deneyimlerinizi benimle paylşırsanız sağlıklı karar vermede çok yardım etmiş olacaksınız. kurgu montaj oyun ve başlangıç seviyesindeki autocad çalışmalarım için i5 480m kodlu işlemcide karar kıldım ancak bu iki pc arasındaki ram farkı gördüğünüz gibi 3 gb. çoğu tanıdıklarım toshibadaki 3gb ram yeterli olur dediler bu toshibayı alırsam rami ilerki zamanlarda yükseltebilirim 6 senedir toshiba L10 102 kullanıyorum 1.6 işlemcili 1gb ram 140gb hdd taktım e bayağı eskidi ama 6 yıl hangi laptop sorunsuz çalışır sorusuna toshiba kalitesi diye cevap verebilirim ama göstermiş olduğum packard bell in de özllellikleriyle fiyatı cezbediyo
pek anlamam pcden ama ekran kartı özelliklerini araştırınca ati 5650nin daha ustun olduğunu öğrendim o yüzden ati 5650 model ekran kartlı bir model duşununcefiyat olarak da araştırınca bu iki laptoptan birinde karar kılmak üzereyim ancak; packard bell in tek eksisi e sata girişinin olmaması artıları ise 6gb ram ve led ekran olması toshibanın ise bp e göre e satası artı olmakla beraber, 3gb ram e sahip olması ve ekranının "LED TruBrite HD TFT" olması eksi bir özellik sanırım, [ led trubrite hd tft ibaresinde led arka aydınlatması mevcut ekran tft heralde yanlış biliyorsam düzeltin lutfen ]
[ bulunduğum il dolayısıyla, sadece teknosa veya gold mağazalarından alışveriş yapabileceğim ]
1-) PACKARD BELL TJ75-JO-283TK Sr SİYAH NOTEBOOK 1679 tl 12x139tl
İşlemci : Intel Core i5 480M İşlemci Hızı : 2,66 GHz Bellek : 6 GB Sabit Disk : 640 GB Bluetooth Portu : Var Ekran Belleği : 1 GB Ekran Boyutu : 15,6" Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 Ethernet : Var Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Var Model : TJ75-JO-283TK Sr SİYAH Ekran Özelliği : WXGA HD Grafik Tipi : ATI HD5650 İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Optik Sürücüler : DVD-RW Menşei : İthal Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Wireless : Var Kart Okuyucu : Var Dahili Kamera : Var Yazılım : Windows 7 Home Premium Parmak İzi Okuyucu : Yok
2-) TOSHIBA SATELLITE L655-1EL NOTEBOOK 1919tl teknosa fiyatı bulunduğum ildeki teknosa mağazası 1870tl ye veriyo pek ortalama 160tl x 12 taksit
Sipariş Kodu : 125031452 İşlemci : Intel Core i5 480M İşlemci Hızı : 2,66 / 2,93 Turbo GHz Bellek : 3 GB Sabit Disk : 500 GB Ağırlık : 2,50 kg Bluetooth Portu : Var Ekran Belleği : 1 GB Ekran Boyutu : 15,6" Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 Ethernet : Var Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Var Bellek Tipi : DDR3 Model : SATELLITE L655-1EL Ekran Özelliği : LED TruBrite HD TFT Grafik Tipi : ATI Mobility Radeon HD5650 İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Optik Sürücüler : DVD-RW Pil Ömrü : 3,45 saate kadar Fırewıre Bağlantı : Yok Pil Tipi : Li-Ion Menşei : İthal Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Tv-out Çıkışı : HDMI Wireless : Var Kart Okuyucu : Var Dahili Kamera : Var Usb Bağlantı Adedi : 3 Yazılım : Windows 7 Home Premium Parmak İzi Okuyucu : Yok
aynı toshiba nın TOSHIBA SATELLITE L675-11N NOTEBOOK modelindeki tek fark ise 4gb ram 640gb hdd olması ve zannedersem kasa da farklı ancak fiyat 2199tl 183tlx12 taksit
oyun oynayacaksan parckard bell in ısınma sorunu var diyorlardı yinede sen bi sor
bi kaç kiiden ısınma probleminin bu kasada halledilmiş olduğunu bi başka kişiden de fanının çabuk toz kaptığını duydum hep şikayet edenleri araştırdım memnun olan yok mu hiç bakmadım açıkçası