Şimdi Ara

LANORE-VICTUSA .SORUNLU ALIŞVERİŞ.DİKKATLİ OLUN. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence baslık bıraz agır olmus.. arkadas malı gondermemezlık etmemıs yada sattıktan sonra kayıplara karısmams.. fdolandırdı lafı bıraz agır tamam sorunlar var ama bı sekılde ortak noktada bulusarak bunu halledebılırsınız
  • Ben nelerden bahsediyorum sen ne diyorsun.
    asusun her modelinde mi recovery sadece hdd saklı gelir ? Hiçbirinde mi cdsi olmaz ? Sana sadece msn de konuşurken varmı dedim yok dedin sonradan bişey söyledim mi sana ? Ben onu söylerken kutu cd mouse ne var dedim sen hiçbiri yok hediye geldi dedin ama bak ne buldum ?
    Hani hediye gelmiştide sen mouse yi sormamıştın ? Çantasında gelmiştide içinde yoktu.Hediye olduğu için sormadın ?
    ben kuran üstüne yemin ediyorum ki hediye geldi dedin.artık o zaman kafan güzeldide şimdi hatırlamazsan beni şuçlama yalan diye.
    LANORE-VICTUSA .SORUNLU ALIŞVERİŞ.DİKKATLİ OLUN.
    Resimde ki konu kendi konusu .Önceden açmış olduğu aynı laptop için satış ilanı.Linki resmin içine ekledim.bakabilirsiniz.
    Pili ne kadar gidiyor olayını geç .Ben onun üstünde fazla durmadım.İkinci el bi laptopda için kötü olarak nitelendiremem.
    Bana format atmayı öğretme.Yaşım 22 senin atmadığın sayıda format attım .İster laptop ister masaüstü olsun.Ben format atamıyorum diye istemedim bios şifresini.Bios da sadece boot ayarları mı var? BEn format atıcam diye her seferinde uğraşıcam mı bir sürü ?
    Hala aynı şeyleri söylüyorsun ...
    Bana neden biosunda şifre olduğunu ve şarj aletinin orjinal olmadığını söylemedin ? Ben sana kutu mouse fatura cd sordum da bunları sormadım diye benim hatam mı oldu ? Her laptopun bios u şifrelimi gelir ? Hepsinin şarj aleti değişmiş midir ? Tabi benim hatam demi sormadım da senin dalavereni bozmadım ?
    Sen bios ne işe yarar bilmiyor musun ?Sanırım hala bana öğretmeye çalıştığın şeyin kendinde bilmediğinin farkında değilsin.Ben sana araba satayım ama geri vitesi olmasın sonra sen öğrenince arabayı boşa al geri geri itle gider diyim ve iade kabul etmiyeyim.Dizel diyipte benzinli araba vereyim.Senin yaptığın tamamen bu.
    Sen benim sorduklarıma hep aynı ve alakasız şeyleri söylüyorsun?
    NEDEN SATMADAN ÖNCE BU SORUNLARI SÖYLEMEDİN ?
    HEDİYE GELDİ DEDİĞİN LAPTOPU BİRİNDEN ALDIĞINI SÖYLEMİŞSİN.ŞİMDİ DOĞAL OLARAK İNKAR EDİP HEDİYE GELMEDİ DİCEKSİN.TEŞKE KONUŞMA KAYITLARINI SİLMESEYDİM MASAÜSTÜ PC YE FORMAT ATMADAN.TEŞKE....
    ALAKASIZ CEVAPLAR VERME .BANA FORMAT ATMAYI ÖĞRETMEYE DE KALKMA.BİOS U NE İÇİN KULLANACAĞIM SENİ İLGİLENDİRMEZ.BİOS OLMAZSA OLMAZ BENİM İÇİN. FORMAT ATICAM DİYE ONUNLA UĞRAŞMAK ZORUNDA DEĞİLİM.
    PARA KOPARMAYA ÇALIŞMIYORUM. SENİN BENDEN HAKSIZ YERE KANDIRARAK ALDIĞIN PARAMI GERİ İSTİYORUM.

