Şimdi Ara

Laptobumun Anakartı Yandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptobumda oyun oynarken birden kapandı ve açmaya çalıştığımda kısa süre aralıkla açılıyodu 15 20dkk oynuyodum tekrar kapanıyodu kendiliğinden bilgisayar tamircisine götürdüğümde adam anakartı yanmış yapcak bişe yok dedi.
    açıldığında 30dkk rahat açık kalıyo ama mouse kendini sağa sola çekiyor yani atıyorum ben bi klasöre tıklamak için sol tarafa götürdüğüm zaman mouse kendini sağ yukarı gibi yerlere çekiyor açamıyorum alt üst tuşlarıyla bazı klasörleri açtığımdada bazen açılıyo bazende açtığım klasörden başka bir klasörü kendi açıyo yani istediğim gibi yönetemiyorum
    Velhasılkelam bu laptobun içinde önemli bir kaç fotoğrafım var sadece bir iki fotoğrafı kurtarsam yeter kurtarabilir miyim eğer yapabilirsem nasıl olacak yardım ederseniz çok sevinirim

İyi akşamlar...

• Harddiski sökün başka pc ye takıp içindekileri alın.
  • achelliuss A kullanıcısına yanıt
    masaüstü pc varsa evde sata çıkışını bağla,bir tanede sata 12v kablosunu bagla pcyi açtıgında usb gibi laptopun harddiskini kullanabilirsin.anakartının yanması verilerini kaybettirmez. ayrıca satmayı düşünürsen alabilirim
  • yeni laptop aldım satarım satmasınada şu işi bi halledebilsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achelliuss -- 18 Nisan 2016; 21:44:03 >
  • masaüstü yok bi laptobum daha var
  • berkay_53 kullanıcısına yanıt
    hocam laptop var olur mu acaba laptopla masaüstüm yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: achelliuss

hocam laptop var olur mu acaba laptopla masaüstüm yok

Laptopa takarsan laptop açılmaz. Harici hdd kutusu falan al usb ile bağla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.