Şimdi Ara

Laptop aldım, güzel mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.alper

quote:

Orijinalden alıntı: |Ichigo|

quote:

samsung R620yi tek geçerim bu kadar farka bence değmez 1600e aldım 2300 yazıyor arada 700 ytl var benimkinin işlemci 2.53 seninki 2.8 benim ekran kartı ati hd drr3 1 gb seninki nvidea atinin bu modelinin daha iyi olduğunu okumuştum

Bende R620 almak istiyorum ya ama sene sonunumu beklesem daha iyi bişeylermi alsam bilmiyorum benimki çok eskidi artık

kardeş ben şu KDV mi ÖTVmi öle bişeyin indirimi vardıya o zaman 1680e taksitli aldım

indirimden sonra bilgisayarın fiyatı 2 milyara çıktı bazısında daha düşük bazısında daha yüksek aldığın yere göre değişiyor
    ancak şöyle bir fark var windows 7 ile geliyor ama 32 bit olması lazım gerçi bende 64bit yükledim arkadaş sağolsun netten cekmiş

bilgisayar sektöründe almayı düşündüğün şeyi ertelersen süreki ertelersin ben aldım benden biraz sonra packert bell tj65 çıktı işlemcisi çok iyi sen yazı beklersen daha iyi bişe çıkcak falan filan durum müsaitse al gitsin derim ben

1.700 e varda bilmiyorum şuan bide bu ara durumlar malum ayrıca tj65 ede bi bakayım sağolasın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |Ichigo|

quote:

samsung R620yi tek geçerim bu kadar farka bence değmez 1600e aldım 2300 yazıyor arada 700 ytl var benimkinin işlemci 2.53 seninki 2.8 benim ekran kartı ati hd drr3 1 gb seninki nvidea atinin bu modelinin daha iyi olduğunu okumuştum

Bende R620 almak istiyorum ya ama sene sonunumu beklesem daha iyi bişeylermi alsam bilmiyorum benimki çok eskidi artık

kardeş ben şu KDV mi ÖTVmi öle bişeyin indirimi vardıya o zaman 1680e taksitli aldım

indirimden sonra bilgisayarın fiyatı 2 milyara çıktı bazısında daha düşük bazısında daha yüksek aldığın yere göre değişiyor
    ancak şöyle bir fark var windows 7 ile geliyor ama 32 bit olması lazım gerçi bende 64bit yükledim arkadaş sağolsun netten cekmiş

bilgisayar sektöründe almayı düşündüğün şeyi ertelersen süreki ertelersin ben aldım benden biraz sonra packert bell tj65 çıktı işlemcisi çok iyi sen yazı beklersen daha iyi bişe çıkcak falan filan durum müsaitse al gitsin derim ben

Şu an da 1680 lira:
    http://www.pcdepo.com/asp/product/50604/SAMSUNG-R620-JS01TR-P8700-4G-500G-16-WIN7P-HD4650

• quote:

Orijinalden alıntı: kiloverecegim

İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr ???

Evet arkadaşım sitede senin notebook'da Win 7 var deniyor ve Vista gelmiş. Bence git değiştir.

Bu arada çok pahalıymış ama sen beğendiysen ne güzel.
  • Bana da bi bakın
    Ben de şu laptopu aldım 1300tl.ye kipadan sizce nasıl bir tercih yapmışım fiyatına göre?
    http://www.notebooksepeti.com/urun/hp-pavillion-dv6-1270st-notebook-ve754ea-laptop.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Tsubasa

Bana da bi bakın
    Ben de şu laptopu aldım 1300tl.ye kipadan sizce nasıl bir tercih yapmışım fiyatına göre?
    http://www.notebooksepeti.com/urun/hp-pavillion-dv6-1270st-notebook-ve754ea-laptop.aspx

Fiyatına göre alabileceğinin en iyisini almışsın , güle güle kullan.

Bence yanlış bir seçim yapmamışsın konuyu açan arkadaş , piyasa alabileceğin en iyi birkaç laptoptan birisini almışsın , Asus kullandım ve hiçbir sorun da yaşamadım zaten tamamıyla kalite bir marka.

• Yerinde olsam almazdim.... Fiyatina göre daha güzel bi cihaz alinabilirdi..... Yinede iyi günlerde kullan....
  • Hayırlı olsun güzel alet, T9600 iyi bir işlemci, ekran kartı GT240 ati 4650 den biraz düşük ama öyle dağlar kadar fark yok. Rahat oyun oynarsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.