LAPTOPU FORUMDA KİMDEN ALDIYSAN SÖYLE DE O BİZE AÇIKLASIN BAKALIM FABRİKA ÇIKIŞIMI ÖYLEYMİŞ .SEN ONDAN ALIRKEN O SENİ KANDIRDIDA SENDE BENİ Mİ KANDIRDIN ? ASLINDA ONDAKİ HALİ HİÇ Ö.DEĞİL SONUÇTA BEN SENDEN ALDIM .SEN KANDIRDIN BENİ .UMRUMDAN OLAN O DEĞİL SENSİN.
    VE HALA BANA BİOS UPDATE İ YOK MASTERCODE U ANLATMAYA KALKIP İŞİN İÇİNDEN SIYRILMAYA KALKIYORSUNYA HAYRET EDİYORUM BU YÜZSÜZLÜĞÜNE.
    Sen bana tabiki hakarette bulunamazsın.Ben seni dolandırdım mı ?
    BANA NEDEN SATARKEN SÖYLEMEDİN BUNLARI ONU AÇIKLA?
    bırak laf salatası yapıp zeytin yağı gibi üste çıkmayı

konu başlığınıda değiştiriyorum.dediğim gibi haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum.zaten açıklayamayınca herkes anlıcak neyin ne olduğunu

@dministrator arkadaşım ben eğer laptop un orjinal olmadığını bilseydim 1200 ytl ye razı olmazdım.Buna bios şifreside dahil..Ama laptop elime geçtikten soran performansı hoşuma gitti sorun etmedim şarj aletini.Sonra bios şifreli dediğimde dalga geçer gibi benim yapabilceğim bişey yok demesi beni sinirlendirdi ve şimdi onuda bahanelerim arasına koyuyorum.Laptop u satarken standart dışında bilmem gereken bişey varsa satıcı olarak söylemek zorunda.Siz işin içinde olmadığınız için rahat yorumlar yapıyorsunuz .
    1200 ytl verdim ki satarken en az zararla satayım.Yoksa yeminle o paraya almazdım bu durumda.Lütfen yorum yaparken önyargılı olmayın.Sinirlenip ters şeyler söylemem sizde benim haksız olduğuma dair fikirler uyandırıyor herhalde.Umarım böyle düşüncelere kapılmazsınız.
    İşten attırma konusuna gelince torpille işe sokmaktan daha kolaydır emin olabilirsiniz.BEn ekmek parasıyla oynamak istemiyorum ama o benim paramla oynadığı sürece bu fikrimden vazgeçmicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 6 Şubat 2009; 15:46:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ilginc bir diyalog ben tehdit veya küfür mesajlarına çok kızarım orta yolunu bulun mutlaka her iki tarafta kendine göre haklıdır olgun insanlarsınız
  • herşey bariz ortada.Ne bios şifresi ne şarj aleti .Hiçbirinden haberim yoktu.Yoksa 1200 tl yi kabul etmezdim.Bios şifresi laptoplarda kolay çözülücek bişey değil.Pili çıkarma ile bile çözülcek olsa garantisini bozulma riskini alır mıyım ? Kutu yok ankaraya eldem teslim göndermem lasım.Akrabam var .Ona göndericem o teslim edicek bios şifresini kaldırtıcak ama neden 100 tl vereyim ki ? Kargosu dahil 100tl yi bulucak...
    Kendi elindeyken uğraşmamış.Sattı rahatladı ben uğraşıcam bios la falan.Yeni ticaret yeni adalet anlaşıyı bu olsa gerek.
    Fazla uzatmak istemiyorum.Herşey ortada dediğim gibi .Eğer 200 ytl geri ödemicekse yada iade almıcaksa söylesin.Uzamasın bu iş.Forum yönetiminden ricam banlasınlar.İşin forumluk kısmı kapansın.
    Bişeyede dikkatinizi çekmek isterim.Hiçbir lafımda ,msn de ,sms de küfür etmedim.sen beni dolandırdın kandırdın bende seni işinden attırıcam lafını hangi derecede hakaret yada tehdit olarak alır o kendi bileceği bişey.

• quote:

Orjinalden alıntı: DreamSs

1200 ytl verdim ki satarken en az zararla satayım.Yoksa yeminle o paraya almazdım bu durumda.

