Şimdi Ara

Laptoba ram takviyesi hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa yeni aldığım lenovo laptopta servis kapağı mevcut değil arkadaşlar. 4gb ram var ve yetersiz geldi +4gb takviye için servis anlamadan bu rami ilave etmek mümkün mü böyle bir şey var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modeli nedir vs. Hiçbir bilgi vermemişsin. Nasıl Yardımcı olalım şimdi.
    Ayrıca bazı modellerde ram anakarta gömülü olarak geliyor. Ram slotu yoksa takviye yapamayabilirsin.
  • Want to kullanıcısına yanıt
    Ram slotu var hocam. Özellikler kisminda 2 slot yaziyordu. Ideapad 100 model müşteri hizmetleri servis kapagi yok dedi açılırsa garanti dışı kalıyormuş. Bunun bir çözümü var mı?

• Servise taktırabilirsin 1 Slot var gözüküyor. Lenovodan bilgi al Elin yatkınsa Sök geriye topla, Ben bu güne kadar hiçbir ürünün garantisini önemsemedim.
  • Lenovo biz takmayiz dedisaçmalık bu hocam slot var takamiyosun. Garanti dışı kalmasini da istemiyorum.

• Ben Lenovo B50 Notebook'un değişmedik yerini koymadım. Orjinalin üzerine 12GB CL9 HyperX Ram 120GB SSD Ve Full HD Ekran taktım. İşlemci gömülü olmasaydı işlemciyide değiştirirdim
  • Want to kullanıcısına yanıt
    helal olsun valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    Laptop Ram ve SSD Takviye
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O cihazda aynen servis kapağı yok. Rami kendin takarsan yüksek ihtimalle servise giderse anlarlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.