Şimdi Ara

Laptop açılmıyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper Nirvana Laptop um var 4-5 yıllık oldu football manager 14 oynarken bir anda kapandı ve daha da açılmadı şarjda bekletip yine denedim açılmıyor prize takılıyken şarj olma ışığı yanıyor fakat ben açma tuşuna bastığım zaman bir kere yanıp sönüyor ve Laptop hiçbir tepki vermiyor neden böyle olmuş olabilir? Lütfen yardım edin.

Edit: Servise götürdüm şarj kablosunu bağladığım yer bozulmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridwald -- 6 Temmuz 2016; 16:17:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük ihtimalle bir şeyi (ram işlemci gibi) yanmıştır bir tamirciye göster bence

• Arkadaşlar benim laptop casper nırvana c700 pek fazla bilgisayar tecrübemde yok açıkçası açma kapama düğmesi yanıp dönüyor sürekli ama açılmıyor neden olabilir

• Şarj almıyor olabilir , farklı şarj aleti denemeni tavsiye ederim.

4-5 yıllık ise pili muhtemelen tükenmiş olabilir
  • Yusakimcak Y kullanıcısına yanıt
    Cihazın pilini altta 2 vida ile sabit. zarar vermeden yıldız tornavida ile sök. Garanti ile sıkıntı yaşamazsın sadece vidalara zara verme. Pili çıkar tak. Sonra cihaz açılır. Pil seviyesi %30 üzeri olsun.

https://mega.nz/#!i4siBSLL!z_0tBZevtFGC_ScqW2HOGmXIh_zAe8AWe16btDz0Xow Bu linkte cihazın son biosu var. Orjinal bios. program şeklinde. tıkla ve sonra bekle yeniden başlar. başlamazsa sen başlat. Bu arada touchpad ve klavye devre dışı olur. İşlem tamam. Bir daha o sıkıntıyı yaşamayacaksın :) BİOS NO 221 dxdiagdan bak sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDİM LAPTOP AÇILMIYOR
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.