Şimdi Ara

LAPTOP'A NASIL İNT. BAĞLANCAM (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende bi diz üstü bide masa üstü var masa üstünde internet var(pikatel aırmax-101) internette power ,wlan,dsl,ınternet,ethernet ışıkları var .masaüstünden laptopa nası internet geçircem laptoptan nası internete gircem bide beyler bişey daha sorcam masaüstünden internete girerken laptoptanda aynı andan internete gircem LÜTFEN YARDIM ARKADAŞLAR

• masaüstünde olduğu gibi eternet kablosu yardımıyla bağlanabilirsin,modeminde wireless varsa wirelessdan girebilirsin,usb kablosuyla usb girişinden de girebilirsin.
  • up
  • laptoptan wlan yarmıyla giremezmiyim illa laptopa kablo mu çekcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßaLaTLy53

laptoptan wlan yarmıyla giremezmiyim illa laptopa kablo mu çekcem

wlan yardımıyla gireceksin internete laptopta ama masada kullanırım sürekli sabit kalır diyorsan ethernet girişiyle.
  • kardeş bana tek cevap ver şimdi bende normal internet var bildiğimiz kutu internetlerden laptopa ondan nası gircem
  • Yazdıklarınla kendine yardım edilemez bir hale getiriyosun bence kendini. Sorunlarını daha açık anlat ve cümlelerini daha iyi seçmeni tavsiye ederim. Ayrıca konuşma diliyle değil de yazı diliyle yazarsan daha iyi olur senin için.( gitcem etcem yapcam yerine gideceğim yapacağım vs.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-TAB 5 AÇILMIYOR ! ACİL YARDIM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunlara gerenk yok anlaşılıo anlaşılıo ;) anlatmak istediğim şu benim masaüstünde internet var şimdi ewde bide laptop var laptoptan nası internete gircem masaüstündeki interntle laptoptan nası internte bağlancak açık ve netttt
  • Kablosuz modemin var mı ? Varsa wifi ile bağlanabilirsin laptopla. Eğer kablosuz modem yoksa, masaüstü bilgisayarında nasıl kabloyla bağlanıyorsan aynen öyle bağlanacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mz~ -- 2 Ağustos 2010; 15:33:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

Kablosuz modemin var mı ? Varsa wifi ile bağlanabilirsin laptopla. Eğer kablosuz modem yoksa, masaüstü bilgisayarında nasıl kabloyla bağlanıyorsan aynen öyle bağlanacaksın.

normal kutu gibi internet var ya ondan var kardeş kabloylama bağlanacağım fakat kutumda boş yer yok sadece1 tane var oda kapalı gibi kablonun takılcağı yerde bi plastıkle kapatmışlar
  • Modemin antenleri yoksa ve tek bir ethernet çıkışı varsa;
    ethernet çoğaltıcı alacaksın ve çoğaltıcı kutuyu modeme takacaksın.
    Böylece birden fazla ethernet çıkışı olmuş olur.
    Hem PC'ye hem laptopa kablo çekerek internete bağlanabilirsin sonra.
  • 1 tane çubuk var :)
  • Çubuktan kastettiğin şey modemin anteni heralde. Modeme şifrede koymuşsundur. Laptopta wifi ile modemini ara. Modeminin ismini gördüğünde tıkla. Bağlan tuşuna bas. Şifreni gir. İnternet bağlanır.
  • quote:

Çubuktan kastettiğin şey modemin anteni heralde. Modeme şifrede koymuşsundur. Laptopta wifi ile modemini ara. Modeminin ismini gördüğünde tıkla. Bağlan tuşuna bas. Şifreni gir. İnternet bağlanır.

aynen bnde öle yapıyorum modemin ismini görüyorum tıklıyorum bağlanırken hata yazıo şifre sorsa hemen yazcam şifremi de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßaLaTLy53

quote:

Çubuktan kastettiğin şey modemin anteni heralde. Modeme şifrede koymuşsundur. Laptopta wifi ile modemini ara. Modeminin ismini gördüğünde tıkla. Bağlan tuşuna bas. Şifreni gir. İnternet bağlanır.

aynen bnde öle yapıyorum modemin ismini görüyorum tıklıyorum bağlanırken hata yazıo şifre sorsa hemen yazcam şifremi de :)

Notebook'un Wriless,Kablosuz LAN,PROKablosuz sürücülerinin güncel sürümlerini yükleyip yeniden deneyebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.