Şimdi Ara

Lapotopun fanını çıkarmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop 5 yıllık acer aspire 5930 artık son günlerini yaşıyor.Fandan , pancar motorunu aratmayacak sesler geliyor ve yıllardır oldugu gibi soğutma işlemini yapmıyor.Bende gittim zalman nc3000 soğutucu aldım eğer laptopun fanını cıkarsam sadece zalmanla yaşamıma devam ederek huzur dolu bir yaşama yelken açmayı denesem laptopumun başına neler gelebilir , son günlerini sessiz bir şekilde geçirir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonidas94 -- 7 Şubat 2013; 0:34:53 >

• Laptop eski birde işlemcisi çok ısınır. Fansız kesinlikle olmaz.. Soğutucu sadece ufak bir destek. Fan hayati :)
  • Laptop açmak için biraz hassas davranmanız gerekiyor , yavaş ve sabırlı olursanız laptopunuzun içi açıp fanını zor da olsa temizleyebilirsiniz. Unutmayın , çıkardığınız vidaları aynı yerinde kullanmanızda fayda var. Ancak dediğim gibi , yavaş-sabırlı-ve güç kullanmadan bu işlemi yaparsanız sonuca ulaşırsınız. Kolaylıklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkuterhk

Laptop açmak için biraz hassas davranmanız gerekiyor , yavaş ve sabırlı olursanız laptopunuzun içi açıp fanını zor da olsa temizleyebilirsiniz. Unutmayın , çıkardığınız vidaları aynı yerinde kullanmanızda fayda var. Ancak dediğim gibi , yavaş-sabırlı-ve güç kullanmadan bu işlemi yaparsanız sonuca ulaşırsınız. Kolaylıklar.

5 yıldır kullandığım için açıp kapamakta sıkıntı çekmem ama fanı çıkarırsam neler olur ben onu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas94

quote:

Orijinalden alıntı: hkuterhk

Laptop açmak için biraz hassas davranmanız gerekiyor , yavaş ve sabırlı olursanız laptopunuzun içi açıp fanını zor da olsa temizleyebilirsiniz. Unutmayın , çıkardığınız vidaları aynı yerinde kullanmanızda fayda var. Ancak dediğim gibi , yavaş-sabırlı-ve güç kullanmadan bu işlemi yaparsanız sonuca ulaşırsınız. Kolaylıklar.

5 yıldır kullandığım için açıp kapamakta sıkıntı çekmem ama fanı çıkarırsam neler olur ben onu merak ediyorum

Fanı çıkarırsan pc ısınınca restart atar veya işlemci yanabilir.En iyisi içini açıp fanı temizlemen ve macunu yenilemen.İnternette laptobun modelini yazarsan nasıl söküldüğüne dair video bulabilirsin

http://www.youtube.com/watch?v=DvJtclCWDFA
    http://www.youtube.com/watch?v=m9H2K9IGWj4
    Farkı model ama hemen hemen aynı işlemleri yapıcaksın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Bataryasını Çıkarmak
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.