Dün çekmiştim bu fotoğrafı , bugünkü hali daha beter.İyice şişti kızardı falan , hiç dokunmuyorum bile mikrop kapmasın etmesin diye.Konuşurken gülerken bile fena halde acıyor.Yarın eczaneye gidip ilaç alıcam da ne alsam diye danışmak istedim
Not:Bu arada sivilce çenemde arkadaşlar bakınca başka bişeye benzediğini farkettim.Yanlış olmasın yani çene.
quote:
Orijinalden alıntı: ucnoktabir
No ss no güven dememeniz için buyrun :
Dün çekmiştim bu fotoğrafı , bugünkü hali daha beter.İyice şişti kızardı falan , hiç dokunmuyorum bile mikrop kapmasın etmesin diye.Konuşurken gülerken bile fena halde acıyor.Yarın eczaneye gidip ilaç alıcam da ne alsam diye danışmak istedim
Not:Bu arada sivilce çenemde arkadaşlar bakınca başka bişeye benzediğini farkettim.Yanlış olmasın yani çene.
O nasıl cene ya ben dirsek sandim
O çeneye normal.
jilet vur kopar at ilk başta korkarsın kanı falan durmaz ama ondna sonra aldığın haz hiç birşeyde yok
Fotoğrafı çekerken telefonu dik tutmuşum yani bu fotoğrafın yamuk hali.Yoksa çenem gayet normal
quote:
Orijinalden alıntı: SS10
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
at çenesi gibi
quote:
Orijinalden alıntı: FrozenFist
quote:
No ss no güven dememeniz için buyrun :
O nasıl cene ya ben dirsek sandim
Harbiden bunca yıllık rontçuyum böyle çene gçrmedim. Çekici kancası mübarek.
quote:
Orijinalden alıntı: RuSSeiL
at çenesi gibi
Alıntıları Göster
meme yapmıştır
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel_
jilet vur kopar at ilk başta korkarsın kanı falan durmaz ama ondna sonra aldığın haz hiç birşeyde yok
Bugün düşündümde yemedi kardeş ya.Şimdi mikrop falan kapar ondan korkuyorum , yok mu etkili bi ilaç öneren? Eczaneye gidip dicem böyle böyle en pahalısı hangisiyse onu vericek çakallar.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel_
Bugün düşündümde yemedi kardeş ya.Şimdi mikrop falan kapar ondan korkuyorum , yok mu etkili bi ilaç öneren? Eczaneye gidip dicem böyle böyle en pahalısı hangisiyse onu vericek çakallar.
Alıntıları Göster
ilk görüşte vallaha ayak sandım.
quote:
Orijinalden alıntı: Mishakal
ilk görüşte vallaha ayak sandım.
Alıntıları Göster
Çeneye bak :D O çeneye o sivilce normal :D
quote:
Orijinalden alıntı: SS10
meme yapmıştır
anırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: KralCıplak
Çeneye bak :D O çeneye o sivilce normal :D
Alıntıları Göster
ulan ayak topuğu sandım bi an
Çenen olduğunu bilmeme rağmen baktıkça midem bulanıyor,kusra bakma.
quote:
Orijinalden alıntı: DH | equ*
Çenen olduğunu bilmeme rağmen baktıkça midem bulanıyor,kusra bakma.
bnce bi jiletle o sivilceyi çeneyle birlikte komple çıkar at anca öle iflah olursun
quote:
Orijinalden alıntı: aykut..
ulan ayak topuğu sandım bi an
Alıntıları Göster
Alın arkadaşlar normal hali böyle , hobbit muamelesi yapmayın la
quote:
Alın arkadaşlar normal hali böyle , hobbit muamelesi yapmayın la