Şimdi Ara

Laptop Açılmama Sorunu Acil Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durumu kisaca ozetliyorum arkadaslar, acil yardiö bekliyorum. Tezimi yetistirmem gerek cunku.

Laptobumun sarj kablosunda sorun vardi. Sarj etmiyordu.
    Sağa sola hareket ettirince bazen oluyordu. Nihayetinde tamamen koptu ve hiç şarj edemez hale geldi. Hal böyle olunca ben de gittim yeni şarj aleti aldım.

Eve gelip taktığımda bilgisayarımın "şarj alıyor" ışığı yanmaya başladı. Şükür dedim. Power tuşuna bastım açtım, masaüstü geldi. Pil kısmına tıklayınca "%0 tam dolu olması için 35 dakika lazım" ibaresini gördüm (Normalde şarja takar takmaz masaüstü gelene kadar %5-6 olurdu). Birkaç dakika ise kendi kendine kapandı. Bu arada "şarj alıyor" ışığı hala yanıyordu. Tekrar açtım ama üç beş saniye sonra windows yüklenirken kapandı.

Birkaç saat şarja takılı şekilde bıraktım. Tekrar denedim yine aynısı oldu. Laptop açılıyor üç beş saniye windows yükleniyor. Sonra tak diye gidiyor.

Not: laptobumun altındaki bataryası çıkarılınca hiç açılmıyor. "Şarj alıyor" ışığı dahil yanmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aldığın adaptör ile eski adaptörün altındaki etiketleri buraya koyarmısınız?
  • Laptop Açılmama Sorunu Acil Yardim

Buyur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BAska bir adaptorle denemeni tavsiye ederim. Eger halen sarz almazsa, anakart uzerinde ariza yapmissindir. OZellikle sarj kablosuyla cok oynadiysan giris mosfetlerinden birini yakmis olabilirsin. Belki laptobun sarz giris soketinde lehimi catlatmissindir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Reset Problemi Acil
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.