Şimdi Ara

LANDİ RENZO LPG SİSTEMLERİ OPİS YETKİLİ SERVİS KALİTESİYLE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
34.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OPİS-LPG

quote:

Orijinalden alıntı: sky_lark

Son meğilim Lanirenzo gibi ama kafamda da soru işaretleri de var. Bunlara da cevap bulursam tamamdır... :-)))

1- Londirenzo'da 3000-4000 devirden sonra benzine geçme durumu oluyor mu?

2- Kablo kesme durumu nasıl? BRC kesmiyormuş, soket varmış galiba. Bu işin aslı nedir?

3- Gaz piposu denilen şey nedir? Çapak kaçma durumu nedir?

4- Arıza ışığı yanma durumu nasıl?

5- Forumlarda Landi Renzo sesli diye okudum. Bu yeni nesilde ne kadar doğrudur?

6- Landi Renzo'nun en son sürümü, modeli hangisidir?

Sourlarıma cevap verirseniz, sevinirim...

:-))))

Sn sky_lark; LAndi Renzonun enjektörlerinin 8000 devire kadar çalışma özelliği mevcuttur benzinden gaza geçme gibi bir sorun yaşamazsınız. Lndi Renzo' nun en son sürümü EVO kitiyle ses sorunu kalmamıştır bu sistemin daha önceki sisteme ve diğer kitlere göre sıcak motorda direk lpg ile çalışma özelliği ve stop&start özelliği gibi artıları mevcuttur. Arıza ışığınız yanmaz garanti veriyoruz.
    Saygılar.

Cevabınız için teşekkür ederim.

2- Kablo kesme durumu nasıl? BRC kesmiyormuş, soket varmış galiba. Bu işin aslı nedir?

Sorularımıa da cevap verirseniz tamamdır bu iş.

• quote:

quote:

quote:

Son meğilim Lanirenzo gibi ama kafamda da soru işaretleri de var. Bunlara da cevap bulursam tamamdır... :-)))

Sn sky_lark; LAndi Renzonun enjektörlerinin 8000 devire kadar çalışma özelliği mevcuttur benzinden gaza geçme gibi bir sorun yaşamazsınız. Lndi Renzo' nun en son sürümü EVO kitiyle ses sorunu kalmamıştır bu sistemin daha önceki sisteme ve diğer kitlere göre sıcak motorda direk lpg ile çalışma özelliği ve stop&start özelliği gibi artıları mevcuttur. Arıza ışığınız yanmaz garanti veriyoruz.
    Saygılar.

Kabloları enjektör soketinden giriş yapılarak lehim ve makaron denilen malzeme ile kaplanarak yapılmaktadır. Gaz piposunu kullanmıyoruz. Manifoltunuz plastik manifolt olduğu için çapak sorunu sizin araçlarınızda yaşanmamaktadır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar.

Kabloları enjektör soketinden giriş yapılarak lehim ve makaron denilen malzeme ile kaplanarak yapılmaktadır. Gaz piposunu kullanmıyoruz. Manifoltunuz plastik manifolt olduğu için çapak sorunu sizin araçlarınızda yaşanmamaktadır.

Öncelikle tüm cevaplarınız için sonsuz teşekkürler. Alakaınız beni sevindirdi. Sanırsam, bulduğumu ilk fırsatta Landi Renzo Evo LPG kitini taktıracğım.

Biliyorum müşterinin tercihidir ama siz kendi arabanıza lpg taktıracak olsanız Simit Tank mı yoksa normal tank mı taktırırdınız.
    Şimdi de bunu sorun ettim.

Son iki aracım benzinliydi.Yıllardır, ısrarla, lpg taktırmadım. Aracımın orjinal yapısını bozacağından korktum , perferformans kayıbından korktum, sorun çıkarmasından korktum, sesin artmasından korktum, kapalı garaja giremeyecek olmamdan korktum, garantimin bozulacak olmasından korktum v.s.

