Şimdi Ara

Laptop Alacağım Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun süreli bir araştırma sonrası msi gt683dxr ile gt780dxr modeli arasında kaldım.Neden diye sorucak olursanız 683dxr daki ekran kartı 1.5 gb 783dxr daki ise 3 gb arada pek fark oynar mı performans olarak çünkü genel olarak solidworks adlı program için kullanacağım.Haliyle arada oyunda oynarım almışken bir kere alıp tam almak istiyorum.Bide denk geldiğim farklı bir model var gt783-625us ekran kartı gtx580m dikkatimi çekti istanbuldaki mağazalarda bulmak mümkünmüdür çünkü internetten alamam cihazı ailevi sebeplerden dolayı o yüzden mağazadan almak zorundayım.Farklı cihaz önerilerine açığım ama dediğim gibi internetten alışveriş yapamayacağım için monster allenware gibi markalar aramıyorum.Bahsettiğim cihazları en uygun mağaza fiyatı olarak gold.com.tr adresinde buldum başka bildiğiniz mağazadan alabileceğim indirimli fiyatlar varsa önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanErsoy -- 12 Eylül 2012; 3:12:13 >

• Bu modeli mağazalarda bulman çok zor hatta yoktur,internette mağazalarda bile yok.bütçen ne kadar yeni kartlı modellerden alabilirsin.Bu ekran dediğin tasarım program için fazla bile sistemleri güçlü,bütçen ne kadar gt783r modeli türkiyeye gelmemeişti zaten gtx570 kartlı 683 modeli vardı hatta uyguna satıldığı yerler vardı.Dediğiniz modeller stoklarda gözükmüyor msi'nin yeni modelleri var,dediğim gibi bütçe belirtin.
  • 4000-3000 tl arası bütçem var.Dediğim gibi gold bilgisayarda gt683dxr ve gt783dxr için indirim gösteriyorlar baya bi indirim hemde link

http://www.gold.com.tr/U203811/Msi-GT780DXR-i7-2670-16g-1-5tb-17-3-3gvga-W7pre

http://www.gold.com.tr/U201530/Msi-GT683DXR-Ci7-2670-16gb-1-5tb-1-5gb-Vga-W7p

kafama yatan en iyi cihazlar bunlar hem grafik açısından olsun hemde performans açısından olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanErsoy -- 12 Eylül 2012; 3:12:00 >

• MSI GT683DXR-805TR i7-2670 16GB 1.5TB 15.6" W7HP
    BU ürünün satış fiyatı 1699 dolar +kdv ürün suan itibariyle temin edilebilir durumda nakit ödemede fiyatı düşebilir biraz daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

birazda yeni sistemlere bakın bunlar eskidi oyun leptopu diyorsanızhttp://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032337/samsung_np700g7cs01tr_notebook aynı fiyata bimexte de var
    istanbul bilişimde g75 serileri var onlara bakabilirsinhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/g-series-g75vw-bbk5-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,34699.html

Önerdiğin samsung laptopun fiyatı çok uçuk bütçemi aşıyor.İstanbul bilişimdeki g75 serilerinden ise bütceme uygun olarak msiin makinelerinin üstündeki ekran kartıyla kıyasladığım zamanda düşük kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bganotebook

MSI GT683DXR-805TR i7-2670 16GB 1.5TB 15.6" W7HP
    BU ürünün satış fiyatı 1699 dolar +kdv ürün suan itibariyle temin edilebilir durumda nakit ödemede fiyatı düşebilir biraz daha

Arkadaşım söylediğim gibi elden alıcam söylediğin fiyata nerde var link alabilirmiyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardıma ihtiyacım var
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • söylediğim fiyata ben ürünü size temin edebiliyorum sıfır kutusunda garantili
  • quote:

Orijinalden alıntı: bganotebook

söylediğim fiyata ben ürünü size temin edebiliyorum sıfır kutusunda garantili

Arkadaşım cihazı mağazadan almam gerekiyor.Şahıstan ya da internetten değil o yüzden varsa internet sitesi istedim.Yoksada yinede sağol.
  • şahıs derken benim kadıköy yazıcıoğlunda dükkanım var sonucta bende ithalatcıdan ürünü size temin edeceğim bununla ilgili bir sıkıntınız yokki artı nakit ödemede size ürünü 1615$+kdv ye verebilirim.yaklaşık 85 dolar gibi bir rakam illa mağazadan diyorsanız mesajlarıma verdiğiniz cevap içinde saolun
  • Ben toshiba markasını öneririm, alttaki model senin isteklerini karşılayabilecek kapasitede , bütçene uygun, taşınabilir hdd hediyeside var. İstediğin gibi mağazadan alabilirsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/toshiba-x870-11v-x870-11v-core-i7-3610qm-8gb-ddr3-1tb-3gb-gtx670m-173dvdrwbdrw-bt4-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61565
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Link

Ben toshiba markasını öneririm, alttaki model senin isteklerini karşılayabilecek kapasitede , bütçene uygun, taşınabilir hdd hediyeside var. İstediğin gibi mağazadan alabilirsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/toshiba-x870-11v-x870-11v-core-i7-3610qm-8gb-ddr3-1tb-3gb-gtx670m-173dvdrwbdrw-bt4-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61565

Teşekkürler.Sağlam makine almak istediğim için her özelliğini karşılaştırma yaparak seçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanErsoy -- 12 Eylül 2012; 11:50:18 >

• ben samsung'u gtx783'ün fiyatına bakarak önerdim kaldıki gtx660m ekran kartı gtx570 den biraz daha iyidir kepler mimarilidir,hafif bir oc yaparak gtx580 düzeyine çıkarabilirsiniz şimdiki gtx670,gtx580 ayarındadır.Yinede sen bilirsin bizim işimiz öneri yapmak sen değerlendir kendine göre.
  • quote:

ben samsung'u gtx783'ün fiyatına bakarak önerdim kaldıki gtx660m ekran kartı gtx570 den biraz daha iyidir kepler mimarilidir,hafif bir oc yaparak gtx580 düzeyine çıkarabilirsiniz şimdiki gtx670,gtx580 ayarındadır.Yinede sen bilirsin bizim işimiz öneri yapmak sen değerlendir kendine göre.

gtx780 i 3900 tl gibi bir fiyatla buldum ki arasında 900 tl fark var samsungla ekran kartının her özelliğine dikkat ediyorum çok seçiciyim biraz 660m 128bit dediğin gibi kepler mimari ancak gtx570m 192 bit olup fermi mimari ve özellikle fiyat performans olarak bulduğum makine samsungun kat kat önüne geçiyor ama yinede önerin için teşekkür ederim sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanErsoy -- 12 Eylül 2012; 12:38:07 >

• Arkadaslar konu gunceldir yardimlari bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne konuda samsung'un önüne geçti anlamadım ekran kartı olarak samsung'unki daha güçlü nerden çıkardınki gtx675 fermi mimari 256bit nerden baktınki özellikleri yanlış bakmışsın
  • quote:

ne konuda samsung'un önüne geçti anlamadım ekran kartı olarak samsung'unki daha güçlü nerden çıkardınki gtx675 fermi mimari 256bit nerden baktınki özellikleri yanlış bakmışsın

Arkadasim sen haklisin ben yanlis pcye bakmisim tekrar soylemesen hic bakmicam valla ama samsungada pek guvenemiyorum saglamlik acisindan nasildir isinma sorunu olsun malzeme kalitesi olsun bi bilgin var midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ısınma ve fan konusunda memnunlar kasa kalitesi olarakta öylehttp://forum.donanimhaber.com/m_63691593/tm.htm
  • sagol arkadaşım tekrar tavsiyen için konu günceldir diğer seçenekleride göz önünde bulundurmak için önerileri bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.