Şimdi Ara

Laptop 55 dereceye gelince fanlar çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar elimde lenovo g550 laptop bulunmakta 55 dereceye geldiği zaman işlemci sıcaklığı ancak ozmn çalışıyor , bios kısmındada ayarlamalarıda yok ne yapmam gerekiyor bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

• - ACPI ve/veya APIC sürücüleri değiştirmeyi deneyiniz, sisteminiz için OSX'e özel BIOS güncellemesi var mı diye iyice araştırınız.

İyi Forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

- ACPI ve/veya APIC sürücüleri değiştirmeyi deneyiniz, sisteminiz için OSX'e özel BIOS güncellemesi var mı diye iyice araştırınız.

İyi Forumlar..

İlginiz için teşekkürler , bios güncelleme yaptım , win7 ultimate 64 bitti xp ye döndüm acpi leri driver paketi içindeki birde kendi sitesi üzerindekileri yaptım ama yine aynı boştayken 50-52 derece arası geziyor , oyun içinde eminim 60-65lere çıkıyordur, bios ayalarındada pek fazla birşey yok sata modları usb legalcy , system spec gibi basit şeyler var , acaba cpu voltajı düşüren herhangi bir program varmı bildiğiniz
  • sen 24 saatmi acık kalsın istiyorsun fanlar? araba fanlarıda oyledir 90 dereceden sonra girer devreye
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

sen 24 saatmi acık kalsın istiyorsun fanlar? araba fanlarıda oyledir 90 dereceden sonra girer devreye

24 saat değil , hiç olmasssa 45- 50 derecede çalışsın , 90 derece ? balık pişiririm ben o sıcaklıkta
  • suya koy ozaman sogusun ))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasurarch

quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

- ACPI ve/veya APIC sürücüleri değiştirmeyi deneyiniz, sisteminiz için OSX'e özel BIOS güncellemesi var mı diye iyice araştırınız.

İyi Forumlar..

İlginiz için teşekkürler , bios güncelleme yaptım , win7 ultimate 64 bitti xp ye döndüm acpi leri driver paketi içindeki birde kendi sitesi üzerindekileri yaptım ama yine aynı boştayken 50-52 derece arası geziyor , oyun içinde eminim 60-65lere çıkıyordur, bios ayalarındada pek fazla birşey yok sata modları usb legalcy , system spec gibi basit şeyler var , acaba cpu voltajı düşüren herhangi bir program varmı bildiğiniz

- Voltaj düşürmeyi önermem. Zarar verebilir cihaza.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    %60'a kadar fan çalışmıyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fanlar hiç mi çalışmıyo onu bi kontrol edin benim fanım 55-60 derece arasında hızlanıyor doğru olanda bu zaten.yük altında olmadığı durumda neden çalışsın ki.pil tasarrufundan dolayı böyle.
  • Anormal bi durum gibi gelmedi bana. Wv golf 90derecede fan acar 85 derecede durur, opel vectra 95 derecede fan acar 90 derecede durur. Baska marka model bi notebook ile kiyas yapmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.