arkadarslar koxp kalkınca cok iyi olmadı mı eskiden skeletonda kutu alamazdım simdi bugun skeletonları tek kesiyo herkes ya da 2 li party ler halinde cok daha guzel ardreamda da bi rekabet var ama simdi yenisi cıkmıs yetliki biri varsa su k2network a soylesin habire patch atsınalr da koxp da olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: boshnaq54
arkadarslar koxp kalkınca cok iyi olmadı mı eskiden skeletonda kutu alamazdım simdi bugun skeletonları tek kesiyo herkes ya da 2 li party ler halinde cok daha guzel ardreamda da bi rekabet var ama simdi yenisi cıkmıs yetliki biri varsa su k2network a soylesin habire patch atsınalr da koxp da olmasın
Evet güsel oldu.
bencede guzel oldu ama iste yenisi gene gelmis
ya bıktım kospdan.bi oyunuda (afedersiniz)şerefsizce oynamak niye bu kadar zevkli gelir insana???????????????
ii oldu ama yenisi çıkmış inşallah bi kaç ay sonra geçer koxpcuların elinede rahat oynarız biraz
quote:
Orjinalden alıntı: 6e
ii oldu ama yenisi çıkmış inşallah bi kaç ay sonra geçer koxpcuların elinede rahat oynarız biraz
beyler yenisi cıktı hatta 5 çinli clan kurmuş bide koxp party kurmuş dts ye deli oldum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme