Şimdi Ara

laptop alacağım yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şu bilgisayar sizce nasıl _?
    NOTEBOOK SATL.DUO CORE T2400 1.83GHZ-512MB-80GB-256MB-15.4"-DVDMulti-WXPH-TR

Intel Core Duo Processor 1.83 667 Mhz
    512MB DDR2 533 2048
    DVD SUPER MULTI
    ATI Radeon X1600 512 Hyper Memory
    TruBrite WXGA TFT
    15.4
    1280*800
    Wireless Ethernet
    BlueTooth 2.0
    80
    Windows XP HOME Ed. TR /ENG
    2.72
    Su geçirmez klavye,HD Audio,HD ToGo,Express Media Player

bunun fiyatı da 2600 ytl yada bunun yerine

acer 5602 mi alsam birçok kişi bu bilgisayarın özelliklerini bildiği için özelliklerini yazmıyorum .....

görüşlerinizi bekliyorum .................

• Ben 1 aydır ACER 5602 kullanıyorum vede oldukca memnunum simdilik hiç bir sorunu yok.Fakat söylediğiniz makinanın x1600 ve core duo 1.83 olması cok buyuk avantaj sunu dusunmek gerekir 600ytl lik fark var mı acaba???
  • Şunu söylemek gerekiyo ben toshibayı alırsam biraz para konusunda sıkışıcam ama onun yerine acer i alırsam daha rahat olacağım ama "guneyonur " arkadaşın dediği gibi 600 lira fark varmı acaba...birde hdd 80 gb ne yapsam karar veremedim .....
  • toshiba tabiki paran yetiyosa kardeş.taş gibi alet bubide sonuçta uzun süre kullanacağın için almışken en iyisini al derim ben.237
  • Güzek makina kesinlikle alınabilir
  • Dediğim gibi arkadaşım hersey bütceyle orantılı ben 5602 yi 1 ay önce 2375/15 Taksit olarak NOVA BİLGİSAYAR dan aldım. aldıgım zaman fiyat oldukca makuldu piyasaya göre.Toshiba her yönüyle kalitenin sembolüdür fakat ACER da azımsanamayacak düzeyde kalitelidir ve özellikleri iyidir...Karar senin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.