Şimdi Ara

Laptop alacağım yardım lütfen monster ve mac kullanıcıları özellikle baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yakın zamanda notebook alacağım ama ne alacağıma karar veremedim
    Laptopu daha cok uni dersleri online dersler izlemek için yurtdışı seminer ders videoları izlemek için ve üniversite çalısmalarına yardımcı olacak sekilde kullanacağım.onun dısında yazları daha cok oyun amaçlı kullanacağım ama bu 2 saati geçmez günde ve önemli bir ayrıntı daha yazlari yurtdışında oluyorum o yüzden taşınabilirlikte bana sıkıntı çıkarmaması gerek.beni 4-5sene götürecek dediğim kriterlere uyan kaliteli birlapto almak istiyorum.
    Suanda kafamda iki marka var.Birincisi Apple.Taşınabilirlik kullanım rahatlığı hafif tasarımı ve 7saat pil ömrü gercekten cezbedici.Fakat fiyat ve donanimsal özellikler bakimndan sıkıntılı gibi geliyor.Soyle orneklendireyim 5870m e.kartlı monster 2.000tl iken 6770m ekran kartlı Apple 5.000tl
    İkinci marka monster f/p Ve müşteri alakaları bakımından trdeki en iyi marka denebilir.fakat 5 kilo gibi ağırlıklara çıkması (adaptorunu saymıyorum bile) tasinmazligi kısa pil ömrü en Buyuk handikapları
    1hafta icinde tanıdık Amerika'ya gidecek ona macbook getirtmeyi düşünüyorum ama Soyle bir düşüncem de var ivy bridge li laptopların çıkmasını bekleyip yeni nesil macbook veya kriterlerime uygun daha başka bir( ultrabook olabilir mesela )dizüstü alabilirim.3secenegim var.
    1)1hafta icinde macbook Pro 15" modelini aldırmak
    2)İvy bridgeleri bekleyip yeni nesil macbook almak
    3)ivy bridgelerin piyasada oluşturacağı indirim furyası ve belkide doların dusmesiyle başka bir laptop almak
    Bu 3 seçenek arasında kaldım arkadaslar k.bıkayım biraz uzattım ama cok değerli yorum yapabilecek konuya hakim arkadaslarımız var o yüzden herseyi yazmak istedim.yardımcı olursanız sevinirim.

• Oynayacağım bir oyun var diablo3
  • monsterin küçük kasalarıda var ivy bridge işlemci üzerinde bulunan ekran kartı gtx560 ayarında kepler mimarili yeni nesil ekran kartı 2.5kg ağırlık mevcuthttp://www.monsternotebook.com.tr/QAL51-GT650M-MONSTER®-Q61QAL512.html dediğin oyunu fhd çözünürlülükte bile yüksek ayarlarda oynarsın farklı seçeneklerde sunulabilir senin dediğin bu fiyata dahili ekran kartlı apple bulman bile zor bunu sende biliyorsun farklı markalarda önerilebilir bütçe standart mı 2000tl en fazla ne kadr yapabilirsin.
  • Bütçe 2.500tldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

monsterin küçük kasalarıda var ivy bridge işlemci üzerinde bulunan ekran kartı gtx560 ayarında kepler mimarili yeni nesil ekran kartı 2.5kg ağırlık mevcuthttp://www.monsternotebook.com.tr/QAL51-GT650M-MONSTER®-Q61QAL512.html dediğin oyunu fhd çözünürlülükte bile yüksek ayarlarda oynarsın farklı seçeneklerde sunulabilir senin dediğin bu fiyata dahili ekran kartlı apple bulman bile zor bunu sende biliyorsun farklı markalarda önerilebilir bütçe standart mı 2000tl en fazla ne kadr yapabilirsin.