Arkadaşım resmen profesyonel yalancısın, iftira attığın yetmiyor gibi bir de milleti kışkırtıyorsun bana karşı. Kalıbından utan. Satarken en az zararla satacakmışta o yüzden almışta elinde patlamışta. Alırken ölücülük yapanları biliyordum da aldıktan sonra tehditle para isteyeni ilk defa gördüm. Allah`tan kork...

LANORE-VICTUSA .SORUNLU ALIŞVERİŞ.DİKKATLİ OLUN.

• askere gidiyorum mayıs ta demedim mi ? Mayıs ta giderken satıcam tabiki.Satamazsam kardeşime kalır.Ben orda satmak için almıyorum derken senden alıp hemen satıp kar yapmıcam onun için fiyatı ölü fiyata indirmeye çalışmıyorum demek istedim ama sen istediğin gibi algılamakta özgürsün.
    Ben her sözümün arkadasındayım.
    SEn o kayıtlarda bide bana hediye geldi kısmınıda bul
    sonra ben sana herhangi bir sorunu bilmem gereken bişey varmı diye sorduğum kısmınıda bul
    bişey olursa iade alırım kısmınıda bul(orda kullanıcı hatası olursa dedin ama bunu demek senin hatanı ben üstlenicem demek değil)
    hatta sana full hd filmleri oynatıyormu dediğimde 2.4 işlemci var takılmadan oynatırsın dediğin bölümüde koy. 4 tane 1080p full hd film denedim.Hiçbirini randınmanlı oynatamıyor.
    ufak detaylara takılmadım.bios muhabbetine kadar problem bile etmedim.
    Son olarak en başta bana nie bios ve şarj aletinden bahsetmedin onuda söyle.
    şunuda ekliyeyim.Forumda kimden aldın laptopu ? ona bi soralım bios şifresi muhabbetini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 6 Şubat 2009; 16:34:51 >

• AMI BIOS
    AMI, A.M.I., AMI SW, AMI_SW, BIOS, PASSWORD, HEWITT RAND, Oder

Other passwords you may try (for AMI/AWARD or other BIOSes)

LKWPETER, lkwpeter, BIOSTAR, biostar, BIOSSTAR, biosstar, ALFAROME, Syxz, Wodj

bu şifreleri bi dene istersen.

Edit: Birde şunu deneyebilirsin ''T7700''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erginates -- 7 Şubat 2009; 19:56:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lanore

Güzel konu hazırlamışsın ama tehdit ve Hakaret içerikli msj ları eklememişsin bana yazdığın o da güzel. Neyse cevaplayım ben sorularını;

Şifreyi servis koydu demedim hiç bir zaman zaten yazdığın mesajlarda açık bu ki servis koydu diye msj attı deseydin bile bende de var tüm sms ler kayıtlı olarak gösterebilirim. Şifre Asus un biosuyla alakalı bunlarda linkler, kimine bios update ten sonra gelmiş kimine laptop ı alınca. Çözeni çözemeyeni var ben kurcalamadım ama bios şifre resetlemek o kadar zor değil.

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?board_id=3&model=F3Sv&id=20080621174934468&page=1&SLanguage=en-us
    http://vip.asus.com/forum/view.aspx?board_id=3&model=A6J&id=20070922072534593&page=1&SLanguage=en-us
    http://vip.asus.com/forum/view.aspx?board_id=3&model=A7J&id=20070312093408829&page=1&SLanguage=en-us
    http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20080321222414281&board_id=3&model=V1S&page=1&SLanguage=en-us

Bunlar resmi asus forumları oraları takip edebilirsin.

Degerli arkadaslarım, konulara müdahale etmeden; hakaret etme, tehdit gibi,bende forum üyesi olarak goruslerımı belirtmek istiyorum.izledigim kadarıyla konu tamamen sapmıs durumda!!!! Öncelik Bios şifre problemi: sattıgınız tasınabilir cıhazınızda Bios şifresi varsa! bunu sıfırlamadıysanız veya alıcıya vermediyseniz mülkiyetini kontrol altında tutuyorsunuz demektir. Ayrıca hicbir servis ve marka bios'a şifre koyma yetkisine sahip degildir.
    Hatta ve hatta şifrenizi unuttuysanız bile bunu acmak icin odeme yapmaktan once cihazın sahibi oldugunuzu kesin olarak evrakla teyit etmek zorundasınızdır.Eger edemez iseniz servisin cihazı alakoyma yetkisi vardır çalıntı olma ihtimaline karsı.Ayrıca kimse kimseye ders verebilecek konum ve sıfata kolay sahip olamaz unutmayın sizin bilginiz karşınızdakinin anladıgı kadardır. ne fazla ne eksik.

