Bildirim
Laptop 55 dereceye gelince fanlar çalışıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
- ACPI ve/veya APIC sürücüleri değiştirmeyi deneyiniz, sisteminiz için OSX'e özel BIOS güncellemesi var mı diye iyice araştırınız.
İyi Forumlar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: NyksTurk
- ACPI ve/veya APIC sürücüleri değiştirmeyi deneyiniz, sisteminiz için OSX'e özel BIOS güncellemesi var mı diye iyice araştırınız.
İyi Forumlar..
İlginiz için teşekkürler , bios güncelleme yaptım , win7 ultimate 64 bitti xp ye döndüm acpi leri driver paketi içindeki birde kendi sitesi üzerindekileri yaptım ama yine aynı boştayken 50-52 derece arası geziyor , oyun içinde eminim 60-65lere çıkıyordur, bios ayalarındada pek fazla birşey yok sata modları usb legalcy , system spec gibi basit şeyler var , acaba cpu voltajı düşüren herhangi bir program varmı bildiğiniz -
sen 24 saatmi acık kalsın istiyorsun fanlar? araba fanlarıda oyledir 90 dereceden sonra girer devreye -
quote:
Orijinalden alıntı: turkay11
sen 24 saatmi acık kalsın istiyorsun fanlar? araba fanlarıda oyledir 90 dereceden sonra girer devreye
24 saat değil , hiç olmasssa 45- 50 derecede çalışsın , 90 derece ? balık pişiririm ben o sıcaklıkta -
suya koy ozaman sogusun )) -
quote:
Orijinalden alıntı: Rasurarch
quote:
Orijinalden alıntı: NyksTurk
İyi Forumlar..
İlginiz için teşekkürler , bios güncelleme yaptım , win7 ultimate 64 bitti xp ye döndüm acpi leri driver paketi içindeki birde kendi sitesi üzerindekileri yaptım ama yine aynı boştayken 50-52 derece arası geziyor , oyun içinde eminim 60-65lere çıkıyordur, bios ayalarındada pek fazla birşey yok sata modları usb legalcy , system spec gibi basit şeyler var , acaba cpu voltajı düşüren herhangi bir program varmı bildiğiniz
- Voltaj düşürmeyi önermem. Zarar verebilir cihaza.
-
fanlar hiç mi çalışmıyo onu bi kontrol edin benim fanım 55-60 derece arasında hızlanıyor doğru olanda bu zaten.yük altında olmadığı durumda neden çalışsın ki.pil tasarrufundan dolayı böyle. -
Anormal bi durum gibi gelmedi bana. Wv golf 90derecede fan acar 85 derecede durur, opel vectra 95 derecede fan acar 90 derecede durur. Baska marka model bi notebook ile kiyas yapmayin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X