Dediğiniz laptopa baktım fakat 2500 e suanda cok akıllıca olmaz sanırım o modeli almak ve ivy bridge deil sanırım ivy bridgeler gelince monster fiyatlarında nasıl bir degisiklik olur sizce

• ivy bridge zaten yazdım galiba okumuyormusunuz. intelin 3000 serisi bütün işlemcileri ivy bridgedir.bu leptopun fiyatı standarttır,bir ara kampanyalı 1778tl'den satıldı.bu ay sonuna doğru diğer firmalarda da modeller çıkar biraz daha bekleyin isterseniz ay sonu bu konuyu yeniden hortlatın yardımcı olunur çok az model var piyasada şekillensin biraz samsungun var mesela 2500 altıydı üzerine çıktı modeller gelsin fiyatlar düşer onada bakın istersenizhttp://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=7807&name=samsung-550p5c-s02tr-notebook&ref=akakce&v=1.2.4

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

ivy bridge zaten yazdım galiba okumuyormusunuz. intelin 3000 serisi bütün işlemcileri ivy bridgedir.bu leptopun fiyatı standarttır,bir ara kampanyalı 1778tl'den satıldı.bu ay sonuna doğru diğer firmalarda da modeller çıkar biraz daha bekleyin isterseniz ay sonu bu konuyu yeniden hortlatın yardımcı olunur çok az model var piyasada şekillensin biraz samsungun var mesela 2500 altıydı üzerine çıktı modeller gelsin fiyatlar düşer onada bakın istersenizhttp://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=7807&name=samsung-550p5c-s02tr-notebook&ref=akakce&v=1.2.4

Kusuruma bakma dalgınlığıma gelmiş tskler ilgilendiğin için bu aradahttp://www.amazon.com/gp/aw/d/B005CWJ3MM/ref=mp_s_a_5?qid=1337245494&sr=8-5
    Bu macbook yeni nesiller çıkınca 1700$ a falan düşer mı Amerika'dan aldirabilirim bu da özellikleri
    ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
    İŞLEMCİ Intel Core i7-2760QM 2.4 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.5 GHz. ) 6 MB Cache Bellek İşlemci
    İŞLEMCİ TÜRÜ Intel Core i7
    RAM 4 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    SABİT DİSK 750 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ DVD-RW Double Layer
    İŞLETİM SİSTEMİ Mac OS X v10.7 Lion
    EKRAN KARTI AMD Radeon HD 6770M DDR5 1 GB Paylaşımsız Ekran Kartı + Intel HD 3000 Ekran Kartı
    EKRAN BOYUTU 15.4" LED Ekran (1440x900)
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1440 x 900
    SES ÇIKIŞI Stereo
    BATARYA
    BATARYA SÜRESİ 7 Saat (Kullanım şartlarına bağlı maksimum süre)
    WEBCAM
    WEBCAM Var
    EKRAN ÖZELLİKLERİ
    RJ45-ETHERNET 10/100/1000
    NETWORK
    WIRELESS LAN 802.11 a/b/g/n
    RJ11- MODEM Yok
    BLUETOOTH Var
    ÖLÇÜLER VE AĞIRLIK
    DERİNLİK 249 mm
    YÜKSEKLİK 24 mm
    GENİŞLİK 364 mm
    AĞIRLIK 2.5 Kg
    ARAYÜZLER
    DC-IN 1
    USB (2.0) 2
    USB (3.0) Yok
    E-SATA Yok
    HDMI Yok
    VGA Yok
    IEEE 1394 1
    KART OKUYUCU 1
    EXPRESS CARD SLOT Yok
    MİKROFON GİRİŞİ 1
    KULAKLIK ÇIKIŞI 1
    PARMAK İZİ Yok
    MINI DISPLAY PORT Var
    GARANTİ
    GARANTİ SÜRESİ 2 Yıl
    AÇIKLAMALAR
    » 4 GB DDR3 1333 Mhz. (Max. 8 GB) Ram
    » 750 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    » Yeni Mac OS X 10.7 Lion - TR Dil Desteği

bu özellikler diablo 3 high da oynatır mı macbook

• 6770m ekran kartı orta segmentte en iyi kartlardan dediğin oyunu fazlasıyla oynatır dediğim gibi beklersen piyasanın fiyat durumuna göre alabilirsin veya farklı seçeneklerde sunulabilir.
  • Ben de aynı ikilemde kaldım. Ama çözümü buldum gibi. Samsung chronos'un iyv bridge modelleri. Hem macbook gibi kaliteli, ince ve şık bir kasası, hem de gt640-650m gibi güzel ekran kartları var. Arada diablo oynayacak ve iş için kullanacak birisi için fazlasıyla yeterli. Fiyatı da macbook'un yarısı. Tabi OSX'e özellikle ihtiyaç duymuyorsanız uygun bir seçenek olur bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.