Aslında satıcı arkadasımız( ''ben kurcalamadım'' demekle sorundar haberdar oldugunu ikrar edıyor) bios şifresi konusunda cok zaman ve emek harcamıs ama sonuc alamadıgı ıcın (asus BIOS problemleri forumlarından verdıgı linklere ve harcadıgı zamana dayanarak soyluyorum)cihazı elden cıkarmıs gibi gozukuyor. Ben oyle dusunmek ıstemıyorum.sanırım yeterince vakti olmadıgı icin bu kadar kolay bır seye zaman ayıramadı ve soylemeyi unuttu diyorum

Lanore nickli arkadaşımız kendisinde belirttigi gibi'' bios şifre resetlemek zor ''degilse bunu halletsin veya iade alsın konu kapansın ki bu alıcının en tabii HAKKI.
    Bizlerin forum üyeleri olarak uzerimize düşen: bu konu ve/veya buna benzer konularda forumda seviyeli ve duzgun alısveriş yapma keyfimizi sürdürmek adına, hepimizin bu konuda adil ve tarafsız ( her iki taraf adına kendimize yapılmıs gibi) olmamız gerekliligini acıkca gosteriyor.
    Kendi hakkımıza olduğu kadar,başkasının Hakkına saygı kendimize saygıdır arkadaşlar. Saygılarımla

• arkadaşlar tşkler.Sizinde gördüğünüz gibi hiç karışık bişey yok.Bilmem gereken bişey var mı diye sormama rağmen söylemedi bana
    Ben oda bi üst msj ımda bazı sorular sordum onların cevaplarını bekliyorum.Yalan söylemeden mantıklı açıklaması olamaz.Bana hediye geldi dedi önceki msjlarına baktım forumdan bi arkadaştan aldım diyor.
    Son olarak forum yetkilileri konumu üst konu yapmadılar.Aynı olay Visor ve LAC. arasında geçti.Forum yönetiminden en azından neden üst konu yapılmadı açıklama bekliyorum.1 yılda sürse ben konuyu yenilemeye devam edicem.HErkes görsün nasıl bir yalancı olduğunu.İş yapmasınlar bir daha onunla.
    Vermiş şifreli bios u bana format atmayı öğretmeye kalkıyor.Terbiyesizlik bu...Dalga geçiyor sanki

• Bir müddet üst konu.
  • DreamSs laptop'u gönderen kişiye gerçekten yanlış davranmışsın, sen şimdi THY'den attırırım diyorsun sen bana kendi tanıdığın yüksek yetkilinin ismini ver ben o yetkiliyi nasıl 1 hafta içinde tazminatsız işten çıkarttırıyorum gör istersen.Bir insanla konuşurken tehdit yoluna gitmek yapılabilecek en büyük yanlışlardandır,belkide laptop'u sana satan Lanore geri alacaktı ama senin bu tehdit mesajınla alacağı varsa da almaz insan çünkü gerçekten herkese çok ters gelen bir durum.Adam çalıştığı işle alakasız bir durum yüzünden keyfi işten çıkarılacak sanıyorsun ama bunu yapmaya kalkışacak kişi genel müdür bile olsa yönetim böyle bir işi yapacak müdürü işten birdaha başka yerlerde de çalışamayacak biçimde işten çıkarır,THY kimsenin tapulu malı değildir herkes her istediğini yapamaz öyle kolayca.Bu yüzden Lanore'dan bu konuda öncelikle özür dileyip ondan sonra bir çözüm yolu arasanız daha mantıklı olur.

