Şimdi Ara

Laplop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000 ila 1600 TL arasında bir bütçe ile laptop almayı düşünyorum. Sizde fiyat-performans olarak hangi markayı tercih etmeliyim?

Varsa önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Symurg1907

1000 ila 1600 TL arasında bir bütçe ile laptop almayı düşünyorum. Sizde fiyat-performans olarak hangi markayı tercih etmeliyim?

sana lenovo z500 ''laplop'' öneriyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

quote:

1000 ila 1600 TL arasında bir bütçe ile laptop almayı düşünyorum. Sizde fiyat-performans olarak hangi markayı tercih etmeliyim?

ya bakıyorum bu ara herkes lenovo'ya sarmış. Bu kadar iyimi bu marka ben pek bilmiyorum bu markayı ama bu aralar insanların ilgisi dikkatimi çekmedi değil. Bi bakayım

• quote:

quote:

quote:

ya bakıyorum bu ara herkes lenovo'ya sarmış. Bu kadar iyimi bu marka ben pek bilmiyorum bu markayı ama bu aralar insanların ilgisi dikkatimi çekmedi değil. Bi bakayım

ben lenovo y500 sli olani cok begendim fiyatina göre cok iyi bir performans veriyor. alanlarda cok memnun. adamlar ucuza guzel notebook satiyor. Yurtdişi ile türkiye arasinda fazla fiyat farki olsunda istemiyorlar. Yani adamlara helal olsun. Ben ilk msiye sardim sonra lenovo y500 sliyi ögrenince fikrim firt diye degisti.

• Symurg1907 kullanıcısına yanıt
    Benim tercihim her zmn Sony VAIO dan yana ama bu fiyata biraz zor bulursun o yuzden tavsiyem Lenova'dan yana , hani Lenova da kötü değil sonuçta IBM üretiyo istersen şuna bak bi http://www.nasabilgisayar.com/Lenovo-Z500-59-366635-i5-3230-6GB-500GB-156-DOS,PR-3476363.html
  • Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler ama şöyle bi durum var laptop'u kız kardeşim için alıyorum ve ünide office vs gibi basit proğramlar için kullanacak yani çook büyük kapasiteli oyunları filan kaldırmasına gerek yok bilgisayarın.

Lenovo'nun teknik servisiyle ilgili çok fazla şikayet var. Daha sonrada peder beylede sıkıntı yaşamamak için laptop orta seviyede dış görünüşü hoş, sağlam (bozulma durumları için), bişey olsun yeterli.

Tercihim asus, toshiba, samsungtan yana. Bu markalardan orta karar tavsiyelerininz olursa çok memnun olurum. Bu pc işinden çok fazla anlamıyorum yardım ederseniz fazlasıyla memnun olurum.
  • mesela bu cihaza ne dersiniz?http://www.teknosa.com/urunler/125032479/toshiba-satellite-c855-26h-notebook
    ve bu..http://www.teknosa.com/urunler/125032477/toshiba-satellite-c855d-166-notebook

birinin işlemcisi intel pentium diğeri AMD.. bunlar iş görür mü? ve iş görür derseniz hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symurg1907 -- 26 Temmuz 2013; 5:12:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi
    8 ay önce açıldı
    NOTEBOOK TAVİSYESİ
    12 yıl önce açıldı
    Laptop tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Piyasada fiyat/Performans olarak en modelleri lenovo sunuyor bu sebeple adı çok geçiyor. Bende lenovo Z500 serisini tavsiye ederim.

https://www.notebookadresi.com/lenovo_z500_59-366589_notebook?keyword=589

• Asus k56cb de alternatiflerden biri olmalı. Hem bir bayan kullanacaksa hafifliği ve görselliği de onemli olmalı.hem performans hem de şıklık olarak asus u da inceleyin derim. .1300 civarinda bulabilirsiniz win8 yüklü halini..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frdbb

Asus k56cb de alternatiflerden biri olmalı. Hem bir bayan kullanacaksa hafifliği ve görselliği de onemli olmalı.hem performans hem de şıklık olarak asus u da inceleyin derim. .1300 civarinda bulabilirsiniz win8 yüklü halini..

bakmıştım buna zatende biraz pahalı ya.. Oyun falan yüklenmeyecek sadece office vs basit proğramlar için bu parayı vermeye gerek yok diye düşünüyorum
  • 1300 mu pahalı hocam. .sitedeki fiyat yaniltmasin haftasonu düşüyor indirimle. .
    Eger oyun oynanmazsa tümleşik ekran kartli s400 ca ultrabook da tercih edilebilir. . Ayrica işletim sistemi ssd diske yukludur ve daha hızlı bi pc dir.o da ayni fiyat bandindadir.ancak optik sürücüsü yok sanirim

• quote:

1300 mu pahalı hocam. .sitedeki fiyat yaniltmasin haftasonu düşüyor indirimle. .
    Eger oyun oynanmazsa tümleşik ekran kartli s400 ca ultrabook da tercih edilebilir. . Ayrica işletim sistemi ssd diske yukludur ve daha hızlı bi pc dir.o da ayni fiyat bandindadir.ancak optik sürücüsü yok sanirim

2001 TL'den 1300'e düşerse yarın alırım tabiki. Bi de yarın turuncu indirim gelir mi kesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH|UnderTaker

Asus s46cb bi bak hocam

o da ihtimaller dahilinde.. Teşekkürler
  • Evet her haftasonu indirim olur..s400 ca ekrani dokunmatik ayrica. Suan fiyati kliksa da 1259 olmuş. Gayet uygun

• quote:

Evet her haftasonu indirim olur..s400 ca ekrani dokunmatik ayrica. Suan fiyati kliksa da 1259 olmuş. Gayet uygun

ya kliksa'da fiyatlar gerçekten çok uygun ama kliksa ile ilgili müşteri yorumlarına bakayım dedim aman allahım. %99 şikayet. Korkuyorum bişey almaya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.