Yakın zamanda ses sistemi almayı düşünüyorum 1. secenek (%50) Logitech z906 2. Seçenek 400 tl civarı dvdli normal ses sistemi...
Laptop: Asus n56vz Ekran kartı: Geforce GT650M 2gb ddr3 Çıkışlar: HDMI - usb3.0 ve normal kulaklık cıkısları..
Bu ses sistemlerini nasıl bağlayabilirim bu aletlere?? Aldıgım performans ne olur? Alternatif çözümler..?
Teşekkürler
O ses sistemlerini laptoba bağlayamazsın bağlasanda streo olarak kullanırsın. Kısaca ses kartı da alman lazım.
simdi bu ses kartı muhabbetlerini falan hiç bilmiyorum o ses kartını ne kadara alırım ve laptopa nasıl takarım? veya eski bir masaüstüm var 2gb ddr2 ram 512 ekran kartı falan var ona mı takmam lazım ses kartını?? Alternatif çözümler bilenler var mı ?
laptop unuz un optic çıkış desteği varsa 5.1 ses alırsınız
optik çıkışı galiba yok.. HDMI 3x USB 3.0 1x USB 3.0 SS (yaziyor) VGA galiba tam emin degilim siyah 1 çıkış blueray combo disc.. 1 tane de arkada 1 çıkış var çok küçük ona da yanında mini subwofer verdiler taşınabilir onun için dediler.. Başka çıkış yok.. Alternatif bir çözümüm yok mudur ?
harici ses kartı ile olur x-fi surround gibi yada hdmı dan olur fakat sadece 5.1 destekli formatlarda ve laptop unuzun hdmı nın 5.1 iletim desteği varsa olur
quote:
Orijinalden alıntı: data112
simdi bu ses kartı muhabbetlerini falan hiç bilmiyorum o ses kartını ne kadara alırım ve laptopa nasıl takarım? veya eski bir masaüstüm var 2gb ddr2 ram 512 ekran kartı falan var ona mı takmam lazım ses kartını?? Alternatif çözümler bilenler var mı ?
Laptop için usb ses kartı alman lazım onun için de zaten tek seçenek var şu linkteki ürün link
Masaüstüne takarsanız ucuzdan pahalıya birçok ses kartı var.
Bence z906 gibi bir ses sistemi alınıyorsa ses kartı da alınmalı.