Ama benzine gelen zamlar LPG ye geçmemi zorunlu hale getirdi.

Yani Lpg taktırma kararım zor oldu ve doğru tercih olmasını istiyorum.
    Bu sebepledir ki normal müşteriden fazla inceliyorum.
    (KIL müşteriyim yani... ) Bu kadar incelememi mazur görün lütfen...

Yıllar önce kullandığım Şahin'den başka LPG'li aracım olmadı. Onun korkusu da yıllarca yetti. Işıkta stop ederdi mesala.(ayağımı gazdan çekince) Yani yıllar önce Start-Stop'a geçmiştim... 10 günde bir gaz ayarına giderdim.
    Bazen Ferrari gibi yakar, Şahin gibi kaçardı. Bazen Şahin gibi yakar, Serçe gibi kaçardı. Şahin gibi yakıp , Şahin gibi gitmezdi ama...
    Hiç normal olmamıştı yani.

• Tank konusunda kuşkusuz simit tankı tavsiye ederim silindir tanklar görünüş ve aracın bagaj halısı gibi bir çok yerine zarar verdiği için artık tercih edilmemekte. Elimizde her iki tankta mevcuttur.
  • Mrh;
    Abim için LPG sistemine geçmek istiyoruz.
    Araç Meriva 2007 model...
    Landi Renzo Evo...
    Anahtar Teslimi (Ruhsata İşletme, Muayene vs.) Masliyeti ne olur?
    İşlem süresi ne kadar sürer?
    Tşk.ler...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alp___

quote:

quote:

Merhaba insignia-Astra gibi modellerin turbolu motorlarına aynı kitten takılıyor mu? Subaplarda problem çıkarma durumu nasıldır genelde bu araçların subap yakması gibi porbelmeleri olduğu söyleniyor yorumunuzu merak ediyorum turbo opel araçların lpg olayını detaylıca anlatabilir misiniz? Sayın OPİS-LPG vereceğiniz cevaplar için teşekkürler...

Sn alp; bahsettiğiniz turbolu araçlara Landi Renzo'nun turbo kitini kullanmaktayız bu kitlerin artı olarak bu araçlara özel gerekli durumlarda benzin püskürtme özelliği ve elektronik yağlama sistemi mevcuttur bu sistem kullanıldığında sıkıntı yaşamazsınız.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, birde turbolu araçlar için lpg fiyatı verir misiniz? Yağlama sistemi de dahil olmak üzere, saygılar...

Aracınızın marka, tipi ve modeli nedir? Daha detaylı bilgi vermek isterim.
    Saygılar.

Astra 2011 turbo 140 HP, Teşekkür ederim saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: zad1986

Mrh;
    Abim için LPG sistemine geçmek istiyoruz.
    Araç Meriva 2007 model...
    Landi Renzo Evo...
    Anahtar Teslimi (Ruhsata İşletme, Muayene vs.) Masliyeti ne olur?
    İşlem süresi ne kadar sürer?
    Tşk.ler...

Sn zad1986; Fiyat bilgisi tarafınıza mail atılmıştır.
    Saygılar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba insignia-Astra gibi modellerin turbolu motorlarına aynı kitten takılıyor mu? Subaplarda problem çıkarma durumu nasıldır genelde bu araçların subap yakması gibi porbelmeleri olduğu söyleniyor yorumunuzu merak ediyorum turbo opel araçların lpg olayını detaylıca anlatabilir misiniz? Sayın OPİS-LPG vereceğiniz cevaplar için teşekkürler...

Sn alp; bahsettiğiniz turbolu araçlara Landi Renzo'nun turbo kitini kullanmaktayız bu kitlerin artı olarak bu araçlara özel gerekli durumlarda benzin püskürtme özelliği ve elektronik yağlama sistemi mevcuttur bu sistem kullanıldığında sıkıntı yaşamazsınız.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, birde turbolu araçlar için lpg fiyatı verir misiniz? Yağlama sistemi de dahil olmak üzere, saygılar...

