Bildirim
Laptop a ikinci ekran olarak 21:9 formatta monitör bağlamak
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bilgisayarinda uygun giris varsa olabilir. Bir de ekran kartinin desteklediği cozunurluklere bakmanda fayda var. Kendi laptopuma monitoru hdmi ile baglayinca fhd cozunurluk alabilirken displayportla bagladigimda sorunsuz 2k alabiliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle benim HDMI portundan bağlamam lazım. Hem bilgisayarımda hemde monitörde sadece bu girişten var ve benim bu monitörü almamdaki öncelikli amacım oyun oynamak değil 2. ekran olarak kullanmaktı, ama monitör 21:9 formatta ve 25 inç olduğu için sanırım laptopun ekranına ihtiyacım olmayacak.
Bilgisayar mühendisliği öğrencisi olduğum için yazılım öğrenmeye çalışıyorum videolarla filan. Sağdaki ekranda videoyu izleyip solda uygulamak istiyorum.
Benim 2 tane laptopum var. Birinde nvdia 610m var, diğerinde ise 940mx var. Bu kartların destekleyip desteklemediğine nereden bakacağım ? Yani ne yazıp da arama yapmam lazım -
hocam aynı sıkıntıyı bende yasıyorum msı gf75thın modeline asus tuf gamin vql30 21:9 ekranı hdmi ile bağladıgımda 2560*1080pde 60hz alabiliyorum . ekran formatını 16:9 yaptıgımda 120 hz oluyor. sanırım hdmi 1.4 21:9 formatta 60 hz ustunu desteklemıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X