• arkadaşlar lütfen ya biraz tepeden bakmayın.Sırf yazmış olmak için mi yazıyorsunuz.MadDog1
    arkadaşım adam beni kandırdı enayi yerine koydu.Bide kalkmış dalga geçercesine cevap veriyor.Okumadın mı konunun hepsini.Sadece tehdit etti kısmını mı gördün.Sen olsan ne yapıcaktın ? Kızıp vermiş olduğum bi tepki.Arayıp ana avrat küfür mü ettim.Kocaman konuda sadece bulupta burasını çıkarmış ve bana dokundurmuşsun ya helal olsun.Hani ilk onun yaptığı yanlıştan bahsetsen sonrada tehdit etmemin orda iyi olmadığını söylesen tamam.Bide sen beni tehdit etmişsin söyle ben onu işten çıkartayım diye.
    Lütfen arkadaşlar konu dağılmasın.Bırakın tehdit kısmını.Benim canım yanmış siz kalkmış nelerden bahsediyorsunuz.
    Bios asus la alakalı dediği anda zaten anladım almıcağını.Alttan aldım belki kabul eder diye ama dalga geçer gibi cevaplar verimce tepem attım ve tehdit ettim.
    THY muhabbeti hakkında lütfen yorumlarını sizde saklı kalsın.Ortada bir maduriyet var.Bunun hakkında yorumunuz varsa çekinmeden paylaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 8 Şubat 2009; 9:55:17 >

• Satıcının kusurunu söylemediği cihaz almanın duygusunu iyi bilirim,hele ki bu cihaz 1200 TL kadar bir para ise..İnsan ilk anda derin bir hayal kırıklığı yaşıyor,içine bir sızı saplanıyor,pişmanlık duygusu..Tek bir umut ışığı beliriyor insanın içinde,ürünü iade etmek.İçinize sinmeyen,beklediğiniz gibi çıkmayan,hayal kırıklığı yaşatan ürünü geri iade etme düşüncesi bir nebze rahatlatıyor insanı.Gel gelelim satıcı geri almaya yanaşmayınca deyim yerindeyse kaynar sular boşalıyor insanın üzerinden,tek umut ışığı da sönmüş oluyor böylece.Ve nasıl da kandım,nasıl aldım diye kendini suçlamalar başlıyor,öfke de artıyor gitgide.İşte o an;işten çıkarttırırım tehditi az bile kalıyor aslında o öfke halinde..
    Satıcı,malına güveniyorsa 2 yada 3 gün içinde malını geri alma sözü vermeli.Ama en akılcı çözüm,laptop gibi pahalı cihazları elden görerek almaktır.Şehirdışından alışveriş yapılır,bende yapıyorum.Ancak laptop gibi aletler elden görerek,incelenerek alınmalı.Ufak bir çizik satıcı için sorun olmayabilir,gözüne batmayabilir,ama alıcı için belki de çok büyük bir problemdir.
    İki arkadaşı da tanımam,alışverişim olmadı.Ama damdan düşenin halini damdan düşen anlar.Ve ben @DreamSs arkadaşa hak verdim,bana göre @Victusa ürünü geri almalı..
    Sorunun iki tarafı da memnun edecek şekilde hallolması dileğiyle..

• dranov herşey bariz ortada .yani tartışılcak bişey bile yok.Ben konuyu diğer herkes görsün Lanore ile alışveriş yapmasın .Nasıl biri olduğu anlaşılsın diye açtım.
    Kasası değişeli bir ay olmuş.Bilirsiniz ki laptoplarda çizik olması bile aynı gitarlardaki gibi fiyatına etki eder.Kasa yeni değişti sıfırdan farkı yok dedi diye hiç kasa muhabbetine girmedim.Kasanın üstünde ince 4-5 cm çizik var.Onu hiç bahane bile etmedim çünkü laptop performansından memnun kaldım ama dediğim gibi bios olmassa olmaz ...

• yeni takılan kasada garanti etiketi yoksa laptopun kasasını zedelemeden açıp içindeki pili çıkarıp bios u sıfırlayabilirsin arkadaşım...aynı normal masaüstü kasalar gibi yani....
    bir diğer konu...
    bu laptopu satan kişi bu konuda haklı olsa dahil multi hesap kullanarak iyi niyetli olmadığını göstermiştir...Kİİİ SONUNA KADAR HAKSIZ...ADAM 1200 LİRA PARA VERMİŞ SORUN AZ OLSUN ÇOK OLSUN ADAMA DOKUNUR....YOK TEHDİT ETTİ YOK ŞUNU YAPTI YOK BUNU YAPTI DİYE ELEŞTİREN ARKADAŞLARIDA KINIYORUM..ADAM MADUR BENCE SİNİR ANINDA SÖYLENMİŞ BİR SÖZ ALDIĞI MALI ÇÖZÜME KAVUŞTURABİLMEK İÇİN...EMPATİ KURARAK DÜŞÜNÜN ÖYLE YAZIN LÜTFEN..ACABA AYNI DURUM SİZİN BAŞINIZA GELSEYDİ NE YAPARDINIZ??

BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM...KULLANICININ MADURİYETİ GİDERİLMESSE KESİNLİKLE İADE ALMASI GEREKİYOR SATAN KİŞİNİN.....DEDİĞİM GİBİ KASANIN AÇILIP PİLİN ÇIKARILMA ŞANSI YOKSA ..SATICININ ALAN KİŞEYE SERVİS PARASINI DEĞİL LAPTOPU SERVİSE GÖTÜRÜRKEN VERECEĞİ YOL PARASINI BİLE KARŞILAMASI GEREKİYOR....
    BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM..

quote:

dranov herşey bariz ortada .yani tartışılcak bişey bile yok.Ben konuyu diğer herkes görsün Lanore ile alışveriş yapmasın .Nasıl biri olduğu anlaşılsın diye açtım.
    Kasası değişeli bir ay olmuş.Bilirsiniz ki laptoplarda çizik olması bile aynı gitarlardaki gibi fiyatına etki eder.Kasa yeni değişti sıfırdan farkı yok dedi diye hiç kasa muhabbetine girmedim.Kasanın üstünde ince 4-5 cm çizik var.Onu hiç bahane bile etmedim çünkü laptop performansından memnun kaldım ama dediğim gibi bios olmassa olmaz ...

• tşk ederim. orj olmayan şarj aletini saymasam bile 100 ytl zararım var ki şarj aletinide bu şekilde kabul etmiyorum.
    Kasayı açma riskine giremem.Ne olur ne olmaz.Garantili ürün sonradan sorun olmasın.Yeni nesil laptoplarda bios pili çıkarmak bile işe yaramıyor.Ben açsam kasayı pili çıkarsam olmazsa bu sefer kasayı açmışsın dicek iade almıcak.o yüzden dokunmuyorum kasaya

Sorularımın hiçbirine cevap vermiyor .Foruma dün akşamda girmiş...Sonucunda banlanıcak .100 lira daha ödücem yaptırıcam bios u ama yanına bırakmıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 8 Şubat 2009; 14:27:12 >

• quote:

arkadaşlar lütfen ya biraz tepeden bakmayın.Sırf yazmış olmak için mi yazıyorsunuz.MadDog1
    arkadaşım adam beni kandırdı enayi yerine koydu.Bide kalkmış dalga geçercesine cevap veriyor.Okumadın mı konunun hepsini.Sadece tehdit etti kısmını mı gördün.Sen olsan ne yapıcaktın ? Kızıp vermiş olduğum bi tepki.Arayıp ana avrat küfür mü ettim.Kocaman konuda sadece bulupta burasını çıkarmış ve bana dokundurmuşsun ya helal olsun.Hani ilk onun yaptığı yanlıştan bahsetsen sonrada tehdit etmemin orda iyi olmadığını söylesen tamam.Bide sen beni tehdit etmişsin söyle ben onu işten çıkartayım diye.
    Lütfen arkadaşlar konu dağılmasın.Bırakın tehdit kısmını.Benim canım yanmış siz kalkmış nelerden bahsediyorsunuz.
    Bios asus la alakalı dediği anda zaten anladım almıcağını.Alttan aldım belki kabul eder diye ama dalga geçer gibi cevaplar verimce tepem attım ve tehdit ettim.
    THY muhabbeti hakkında lütfen yorumlarını sizde saklı kalsın.Ortada bir maduriyet var.Bunun hakkında yorumunuz varsa çekinmeden paylaşın.

Farkettiysen satıcı ne demiş üründe bir sorun varsa servis raporu tuttur paranı geri iade edeyim demiş,yani ben buradan satıcının paranın üzerine yatmadığını çıkarıyorum,THY olayı yerine sen tanıdık servis var sorun yazdırırım o zaman ne yapacaksın desen neyse de bu iş meseleleri çok ayrı konular,sen adamı işsiz bırakmaktan sözetmişsin bunlar öyle küçümsenecek laflar değil.

