Şimdi Ara

LANORE-VICTUSA .SORUNLU ALIŞVERİŞ.DİKKATLİ OLUN. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şarj aletinin durumunu bildirmesi gerekiyor tabiki ve bios durumuda solemesi gerekiyor ama sonucta yaptıgı bir hırsızlık yok işten attırırım demek biraz agır olmus kimse kimseyi okadar kolay işten attıramaz Hocam sende laptop alıyorsun keske ilk basta elden gorup alsaydın sonucta bi ekran kartı veya ses kartı gibi basit bişi almıyorsun
  • evet kesınlıkle bıldırılmesı gerekırdı ve DreamSs sana haksızsın dıyen yok-elbette haklısın sadece bıraz agır konusmussun ama bunuda urunu satacagın ıcın zararda olacagın durumuna baglamak lazım

Lanore urunu iade alsın enazından kargo parası konusunda anlasabılırsınız umarım yoksa bırcok kısı ıcın urun satarken guven sorunu olacaktır dıye dusunuyorum-olmalıda

Saygılar
  • mesajları okudum,

bana kalırsa satıcı suçlu ve nikini ve ismini bir köşeye yazdım, öyle servisten rapor tuttur, ver servise açsınlar şifresini falan lafları fasa fiso,

öbür taraftan işten attırırım vs olan kısımlarında, bencede zamanlama olarak aşırı bir tepki var ama iş bu kadar büyüdükten sonra o tepkide de tamamen haksız değil diyorum, sonuçta para kolay kazanılmıyor, alan arkadaş baştanda sormuş bilmem gereken bir şey var mı diye?

Bu ne yani şarj aleti -- servis verdi, bios servis yaptı, öyleydi böyleydi, bunlar direkt olarak kötü niyet göstergesi

bende bu kadar şey aldım sattım, hepsininde arkasında durdum, bütün alcılarıma da söyledim sorun sıkıntı olursa geri alırım diye, ben şuna inanırım insan dürüst olunca yaptığı iş olsun ticaret olsun hepsinin sonu iyiye çıkıyor, çok şükür bu kadar alış verişim içinde bir tane sorun şikayet olmadı, İnşallah bundan sonrada olmaz

tekrar geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıspanak -- 11 Şubat 2009; 21:05:10 >

• 1200 tl az para değil yazılanları dikkatlice okudum her iki arkadaşıda zerre kadar tanımam. şunu söyleyim her ne olursa olsun satıcının sattığı malın kusurlarını söylemesi gerekiyor daha sonra azarlar bir şekilde sen bu işi bilmiyorsun şöyle yap böyle yap düzelir gibi akıl vermesi boş laf, bu laptop ciddi bir operasyondan geçmiş satmadan önce viscusa-lenore(neden 2 kullanıcı ismi var anlamış değilim) adlı arkadaşın bunları tek tek açıklaması gerekirdi evet hemen hemen tüm dizüstü adaptörleri ısınır hemde bazı marka ve modellerde elinizi deyiremezsiniz elimden 50 ye yakın laptop geçti hiç birisinde fabrikadan bios şifreli olarak geldiğini görmedim ve bir çoğu asustu ve asusların en büyük özelliği en ucuz modellerinde çanta hediyesi ve biraz pahalı olan modellerde çanta artı mause hediyesinin kutusunda beraber verilmesidir . burada tek talihsizlik dizüstünü alan arkadaşın moral bozukluğu ile işten attırırım vs gibi lafları olmuş hiç hoş değil.ama sanırım şimdi bunu söylediğine kendiside pişmandır. kısaca alıcı arkadaşın bu konuda özür dilemesi ve satıcı arkadaşında iyi niyetini gösterip dizüstünü geri alması veya bios olayını çözmesi için gereken parayı alcıya iade etmesi çünkü her ikisi içinde en hızlı çözümün bu olduğunu düşünüyorum.

• Umarım kısa zamanda çözülür...
  • kaç gündür cevap yazmadığına göre olayı çoktan bitirmiş bile.Yönetimden ricam gerekeni yapsınlar.Bilmem kaç tane alışveriş yapmış ama sonunda bunu yaptıktan sonra istersen ticaret kuleleri senin olsun...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kardeş geçmiş olsun öncelikle. Bence Burda satıcı haksız eger ürünün kusuru varsa belirtmeliydi. Haa belirtmedi ürün gelince alıcı kusuru görüp satıcıya belirttiginde yardımcı olmalıydı. Sonuçta kusurlu. DreamSs suçlamayın çok fazla agır konuşmuşsun diye adam 1200 ytl ye mal alacak, üründe kusur olacak, aldıgı cevaplar şöyle olur, böyle yap, diyecek sonra agır konuştun demek saçma olur. Allah aşkına hanginizin başına gelse küfür etmezsiniz. Dreams iyi dayanmış bile ben olsam çoktan basmıştım küfürü. ( Dogru bi hareket degil demeyin hanginiz olsa yaparsınız. yeri geliyor marketten veya pazardan bişi alsanız adam size bozuk mal verse bile söveriz )
    nyse kardeş sende görmezden gel çok büyük sorunlar degil. Adoptorler ısınıyor biraz sorun çıkartmadıgı sürece kullan. Biosuda artık ver 50-60 ytl yaptr yapacak bişi yok. tekrar geçmiş olsun. Dert etme kendine bununla yırttıgına dua et

