Şimdi Ara

laptop alacam acil yardım lütfen !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok uzun süredir laptop alacam...araştırıyorm nerdeyse 3 aydır..Almak istediğim bi kaç laptop modeli var....

bitanesi ;

Hp pavilion dv6-1225et

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=85669&ad=HP+DV6-1225ET+VF336EA+T6500+2GB+250GB+15.VB+Tasinabilir+Bilgisayar

diğer düşündüğüm model

asus K50IN200DV.....fakat bu laptopu stoklarda bulmak çok zor...

acer 5738g-643 ...... http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=104850

diğeride samsung R522 serisi... pc mi sadece internet ,müzik , resim ve çizim için kullancam oyun oynamıyorum....SADECE İSTEDĞİM UZUN SÜRE KULLANABİLMEK... sizce hangisni seçmeliyim ya da sizin önerebileceğiniz bir marka ve model var mı...?

• hp al ileride parçalarını sorunsuz değiştirirsin. önerim hp
  • Oyun oynamıcaksan Acer 5738g
  • acer ın hakkında iyii şeyler duymadm o yüzden güvenmiyorum..hp nin de ramı 2gb o yüzden kararsızım
  • başka öneride bulunacak arkdş yokmu
  • Kesinlikle hpnin yeni serilerinden birini öneririm pişman olmazsın.
  • hp nin yeni serileri bütçeme uygun değil ancak söylediğim modeli alabilirim =)
  • Hocam oyun oynamıyorsan bu modellerin hepsi olabilir. Acer hakkında ki olumsuz düşüncen neden kaynaklandı bilmiyorum ancak servis konusunda diyorsan olabilir. Onun dışında Acer da iyi markadır. HP nin garanti kapsamı yani servisi baya iyidir geçenlerde arkadaşımın ekran kartı ile ilgili problemi vardı bozulmuştu. 1 ay sonra yenisini gönderecektiler onun için telefon açıp bir model söylediler kabul edermisiniz diye bizimki kabul etmedi başka model istedi (tabi aldığın fiyata göre 1.5 sene önce 1300 lira ya almıştı yine aynı fiyata kadar) adamlar başka model önerdi kabul etti 10 gün içinde yeni laptop a kavuştu. Eskisi dv6000 yenisi dv6-1200 serisinden bir model. Tabi kullanıcı hatası varsa garanti de sorun çıkabilir. Sonuç olarak isteklerini 1000-1400 lira arası bütün laptoplar karşılar. Elektronik alet sonuçta mezara götürmeyeceğiz ya en nihayetinde bir yerden çürük verir....

• BEN HP PAVİLİON 1225et-VF336EA
  • BEN HP PAVİLİON 1225et-VF336EA ALALI 2 GÜN OLDU HP TAVSİYE DERİM. RAM I SONRADAN 8 GC KADAR ÇIKARTABİLİRSİNİZ.
    KESİNLİKLE TAVSİYE DERİM.KASA DİZAYNINA DENİLECEK YOK, SÜPER...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.