Şimdi Ara

lanet olsun koxp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadarslar koxp kalkınca cok iyi olmadı mı eskiden skeletonda kutu alamazdım simdi bugun skeletonları tek kesiyo herkes ya da 2 li party ler halinde cok daha guzel ardreamda da bi rekabet var ama simdi yenisi cıkmıs yetliki biri varsa su k2network a soylesin habire patch atsınalr da koxp da olmasın

• quote:

Orjinalden alıntı: boshnaq54

arkadarslar koxp kalkınca cok iyi olmadı mı eskiden skeletonda kutu alamazdım simdi bugun skeletonları tek kesiyo herkes ya da 2 li party ler halinde cok daha guzel ardreamda da bi rekabet var ama simdi yenisi cıkmıs yetliki biri varsa su k2network a soylesin habire patch atsınalr da koxp da olmasın

Evet güsel oldu.
  • bencede guzel oldu ama iste yenisi gene gelmis
  • ya bıktım kospdan.bi oyunuda (afedersiniz)şerefsizce oynamak niye bu kadar zevkli gelir insana???????????????
  • ii oldu ama yenisi çıkmış inşallah bi kaç ay sonra geçer koxpcuların elinede rahat oynarız biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: 6e

ii oldu ama yenisi çıkmış inşallah bi kaç ay sonra geçer koxpcuların elinede rahat oynarız biraz
  • beyler yenisi cıktı hatta 5 çinli clan kurmuş bide koxp party kurmuş dts ye deli oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.