Şimdi Ara

Laptop açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar benim acer marka bi laptopum var sorunum ise laptopu şarja takıyorum fan çalışır çalışmaz yani toplamda fan 2 saniye çalışıp pat kapanıyo ekrana zaten görüntü gelmiyor şarja taktığımda ise şarj lambası çok hızlı bir şekilde yanıp sönüyor fakat pc yi açamıyorum şarjı çıkartıp takıyorum aynı şey 2 saniye fan dönüyor geri kapanıyor lütfen yardımcı olurmusunuz arkadaşlar çok madurum ya :S

• arkadaşlar yardım edin lütfen bu arada laptop un markası acer değil hp compaq arkadaşımın laptop u askere gittiği için ben kullanıyorum 2 ay sonra askerden gelcek lütfen yardım edin mahçup olmak istemiyorum :S
  • Yardım eden yok mu ?
  • oncelikle biraz daha bilgi ver

daha evelden calisiyordu sonra birden kendiligindenmi basladi
    enson bir seylermi yukledin
    yada laptopu carpdin mi yada dusurdun mu
    durup dururken boyle bir ariza cikartmaz

ne kadar cok bize bilgi verirsen o kadar kolay cozume ulasirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royanselm -- 20 Mart 2010; 7:37:31 >
  • evet biraz daha bilgi vermen lazım yani bir andamı oldu yoksa bi gün başına oturdugunda böyle oldugunumu fark ettin madem kısa bir süre var garantisi varsa bence hemen yolla 45günde anca geri gelir ztn
  • quote:

Orijinalden alıntı: deprem007

arkadaşlar yardım edin lütfen bu arada laptop un markası acer değil hp compaq arkadaşımın laptop u askere gittiği için ben kullanıyorum 2 ay sonra askerden gelcek lütfen yardım edin mahçup olmak istemiyorum :S

http://h40072.www4.hp.com/destek/tr/

HP nin destek hizmetleri servisi gereken bilgiyi alabilirsin

• arkadaşlar tam olarak şöyle söylim benim diğer şarj aletim bozuktu yeni bir şarj aleti aldım ama şöle bi sorun vardı eski şarjın girişinde bi problem vardı oynadımmı şarj oluyordu bazen değidiğimde gidiyordu yenisini aldım kullandım 2 gün sonra açılmadı açma tuşunu bastığımda çok hızlı bir şekilde yanıp sönüyor ama fan çalışmıyor
  • ismailkesmen arkadaşlım bilgin için saol da böyle bir sitenin varlığını biliyorum keşke bi tamirciye götür deseydin daha mantıklıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deprem007

arkadaşlar tam olarak şöyle söylim benim diğer şarj aletim bozuktu yeni bir şarj aleti aldım ama şöle bi sorun vardı eski şarjın girişinde bi problem vardı oynadımmı şarj oluyordu bazen değidiğimde gidiyordu yenisini aldım kullandım 2 gün sonra açılmadı açma tuşunu bastığımda çok hızlı bir şekilde yanıp sönüyor ama fan çalışmıyor

su olayi daha once yazsaydin yaaa kardes

herkezi dusunduruyorsun

arkadasda sana bilmiyorsundur diye link yazmis daha ne istiyorsun

bizde dusunuyoruz ne nasil olmustur diye

elektronik arizan var sende donanim degil yani
    kolay gelsin
  • saol teşekkür ederim kbakma kardeş morelim bozuk yanlış anlama ters bi lafım olduysada madur gör iyi akşamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.