Şimdi Ara

LapTop Alacagım, Lütfen YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende şuan Toshiba Satellite L300 Laptop var. Programlarda fena degil. Hatta güzel bile diyebilirim fakat oyunlarda berbat.
    4-5 yıl oldu bunu alalı.

Yeni laptop alacagım ve özelliklerden hiç anlamam bu yuzden sızden yardım almam gerek.

Ben Photoshop Kullanıcısıyım, İllusturator'a da yeni başladım. Ayrıca bu sene Bilgisayar Programcılıgı (ön lisans) kazandım. C, C# , C++, Visual Basic Gibi programlar görecegiz.

Bunları göz onunde bulundurarak, birde oyunlarda iyi olmasını ıstıyorum. Çünkü cok cektım ben bu bilgisayardan. Programlarda cok guzel bı bılgısayar suankı bılgısayarım ama oyunlarda berbat..

Hangi Bilgisayarı ve Özellikleri Önerirsiniz ?

Not: Bütçem tahminime göre 2000-2500 civarı olacak en çok.

• Teşekkürler. Genelde Lenovo z510 önerileri geliyordu. ilk defa y510 önerisi geldi ve bilgisayarda hosuma gitti.

Ayrıca dün bana Acer v3-7726 önerisi geldi. Özellikleri çok iyi ama ısınma sorunu var acerın dıye bılıyorum dogru mudur ?
  • mrtykc M kullanıcısına yanıt
    Acer den ziyade y510 alman senin için daha iyi olurhttp://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y510p-core-i7-4700qm-24ghz-8gb-1tb-8ssd-156-2gb-w81-notebook.html?gclid=CIzL2Z_NycACFUXLtAodvCsAyw#yorumlar ayrıca vatana göre fiyatı gayet iyi şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtykc

S.aleykum

Bende şuan Toshiba Satellite L300 Laptop var. Programlarda fena degil. Hatta güzel bile diyebilirim fakat oyunlarda berbat.
    4-5 yıl oldu bunu alalı.

Yeni laptop alacagım ve özelliklerden hiç anlamam bu yuzden sızden yardım almam gerek.

Ben Photoshop Kullanıcısıyım, İllusturator'a da yeni başladım. Ayrıca bu sene Bilgisayar Programcılıgı (ön lisans) kazandım. C, C# , C++, Visual Basic Gibi programlar görecegiz.

Bunları göz onunde bulundurarak, birde oyunlarda iyi olmasını ıstıyorum. Çünkü cok cektım ben bu bilgisayardan. Programlarda cok guzel bı bılgısayar suankı bılgısayarım ama oyunlarda berbat..

Hangi Bilgisayarı ve Özellikleri Önerirsiniz ?

Not: Bütçem tahminime göre 2000-2500 civarı olacak en çok.

al kardeş bu pcyi direk hem ucuz hemde özellikleri çok iyi işini fazlasıyla görür.

https://www.notebookadresi.com/lenovo-ideapad-z5070-59-424603-notebook

• Arkadaşla hemen hemen aynı şeyi arıyorum. İstediklerim; simülasyon işlerim var ve twitchtv yayınlarım. bunları kaldırabilmeli.
    Akademik çalışmalarım var bu yüzden normal bir pc monitörüne bağlayacağım pcyi ve çift ekran kullanacağım
    Ağırlık öenmli değil, tasarım önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 5 Eylül 2014; 13:10:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.