Şimdi Ara

lanet olsun böyle işe (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam geçmiş olsun kentsel dönüşüm inşaat falan varsa oraya gelen kamyonlar olabiliyor, ben de sizin civarda oturuyorum bizim mahalle öyle o yüzden otopark dışına koymuyorum arabamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yeni yapılan siteler inanılmaz çirkin ne estetik var ne bişey Müteahhitlerin hepsi aynı projeyimi kullanıyolar nabıyolar anlamadım
  • Mimaride hata varsa düzeltemezsiniz

Otopark için atılan temel normal apartman temeline benzemez.Kullanılan malzeme farklı ve maliyetlidir.

Umarım üstten payı vardır ama zannetmiyorum.Yeri tıraşlamaya çalışırlarsa o daha da kötü sakın izin vermeyin.Zor bir durum.

Geçmiş olsun

• yeni bir ise girdin, patrondan mobbing yiyorsun, is cok kotu diye girdim cikiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 31 Ocak 2018; 15:38:10 >
  • Öğrenciyken kaldığım evin karşısında bir apartman ve altında otopark vardı. Otopark olarak yapılmış fakat oraya girebilecek bir araba henüz üretilmediği için boş duruyordu. Ayrıca herhangi bir kapı olmadığı için bütün sokağın çöpü rüzgarla birlikte o otoparka sürükleniyordu. Daha sonrasında zaten çöplük olarak kullanılmaya başlandı. Bütün mahalle benimsedi ve çöpünü oraya yuvarlamaya başladı. Yer Buca İzmir.

İkinci örneğim de şu ki, bir arkadaşımın kaldığı, daha yeni yapılmış (sözde) villa konforu yaşatan küçücük 2+1 lüks daireye birkaç gün misafirliğe gittim. Dışarıdan görüntü olarak wow dedirtse de iç yüzü pek de öyle değildi. 2000TL aylık kira ödenen dairede birçok tasarım ve işçilik hatası vardı. Konuyla ilgili olan kısıma gelirsek otopark denen bir bölüm vardı ve 4 araba içinmiş. Fakat boş duruyordu. Yazıyla tam anlatmak mümkün değil ama öyle bir şekil vardı ki 2 arabalık olan kısımda zaten hem dik rampa, hem de rampa daha bitmeden sağa dar dönüş ve dönüş merkezinde koca kolon vardı. Kimsede akülü araba olmadığı için bu 2 arabalık(!) yere park etmiyordu. Diğer 2 arabalık yere de Smart Fortwo gibi 2 araba arka arkaya anca sığabileceği için normal ebatlı tek araba anca sığıyor fakat ve onun da tepesine yukarıdan su damladığı için o da girmiyordu. Adamın biri arabasını bırakmış 1 hafta sonra geri çıkarmış ve tavanda çıkmayan bir leke kalmış bu damlama yüzünden. Müteahhit ile davalık olmuşlar fakat ben oradayken olayın üzerinden 1 ay geçmiş, herhangi bir düzeltme yapılmamış ve damlama devam ediyordu. Yer Kemerburgaz İstanbul

Özet: Ülkemizde otoparkların büyük bir kısmı göstermelik yapılıyor maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenakif -- 31 Ocak 2018; 13:12:33 >

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    bune ya

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

binada para toplayıp girişi düzelttirin daha mantıklı olur boşa yatmaz garajınız.

apartmanda daha pek oturanda yok müteahhitin düzeltmesi gerekiyor eğimi yanlış vermiş

biz de evi müteahhite vermiştik. adamın yaptığı iş beş para etmez. sizin sorunun aynısı bizde de var. adamlar düzeltmiyor; diyorlar ki yavaş geçeceksiniz. pişkinliğe bak. müteahhit otopark girişini düzeltmezse diğer apartman sakinleriyle birlik olup yasal hakkınızı arayın.
  • Sadece hafta sonları hava güzel olunca bindiğim aracıma kapalı garajda olmasına rağmen kuş pisliyor. Ya garajda kuş var ya da paranoyak oluyorum 😅

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.