Şimdi Ara

Laptop a 4+1 bağlamak ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus f3sv model laptop var ses kartı realtek highdefinition audio buna 4+1 jazz marka ses sistemi bağlamak istiyorum. Fakat sorun şu ki 4+1 in 2 çıkışı var (1 tanesi ön 2 hoparlör , diğeri arka 2 hoparlör için) ve laptopta 2 giriş var fakat birisi mikrofon diğeri kulaklık. Kulaklığa taktığım zaman bir girişi 2 hoparlörden ses alabiliyorum diğer 2 sinden de çok az ses geliyor sonuna kadar açtığım zaman sesi. Sanırım yeterince bilgi verebildim. Yardımcı olursanız sevinirm.

birde arkadaşım 5+1 bağlamak için creative marka external bir cihaz almıştı 150 ytl ye illa bu cihaza mı ihtiyaç var. Aslında tam olarak 2 giriş (dişi) bi çıkış (erkek) olan bi aparat olsa işimi görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatar22 -- 25 Temmuz 2008; 16:11:54 >

• kimse bilmiyor mu ne gerekli nasıl yapılır?
  • kolay gelsin

dostum laptop'un daki Line girişi için git bir tane çevirici al 1 erkek girişli arkadan 2 dişi çıkışlı elektronikcilerde bulabilirsin işini gorur
  • Kendim çizdim. Böyle bir cihaz var. Arkadaşın dediği gibi tv parçası satan, tamircisinde falan bulabilirsin..

Laptop a 4+1 bağlamak ??
  • bir tşk. cok görmeyin
  • ewt Ark Haklı Ama yanlıs parcayı alma PC Ses için de baska Parca Veriyorlar Ve işini Gormuyor ...
  • Senin ilacin bende.

Logitech X-530

Icinden ufak bi parca cikiyor. Eger tek ses cikisin varsa sesi 3 e bölüyor ve kanallara dagitiyor. Tam 5.1 olmasi mümkün degil ama icinde gene hic yoktan ses isleyici devreler vardir ve diger hoparlörlerine ses dagitir.

Resimde de gördügün gibi tam senin ilacin olcak bi adaptör
     Laptop a 4+1 bağlamak ??
  • Arkadaşım 34 ytl ye usb external bu ses kartını alıyorsun.LINK ( Aynısını bende kullanıyorum )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.