Bildirim
LAPTOP
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ram iyi de ekran katından şüpheliyim.bu arada 256mb ekran kartı kullanan laptop varmı ?? -
Mb hiç bir şey ekran kartı çipi herşeydir. Tahminen senin ekran kartın Intel'in üzerindeki. Kesinlikle tavsiyem ATi ya da Nvidia olan en az 128 mb ramı olan bir şeyler seçin. -
bende ki laotopta 32 mb nvida ekran kartı war nfs 7 yi sorunsuz oynuyodum
64 nvidia mb olan deskop tan daha iyi performans weriyodu laptop
sanırım sanadreastada sorun çıkarmaz
sırf bu ekran kardtından dolayı amd sistemli laptop aldım performans süper ama şajı 1.5 saat gidiyo iyimi ettim kötümü ettim anlmadım -
quote:
Orjinalden alıntı: emotutto
ram iyi de ekran katından şüpheliyim.bu arada 256mb ekran kartı kullanan laptop varmı ??
Evet war geçen bizim bi arkadaş okula laptop getirdi ati radeon 9600 256mb ile prince of persia ww oynadı.Süper oluyor tawsie ederim. -
ben de p4 3.06ghz(HT)
512mb ram
128mb geforce fx5200
olan laptopumda oynamayı düşünüyorum inşallah oyun sistemi fazla zorlamaz. vice city çok rahat çalışıyordu ama -
fx-go ve 128 bit ise hiç sorun olmaz.. -
quote:
Orjinalden alıntı: carl johnson
GTA San Sandreas centrino 512 ram 64 ekran kartında çalışır mı?
ekran kartın nvidia ise sorun olmazzz -
quote:
Orjinalden alıntı: carl johnson
GTA San Sandreas centrino 512 ram 64 ekran kartında çalışır mı?
çalışır ben 64 kullanıyorum rahatlıkla oynayabilirsin -
çaloşmaz bende de intel 3.0 512 mb ram 128 mb ikran kartı bu sistem rome total warı titreterek oynatıyor -
benim notebookda da 128mb ati 9100 var. 512 ram falan. bu cihazda rahat çalışır mı? -
sende calismaz. saniyorum fatal error verir :-))))) -
quote:
Orjinalden alıntı: FatalERROR!
benim notebookda da 128mb ati 9100 var. 512 ram falan. bu cihazda rahat çalışır mı?
hemde o biçim -
Laptop ta oyun oynamak tam bi iskence... :-<< -
quote:
Orjinalden alıntı: grknclk
Laptop ta oyun oynamak tam bi iskence... :-<<
walla yawww
deskop bilgisayarda ne güsel oynardım
bunda kasıyo bea
ufacık klawye filan -
çalışır kesin herhalde sanırsam -
çalısır ama ayarlarını low yap -
bide sony vaioda oynamayı dene bakalım :)
bende şahsen 3.0 ghz ve 1 gb ramli masaüstü pc olmasına rağmen vaiomda oynamak daha çok hoşuma gidiyo... -
peki sizce nvidia 6600 go mobilıty mi daha iyidir yoksa ati 9700 mobilıty mi? -
slm bende 256 mb ram 128 paylaşımlı ekran kartı 40 gb hdd ve celeron 1.4 hızında hp nx6110 laptop var oyunda özelliğin adını hatırlamıyorum ama bir özelliği hight tan low a düşürdüğüm zaman çok güzel oynuyorum. inanmayanlar pcnet adlı üyeyle irtibata geçebilirler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X