• quote:

Orjinalden alıntı: DreamSs

kaç gündür cevap yazmadığına göre olayı çoktan bitirmiş bile.Yönetimden ricam gerekeni yapsınlar.Bilmem kaç tane alışveriş yapmış ama sonunda bunu yaptıktan sonra istersen ticaret kuleleri senin olsun...

kardeş inan en az senin kadar üzüldüm duruma ve çok sinirlendim.. 1200 tl bu hala aklım almıyor.. yani aynısı bana yapılacak kimse kusura bakmasın kan alırım biyerlerinden.. o adamın.. birdahakine ilk önce ürün sonra para şeklinde yapın alışverişlerinizi forumda bu tür olaylar çok olmaya başladı
  • saol arkadaşım. Bi güzel ağzını burnunu kırıp iş yerinde rezil etmek var ama öfkem geçince düşündüm... değmez.Dava işleride uzun sürer.Bu konu zaten herşeyi kanıtlıyor .Ankara da teyzem var.Saolsun gel dedi aile dostu savcı var konuşalım.Eğer aç derse açarsın dava. Bilmiyorum heran gidip dava da açabilirim.Alıcağı sabıka ömrü boyunca herşeyde engel olucaktır ama işte uğraşmak istemiyorum.Gerçi bilmiyorum bu yaptıklarından ceza alırmı,uğraşmaya değer mi? Uzatırda uzatırlarsa boşuna uğraşmış olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 12 Şubat 2009; 11:41:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Resmi bir işlem yok ortada haliyle resmi mercilerin araya girmesi ne kadar mümkün o tartışılır. Gerçi eğer banka kanalıyla aktarıldıysa o biraz da olsa delil teşkil eder. Ayrıca yaptığınız tüm görüşmelerin kaydı da gerekli olur. Ancak iş dolandırıclık veya hırsızılık gibi bir suça bağlanamaz.

Ancak... Forum yöneticilerinin kesinlikle müdahil olması gereken bir husus va o da iki nick kullanımı. Bu tür şeyler en dandik forumlarda bile yasakken burada nasıl oluyor onu anlamış değilim. Ben daha önce bu forumda bikaç defa hiç sorunsuz alışveriş yaptım, hatta hiç tanımadığım kişilerden sırf sozlerine itimaden ürün aldım havale-kargo yolu ile ve çok şükür hiç sorun yaşamadım. Ama son günlerde burada paylaşılan deneyimleri okudukça forumdan alışverişe gerçekten soğuk bakıyorum. Burada bazı arkadaşlar kendi bindikleri dalı kesiyor, ama sadece kendilerini düşürmekle kalmıyorlar.

• Şimdi sen bu mesajı yazmakla eleştirdiğin kişiden çok farklı bir konumda mısın şimdi? Ya insanları işlerinden çıkarmak,ekmeklerinden etmek bu kadar kolay mı size göre herkes birisinin lafıyla işten atılacaksa okumasın kimse mevki makam sahibi olmasın, nasıl olsa kafasına takan işten attırıyor. Alışveriş konusunda gelince baştan sona kadar okudum her iki tarafta yanlış anlaşılmalar ve bazı şeylerin net olmamasından dolayı bu tartışma sonuç bulmaz. Ben alıcı arkadaşın mağdur olduğu ana konuyu net bir şekilde tespit edip bunun giderilmesi için kimseyi tehdit etmeden ve birazda imtiyaz gösterek bu konu güzel bir şekilde halledecekleri inancındayım.
    quote:

Orjinalden alıntı: MadDog1

DreamSs laptop'u gönderen kişiye gerçekten yanlış davranmışsın, sen şimdi THY'den attırırım diyorsun sen bana kendi tanıdığın yüksek yetkilinin ismini ver ben o yetkiliyi nasıl 1 hafta içinde tazminatsız işten çıkarttırıyorum gör istersen.Bir insanla konuşurken tehdit yoluna gitmek yapılabilecek en büyük yanlışlardandır,belkide laptop'u sana satan Lanore geri alacaktı ama senin bu tehdit mesajınla alacağı varsa da almaz insan çünkü gerçekten herkese çok ters gelen bir durum.Adam çalıştığı işle alakasız bir durum yüzünden keyfi işten çıkarılacak sanıyorsun ama bunu yapmaya kalkışacak kişi genel müdür bile olsa yönetim böyle bir işi yapacak müdürü işten birdaha başka yerlerde de çalışamayacak biçimde işten çıkarır,THY kimsenin tapulu malı değildir herkes her istediğini yapamaz öyle kolayca.Bu yüzden Lanore'dan bu konuda öncelikle özür dileyip ondan sonra bir çözüm yolu arasanız daha mantıklı olur.

• hertürlü her şekilde dava açılabilir hatta maddi manevi zarar gördüysen bile dava açabilirsin.. tanıdığında varsa aç davayı kardeş bugün sana yapar yarın başkasının canını yakarlar yazık
  • Konunun istişare edilmesi amacıyla açılan başlık için yeterli sürenin verildiğini düşünüyoruz.

Lanore nickli üye ile DreamSs nickli üye arasındaki sorun, sorunlu alışverişler başlığımıza satıcının nicki ile eklenmiştir.

http://forum.donanimhaber.com/m_23653465/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.