Bildirim
laptobun cpu durumu yardım ederseniz sevinirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Büyük ihtimalle virüstür.Güncel bir virüs programı ile bilgisayarınızı güvenli modda taratınız(AVG,Kaspersky önerebilirim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeWeLoNe -- 29 Ocak 2010; 23:21:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zeki41
Büyük ihtimalle virüstür.Güncel bir virüs programı ile bilgisayarınızı güvenli modda taratınız(AVG,Kaspersky önerebilirim)
dostum norton var hergün taratıyorum nerdeyse ama gereksiz programların çalışması yüzünden olablir mi? -
görev yöneticisinden %50 işlemci kullanan programın adına ve özelliğine bak.sistem programıysa antivirüsle hallet değilse elle sil. -
quote:
Orijinalden alıntı: rakacar
görev yöneticisinden %50 işlemci kullanan programın adına ve özelliğine bak.sistem programıysa antivirüsle hallet değilse elle sil.
bi şeyler anlyabilsem şu mu, bu mu diye sorarım ama ilk defa bu sorunu yaşıyorum :S:S resim ekleybilsem göstercem ama onu da yapamıyorum :S msn versen de ordan iletişime geçsek olur mu dostum? -
aynen bendede öyle hep %65 civarı geziyor hemde hiçbirşey yapmıyorum nasıl hızlandırabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: kajm-eray
quote:
Orijinalden alıntı: rakacar
görev yöneticisinden %50 işlemci kullanan programın adına ve özelliğine bak.sistem programıysa antivirüsle hallet değilse elle sil.
bi şeyler anlyabilsem şu mu, bu mu diye sorarım ama ilk defa bu sorunu yaşıyorum :S:S resim ekleybilsem göstercem ama onu da yapamıyorum :S msn versen de ordan iletişime geçsek olur mu dostum?
tamam kardeş yardımcı olurum özelden mesaj at msn ni
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X