Şimdi Ara

laptobum açılmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptobumun ekranı değiştikden sonra açılmamaya başladı şarjda sıkıntı yok ışık yanıo şark ışığı güç tuşuna bastığımızda sadece mavi ışık 5 sn yanıp sönüyür bu 5 sn içerisinde hiç bir ses yahut tepki olmuyor laptopdan benim fikrimce statik elektrikti boşaltma işlemini yaptıktan sonra yine aynı sorun devam etmekteydi tamirciye götürdüm adam pride taktı ve 2 denemede açıldı evin elektrik kerinde topraklama sorunu aklıma geldi bende mutfakta denedim yine aynı sorun mutfakta topraklama her evde eski yahut yeni olmak zorunda topraklama düşünceside boşuna çıktk laptop evde açılmıyor başka bir yerde açılıyor ekran değişmeden önce sorun yoktu şimdi aklıma gelen ekran değişiminin nedeni yere düşmesiydi o düşme sonrası anakarta bi arzamı meydana geldi acaba 10 dk sonra laptobumu parçalıcam sadece analart fan ram işlemcili takılı haldeyken denicem sorun olmazsa büyük ihtimal geriye kalan parçalardan birisi şase yaptırıyor ve statik meydana gelip anakart kendine korumak için açılmıyor işlem sürecinde düşüncelerinizi bekliyorum yardımlarınız için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.