Lanore bence geri al hocam makinanı,uzamasın bu konu daha fazla,o zaman özür dilemesi gerektiğini anlar belki DreamSs.

DreamSs ayrıca konuda seni savunmayan her mesajı laf olsun diye yazılmış görmende olaya herkesin taraflı bakmasını istediğini gösterir.Ondan bana karşı sözlerine bundan sonra dikkat edersen sevinirim.

• MadDog1 arkadaşım kısa ve öz cevap vermeye çalışıcam.Madur olan sen olmadığın için bazı şeyleri söylemek senin için kolay.
    Şimdi tepkin şöyle olsaydı. Arkadaşım sırf bi laptop için adamı işinden ettirmek ,ekmek parasıyla oynamak düşüncesi hoş kaçmamış ,değmez deseydin tamam da. Direkt benide tehdit eder nitelikte yorum yapmışsın.Konuya objektif bakmadığın ve tam olarak anlamadığın kanısına vardım.O yüzden hoş karşılamadım.
    Bak olay çok net.Satmadan evvel bana sorunları söylemedi ve beni kandırdı.Şimdi ise geri almıyor. Olay bu kadar basit.Kimsenin taraflı bakmasını istemiyorum.Bu kadar basit bir olayda THY muhabbetine kapılmışsın.O hoşuma gitmedi.Konuda beni savunmayan arkadaşlar aynı Lanore gibi şarj aleti ısınır ,nerden anladın orj olmadığını ,bios resetlemeyi öğreteyim tarzında cevaplar verdiği için aynen sana dediğim gibi herşeyin bariz ortada olduğu bir konuda yazdıkları yorumlarda taraf oldukları düşüncesine vardım.Olmayabilirlerde.
    Bariz olan başka bişey bana hediye geldi mouse varmı diye sormadım demesi ve Victusa nicki ile açtığı eski ilanda forumda birinden satın aldığını söylemesi.
    Yorum yapan herkese tşk ederim ama yorum yapmadan evvel tam olarak konuyu kavramak gerek.O zaman beni haklı bulacaklarına eminim.
    quote:

Farkettiysen satıcı ne demiş üründe bir sorun varsa servis raporu tuttur paranı geri iade edeyim demiş

bu sözlerinlede konuyu tam olarak okuyup anlamadığını düşünüyorum.
    quote:

laptopta bir sorun çıkar servise verirsin kullanıcı hatası değil derler bende paranı geri verip alırım. Ama tutupta biosta şifre var diye olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 8 Şubat 2009; 16:20:17 >

• Öncelikle her yazdığın yalana cevap vermek zorunda değilim. Forumda bir tek senle alışveriş yapmadım ben 100 e yakın alışverişim oldu. Merak etme sen çamur attın diye üzerimde iz kalmaz. Lucescu nun bir sözü vardır Köpekler istedi diye Atlar ölmez. şeklinde.

Neyse hala at gözlüklerini çıkarmayıp sürekli o sorun bu sorun diye atıp tutuyorsun. Laptop ta pil değer ölçmeyi bilmiyor daha sonra pili 1 saat bile gitmiyor diye iftira atıyorsun. Kasa serviste sıfır değişiyor sonra 4-5cm çizik var diye yalan söylüyorsun. Şarj aleti servisten alınıyor ama ısınıyor bu diye bahane uyduruyorsun. Yaptığın tehditlerin ve mesajlarında yazdığın hakaretlerin için burada birşey demiyorum diyorum tabiki diyemezsin ben dolandırıldım sen değil diyosun. Yani hem hakaret etmedim yazıp sonra da bana ederim haklıyım diyorsun.

Kusura bakma arkadaşım artık cevap vermiyorum yazdıklarına. Forumdan banlanıp banlanmamak senin için çok önemli sanırım zaten o yüzden ilk mesajlarında hemen işten attırırım foruma rezil ederim dedin. Merak etme ben senin kadar rütbe meraklısı değilim gerekirse 2 mesajlada önce para sonra ürün şeklinde yaparım aldıklarımı.

İyi günler. Bu son mesajımdır. Her foruma girdiğimde sana laf yetiştirmek zorunda değilim ben yıllardır bu forumda vakit geçiririm sen çamur attın diye kaçmam.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.