Şimdi Ara

lanet virüsler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımdaki virüs pragramı Kasperksy İnternet Secuirty 2010 Trial. Bu virüs pragramı her sitede virüs bulunduğunu söylüyor. Ama diğer virüs pragramları bazı sitelerde olduğunu söylüyor. Kasperksy mi sorunlu yoksa gerçekten tüm sitelerde virüs varmı ?

• her sitede virüs olması zor ama bu gezdiğin sitelere de bağlı gerçi, kaspersky bu konuda biraz fazla yanlış alarm verebiliyor, ayrıca da internette yavaşlamalara neden oluyor. Başka bir antivirüsün deneme versiyonunu kurup dene istersen, Bitdefender ile bir dene bu konuda çok başarılı yanlış alarm oranı çok az. Sistemi de kaspersky kadar kasmıyor.
  • söylediğin şeyleri deneyeceğim fakat Bitdefender' i nereden indirip kuracağımı bilmiyorum. Kimi sitede virüslü, kimi sitede ise bozuk dosya çıkıyor.(Bozuk dosya derken sistemi çökerten ve ya yavaşlatan)

Onları da söylersen sevinirim

teşekkürler...
  • bende kis kullaniyorum ama söyledigin sorunları yasamıyorum.Engelleme olayına denk geldim oda zaten sitenin zararlı oldugu belli bir warez sitesi idi.Bu bahsettiginiz engelleme yasanırken bir ss alıp buraya koyabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attila_han

Sistemi de kaspersky kadar kasmıyor.

Eskiden biri kasperi sordumu hemen cok kasıyor denilirdi,evet eskiden öyle idi ama artık degil. Eski versiyonları için söylüyorsanız doğru , fakat yeni sürümleri cok hızlı ve sistem kaynaklarınıda az tüketiyor eğerki arastırırsanız nette bununla ilgili test sonucları var.Kaspersky gözlemledigim kadarı ile eset kadar hafiflemiş
  • kaspersky gereksiz yere panik ortamı yaratıyor.
    norton u geçti bu konuda.
    bence nod32 4.0 en iyisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

quote:

Eskiden biri kasperi sordumu hemen cok kasıyor denilirdi,evet eskiden öyle idi ama artık degil. Eski versiyonları için söylüyorsanız doğru , fakat yeni sürümleri cok hızlı ve sistem kaynaklarınıda az tüketiyor eğerki arastırırsanız nette bununla ilgili test sonucları var.Kaspersky gözlemledigim kadarı ile eset kadar hafiflemiş

kesinlikle katılmıyorum, kaspersky halen yine çok kasıyor, Bitdefender kullanmaya başladıktan sonra farkı daha iyi gördüm. Kaspersky sanırım bu kasma probleminden çıkmak için antivirüs motorunu yeniden yazmak zorunda kalabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HİV çabuk bulaşır mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kassa da kasmasa da kasperskydan başkasına güvenemiyorum nedense ne zaman nod32 yi deneyeyim desem muhakkak bir sorunla karşılaşıyorum ya interneti keser ya ağ sorunu çıkarır...
  • Ya arkadaşlar benimde Kaspersky Net.Worm system32\ejncb.dll die bir virüs buluyor. İlk başta tamizlenemedi dedi. Sonra sanırım dilindi. Bu seferde sistem duruk yerde hatalar veriyor. Bunun nasıl bir virüs oldugunu bilen varmı ve ne yapmam gerekir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F_2

quote:

Orijinalden alıntı: seylem

quote:

kesinlikle katılmıyorum, kaspersky halen yine çok kasıyor, Bitdefender kullanmaya başladıktan sonra farkı daha iyi gördüm. Kaspersky sanırım bu kasma probleminden çıkmak için antivirüs motorunu yeniden yazmak zorunda kalabilir.

2010 sürümünü giriş seviyesi bir laptopa kurdum,donanımı zayıf oldugu halde nebir kasma nebir takılma hissettim.sıradan bir p4 pc ye kurdum yine aynı.zaten yapılan test sonuclarıda bu yönde...antivirüs denince bizim millet ilk olarak kasıp kasmadıgını kontrol eder,asıl öneli olan koruma durumu ise geri plandadır

• nod32 kullan bende sılıp nod32 yukleyecem 30 gun sonra deneme surumu bıtsınde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.