Arkadaşlar Laptop Alacağım Core i7 bir laptop Düşünüyorum 1500-1600 liralık felan... HP Pavilion dv6-2190et modelini almayı düşünüyorum sizce nasıl ? Fiyat bakımından kalite bakımından olsun ??.. Hp'yi nasıl buluyorsunuz sizce kolay kolay arıza yaparmı bunuda söylerseniz memnun kalırım..
Özellikler ; İşlemci Üreticisi : Intel® İşlemci Modeli : Core™ i7 İşlemci Numarası : 720QM İşlemci Hızı : 1,6 GHz Bellek : 4 GB Disk Kapasitesi : 320 GB Ekran Boyutu : 15,6" Ekran Kartı Belleği : 1 GB Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GT 230 M İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium Dahili Web Kamera : Evet/Var Ağırlık : 2,70 kg Ön Bellek (L2 Cache) : 6 MB Ekran Kartı Türü : Harici Max. Bellek Desteği : 8 GB Bellek Türleri : DDR3 Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 px Kablosuz Ağ : 802.11b, 802.11g, 802.11n Entegre SIM Kart : Hayır/Yok Optik Medya Türü : DVD±RW Entegre 3G Modem : Hayır/Yok Görüntü Giriş ve Çıkışları : VGA Harici Bağlantı Noktaları : Usb Klavye : Türkçe Q Pil Süresi : 1 - 4 saat Pil Hücre Sayısı : 6 Garanti Süresi: : 24 Ay
FİYATI :1.508 TL
Hocam özellikler gayet iyi , HP de iyi bir marka ama Packard Bell , Samsung , Asus da seçebilirsiniz özellikle Asus bildiğim kadarı ile 3 yıl garantili ve en iyi teknik servise sahip
Bilmiyorum Bu Özellikte bir bilgisayar çok ucuz ve uygun... ASUS'da iyi bir marka ama fiyat bakımından gözüme hoş gelmiyor Laptop alacakken Core i7 almak istiyorum. Bu Laptop %40 indirimli birde.. 1508 TL fiyatı indirimli. O Bakımdan Soruyorum