Şimdi Ara

Laptop aldım, güzel mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n61vn-280bd-n61vn-core2duo-t9600-2.8ghz-4gb-500gb-16hd-sl-cam-bt-1024mb-gt240-dvdrwbray-w7p/productdetails.aspx?I_ID=41454

Yorumları bekliyorum beyler. Alalı 1 hafta oldu. Güzel mi özellikler ? Ayrıca Vista yüklü, Windows 7 falan yüklesem garantiden çıkar mı ? Teşekkürler.

• kur win7 çıkmaz garantiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasha1233

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    RAM'i ddr3 olsaydı daha iyi olurdu fakat şu haliyle bile çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Alıntıları Göster
    gule gule kullan isi degérleri nasil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razercode

Hocam içime su serptin valla sağolasın. Arkadaşlarıma sordum, çok kötü gibi yorumlar aldım. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazysuperstar

quote:

Hocam içime su serptin valla sağolasın. Arkadaşlarıma sordum, çok kötü gibi yorumlar aldım. Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Laptop güzel ancak fiyatını karşılamaz.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Asus iyi marka olmasına rağmen ben pek tercih etmem ancak özellik bakımından çok iyi ve full bir cihaz..Güle güle kullan..

• quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Asus iyi marka olmasına rağmen ben pek tercih etmem ancak özellik bakımından çok iyi ve full bir cihaz..Güle güle kullan..

Alıntıları Göster
    Asus gerçekten kaliteli markadır. Param olsa Asus alırım. Performans ürünleri yapar. İyi laptop. Güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: älg

Asus gerçekten kaliteli markadır. Param olsa Asus alırım. Performans ürünleri yapar. İyi laptop. Güle güle kullan.

Alıntıları Göster
    Gayet güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` Kağan

Gayet güzel.

Alıntıları Göster
    hacı gayet güzel de pahalı almışın...

hiç mi girmedin sıcak fırsatlara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 29 Kasım 2009; 10:29:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

hacı gayet güzel de pahalı almışın...

hiç mi girmedin sıcak fırsatlara...

Alıntıları Göster
    ASUS oldukça kalitelidir ve ürünleri de pahalı. Eşdeğer sistem özelliklerine sahip diğer marka dizüstü bilgisayarlar daha ucuzdur; ancak ASUS, ASUS'tur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 29 Kasım 2009; 10:40:35 >
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ıyy iğrenç mario bile oynanmaz bunda :) yok arkadaşım gerçekten laptopun çok güzel heleki işlemci hızına hasta oldum.. güle güle kullan..
    NAZARLIK TAK O BİLGİSAYARA

• quote:

Orijinalden alıntı: yükselenay

ıyy iğrenç mario bile oynanmaz bunda :) yok arkadaşım gerçekten laptopun çok güzel heleki işlemci hızına hasta oldum.. güle güle kullan..

Alıntıları Göster
    Bende Lenovo 3000 GM530 var.
    256MB GMA4500 E.K.
    3GB Ram
    T4200 2.00 GHz işlemci

Ekran kartı dışında iyi yani

Yazın dehşet bir tane alıcam, hadi bakalım, hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yükselenay

Alıntıları Göster
    samsung R620yi tek geçerim bu kadar farka bence değmez 1600e aldım 2300 yazıyor arada 700 ytl var benimkinin işlemci 2.53 seninki 2.8 benim ekran kartı ati hd drr3 1 gb seninki nvidea atinin bu modelinin daha iyi olduğunu okumuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.alper

samsung R620yi tek geçerim bu kadar farka bence değmez 1600e aldım 2300 yazıyor arada 700 ytl var benimkinin işlemci 2.53 seninki 2.8 benim ekran kartı ati hd drr3 1 gb seninki nvidea atinin bu modelinin daha iyi olduğunu okumuştum

Bende R620 almak istiyorum ya ama sene sonunumu beklesem daha iyi bişeylermi alsam bilmiyorum benimki çok eskidi artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Ichigo|

quote:

Bende R620 almak istiyorum ya ama sene sonunumu beklesem daha iyi bişeylermi alsam bilmiyorum benimki çok eskidi artık

Alıntıları Göster
    casper ın 4 çekirdekli 4gb ddr3 lü 2 gb (1 gb paylaşımlı) ekran kartlı yeni çıkan modelleri vardı aynı fiyata keşke onlara baksaydın.bu da iyi güle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Su Samuru

casper ın 4 çekirdekli 4gb ddr3 lü 2 gb (1 gb paylaşımlı) ekran kartlı yeni çıkan modelleri vardı aynı fiyata keşke onlara baksaydın.bu da iyi güle güle kullan.

Alıntıları Göster
    Bu fiyata çok daha iyi seçenekler var. Ama alınmış alınmıştır . Hayırlı olsun. Allah servisine düşürmesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Ichigo|

quote:

kardeş ben şu KDV mi ÖTVmi öle bişeyin indirimi vardıya o zaman 1680e taksitli aldım

indirimden sonra bilgisayarın fiyatı 2 milyara çıktı bazısında daha düşük bazısında daha yüksek aldığın yere göre değişiyor
    ancak şöyle bir fark var windows 7 ile geliyor ama 32 bit olması lazım gerçi bende 64bit yükledim arkadaş sağolsun netten cekmiş

bilgisayar sektöründe almayı düşündüğün şeyi ertelersen süreki ertelersin ben aldım benden biraz sonra packert bell tj65 çıktı işlemcisi çok iyi sen yazı beklersen daha iyi bişe çıkcak falan filan durum müsaitse al gitsin derim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Hawk

Alıntıları Göster
    notebooklarda ekran kartı karsılastırma yapan siteler varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

notebooklarda ekran kartı karsılastırma yapan siteler varmı

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Ben de şu laptopu aldım 1300tl.ye kipadan sizce nasıl bir tercih yapmışım fiyatına göre?
    http://www.notebooksepeti.com/urun/hp-pavillion-dv6-1270st-notebook-ve754ea-laptop.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Tsubasa -- 29 Kasım 2009; 11:21:26 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.