaca:Ses vardır ama abartılacak kadar değil.

Diğer marka araçlarda ve LPG kitlerde ENJEKTÖR sesi var.

Markanın birinde 80 birimse birinde 100 birim birinde de 110 birim.

Evo'yu ben taktırken vardı, ancak Japonlar'da tam ayar tutturamıyoruz şu anda Omegas Plus da daha iyi ayar yapabiliyoruz dedi. Bende sorunsuz olsun biraz sese razıyım dedim. Omegas Plus'u tercih ettim.

Tercihimde Evo ile Omegas'ın enjektörlerini görsel olarak karşılaştırmam da etkili oldu. Evo'unun ki çok daha basit duruyordu.

Sonuçta fiyatı aynı idi.

Evo'ya geçmek istersen ECU ve enjektörleri değiştirmen gerekir. O da çok pahalı.

Sen en iyisi alışmaya çalış. 1-2 ay sonra alışırsın. :-)))

Önemli olan ses değil sorunsuzluk, perfermons ve ekonomi. Onları bulursan sesi de duyma.

• bugün işe gelirken yol kenarında bir pankart gördüm, sıralı sistem landirenzo 2 yıl garantili 850 tl diye. 1250 tl yi silip 850 yazmışlar. merak ettim forumdan araştırayım dedim, o fiyata takılan kitleriniz var mı?
  • Arkadaşlar imzamdaki araca 2 hafta önce Landi Renzo OmegAs Plus Lpg kiti taktırdım.

Sorum :
    Her hangi bir hata var mı?
    1. Noktada her hangi bir vida felan olacak mıydı?
    2. Nokta daki enjektörün üzerindeki vide yeri niye boş?
    3.Noktada kelepçe çıkmış gibi. Boru çıkar mı? Yoksa Asıl boru içteki, dışardaki boru sadece koruma mı?

Sizin araçlarda nAsıl?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Diğer montaj resimlerim şu adreste var:

TIKLAYINIZ ya da kopya yapıştır yapınız.

forum.donanimhaber.com/m_12479420/mpage_251/key_/tm.htm

LANDİ RENZO LPG SİSTEMLERİ  OPİS YETKİLİ SERVİS KALİTESİYLE

• Sayın Opis Yetkilisi,

2012 model astra 1.6 essentia aracıma landi renzo taktırmayı düşünüyorum.Hangi model kiti takıyorsunuz?Ses yapanlardan mı ?

Subapları söylendiği gibi magnezyum alaşımlı mı?Öyleyse ne derece sağlıklı?Özel soğutma sistemi olması gerekmez mi?

Ateşleme bobini arızası veriyor mu ?Eski astralarda yaşanan sorun bunlarda da yaşanıyor mu?Şu ana kadar sorunsuz kaç bin km gidilmiş.Elinizde bilgi var mı?
  • Merhaba. Sayın OPİS-LPG. Konuyla ilgili benim de bir iki sorum olacaktı.
    2012 Model Opel Astra 1.6 Sedan Enjoy Plus araç almayı düşünüyorum.

1- Bu model araçla LPG uyumu nasıldır ? Subaplarında sıkıntı oluyor diye duydum. Bu soun çözüldü mü acaba ?
    2- Hangi kiti önerirsiniz ve fiyatı nedir ?
    3- İzmir Karabağlar civarındayım. Burada tavsiye edeceğiniz bayiniz neresidir acaba?

Merak ettiklerim bunlar. Cevaplarsanız memnun olurum. Zira vereceğiniz cevap bu aracı alıp almamamda etkili olacak. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muverrih35 -- 10 Mayıs 2012; 15:25:53 >
  • chevrolet yeni aveo ya hiç montaj yaptınız mı ?? bide sistem kaça mal olur?? akıllı kıt mı yok sa normal klasik kit mi kullanıcaksınz ??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.