ya sizin verdiğiniz linke baktım ama bunun kadar artı özellıklerı yok ayrıca işletim sıstemı freedos benım alacagım win7 home basic benım gordugum kadarıyla sadece bı ıslemcı farkı var oda i3 diğer özellıklerı hep dusuk aynı fıyata nıye onu tavsıye ettınız anlamadım
Sizin yazdığınız laptop daha düşük performansta. Öncelikle dahili ekran kartı var ve oyun oynayamazsınız. 6gb ram koymuşlar fakat performans olarak getirisi yok. Benim önerdiğim laptopa gerekirse alırsınız 50 liraya 4 gb ram olur 6gb.
dahili değili harici ekran kartı 1 gb ayrılmış bellek diyor ben pek anlamıyorum ama anladıgım kadarıyla ıyı gıbı duruyor
hd4200 dahili bir ekran kartıdır ve oyun amaçlı alıyorsanız hüsrana uğrarsınız. Fakat kullanım amacınız oyun değilse daha uygun fiyata benzer performansta laptoplar bulunuyor.
ya dahili bile olsa 3 gb yanı baya yuksek gıbı duruyor işe yaramazmı ?
veya ekran kartı yukseltemezmıyız benım amacım genelde nete takılmak ama sevdıgım bı kac oyun var arada onlarıda oynamak ıcın
ya dahili bile olsa 3 gb yanı baya yuksek gıbı duruyor işe yaramazmı ?
veya ekran kartı yukseltemezmıyız benım amacım genelde nete takılmak ama sevdıgım bı kac oyun var arada onlarıda oynamak ıcın
Önemli olan kaç mb oldugu degildir kardes.Gercekten hüsrana ugrarsın.3 GB AMA paylasımlı olacagına 512 mb ama payşasımsız bır ekran kartı olması daha iyidir.
Ayrıca laptopta amd işlemcilerden uzak durmanızı öneririm.