Aracınızın marka, tipi ve modeli nedir? Daha detaylı bilgi vermek isterim.
    Saygılar.

Astra 2011 turbo 140 HP, Teşekkür ederim saygılarımla...

Sn alp; Aracınız için fiyat mailinize atılmıştır.
    Saygılarımızla.

• iyi günler. fiat punto evo 1.4 fire 8v start&stop aracıma lpg taktırmak istiyorum hangi kiti önerirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet serkan

iyi günler. fiat punto evo 1.4 fire 8v start&stop aracıma lpg taktırmak istiyorum hangi kiti önerirsiniz..

Aracınııza uygun lpg kiti Landi Renzo'nun Stop&Start özelliğine sahip evo kitidir.
    Saygılarımızla.
  • Opel astra 2011 sport tourer active select 1.4 T 140 bg

motor garantili montaj var mi ozelden fiyat verirmisiniz.
  • fiaytı hakkında bilgi verebilirmisiniz? ordu veya samsunda güvenerek taktırabileceğim bayi biliyormusunuz? ilginize teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet serkan

fiaytı hakkında bilgi verebilirmisiniz? ordu veya samsunda güvenerek taktırabileceğim bayi biliyormusunuz? ilginize teşekkürler

Ordu'da Dağaşan Otogaz var tavsiye edebileceğim bir bayimizdir. Firma yetkilisi Ahmet Dağaşan bey size yardımcı olacaktır. 0(452)233 71 45 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirkemal

Opel astra 2011 sport tourer active select 1.4 T 140 bg

?
  • quote:

quote:

Opel astra 2011 sport tourer active select 1.4 T 140 bg

?

Fiyat bilgisi gönderilmiştir.
  • Slm.. hyundai ix35 gdi motorlu arabam var.. Landi renzo nun bizim araçlar için yaptığı kit var mı?? Yoksa var mı çalışmalar??
  • Merhabalar...2004 model golf 1.6 fsi için taktığınız bir kit var mıdır var ise tasarruf oranı ve fiyatı nedir?

Saygılar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın opis kullanıcı adlı birkaç sorum olcak eğer cevaplayabilirseniz sevinirim.

2006 model 1.6 opel meriva aracım var ve artık lpg taktırmam gerekiyor ama korkudan sorun çıkacağından şimdiye kadar taktıramadım.
    landirenzo denilen lpg dönüşü kiti arabama uyum sağlar mı? yani haftada bir servise tamire gelirmiyim? yakıt tasarrufum nekadar olur? e tabi bide lpg kitinin fiyatı hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

tesekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caagricelik

sayın opis kullanıcı adlı birkaç sorum olcak eğer cevaplayabilirseniz sevinirim.

2006 model 1.6 opel meriva aracım var ve artık lpg taktırmam gerekiyor ama korkudan sorun çıkacağından şimdiye kadar taktıramadım.
    landirenzo denilen lpg dönüşü kiti arabama uyum sağlar mı? yani haftada bir servise tamire gelirmiyim? yakıt tasarrufum nekadar olur? e tabi bide lpg kitinin fiyatı hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

tesekkürler...

Aracınız için uyumlu olan (GM tarafından takılmasına onay verilen tek marka) Landi Renzo takılacaktır. Sorun yaşamayacağınız ve arıza lambası yanmama garantisini firmamız taahhüt etmektedir. Fiyatımız 1600 tl 10 taksitli olarak devam etmektedir.
    Saygılarımızla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakacikel

Merhabalar...2004 model golf 1.6 fsi için taktığınız bir kit var mıdır var ise tasarruf oranı ve fiyatı nedir?

Saygılar..

Sizin aracınız için yapılan Landi Renzo FSI kiti takılacaktır. %34-40 oranında yakıt tasarrufu sağlamaktadır . Şuanki montaj fiyatı 2800 tl 'dir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.