Şimdi Ara

laptop alicam bu model nasil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • casper cmh.2670-8l35b ozellikler cok iyi bide sizden bilgi alim dedim pc gayet guzel ve kesinlikle casper kotudur diye bi msj duymak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: naksatra

casper cmh.2670-8l35b ozellikler cok iyi bide sizden bilgi alim dedim pc gayet guzel ve kesinlikle casper kotudur diye bi msj duymak istemiyorum.

Senin yerine olsam Casper kötü mü sizce derdim.. makina berbat alanlar pişman zaten ama sen bilirsin almak istiyorsan al , aldıktan sonra keşke onu almasaydım demezsin umarım hadi hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanetliAda -- 13 Aralık 2011; 14:06:57 >
  • bu bilgisayara berbat deme lütfen alanların sıkıntısı cıkabilir ama teknik servisinden ben hiç çekmedim ve cok ii davrandılar.7 yıldır casper kullanıcısıyım en ufak bi sıkıntısını görmedim o yuzden baska firmalardaki teknik servisi gordukten sonra kesinlikle casperin arkadasındayım.bilgisayarın özelliklerini gelince bundan daha ii laptopların fiyatlarını ben soylemiyim bilenbilir i7 4 çekirdekli işlemci 8gb ram daha ne olsun ben anlamıyorum bu turk firmalarına karsı alınan ön yargıların kalmasını istiyorum...
  • kusura bakma ama o ekran kartıyla sadece pes oynayabilirsin
  • biraz daha sık kendini lenovo ideapad y570 al ekran kartı çok çok daha iyi.http://www.pcdepo.com/lenovo-y570-59-070782-notebook-urun6320.html
  • ben pek oyun oynayan biri deilim ama 1 2 yıl butun oyunları oynatır diye dusunuyorum.yanlısmı dusunuyorum acaba.
  • canım kardeşim inan 6730 ile gt555m arasında dağlar kadar fark var. lenovo seni rahat 2-3 yıl götürür

Edit:Ekran kartı modelini yanlış yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Cid -- 15 Aralık 2011; 16:29:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • casper almaya niyetlisin galiba 6730m çoğu oyunda performans olarak önde testlerde 540m ilerde olsada oyunlarda biraz daha performanslı olan 6730m ekran kartı, 540m'li modelinide olabilirsin.540m ile aynı seviye kartlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 13 Aralık 2011; 17:50:45 >
  • o kadar dandik gelmedi bana kart ama ole diyosanız doğrudur.sizden bu makinenin ekran kartının butun özelliklerini yazabilirmisiniz.casper bence iyi makinalar yapmaya basladı diye dusunuyorum.
  • dandik değil arkadaş modeli bile yanlış yazmış buna dandik diyorsa 540m kartada dandik demesi gerekir aynı seviye kartlar çünkü ve orta segmentte en çok kullanılan karttır 540m.http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6730M.43959.0.htmlhttp://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html karşılaştırm yapabilirsin dandik değil güncel oyunları yüksek ayarlarda çalıştırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 13 Aralık 2011; 23:10:51 >

• Arkadas gerkenı paylasmıs.GT540 DAN DAHA PERFORMANSl bır kartı var.
    Ayrıca dırek kafadan kotulelemek lazım.Her markanın cesıtlı modellerı var hepsı aynı oegıldır.
    Bızım arkadasa gt540 ekran kartılı modelını aldık ve 4 aydır kullanıyor.Bır problem yok
    + sı ıse normal kullanımda 6 saatı gecen pıl omru.Oyle kı ılk sarj ıcın pılı bıtırelım dedık aksam almıstık 6 gıbı.Gece 12 oldu anca bıttı sarjı.
  • casper adamlar yapiyo yaw valla .d adam ekran kartina kotu diyo ekran kartini yanlis yaziyo .d hadi buyur
  • Zaten bu adamlar işlemci yi ,ram i , ekran kartını kenıdsımı uretıyor.Hepsı aynı fırmadan malzermelerı alıyor.
    Ne oluyor bırının kasası daha ıyı oluyor,bırının montajı daha ıyı oluyor, bırının sogutma sıstemı daha ıyı oluyor, bırının servısı daha ıyı oluyor.

Ama yok su marka kotu demek cok mantıksız gelıyor bana.Bır markanın bır yonunu elestırebılırsınız fakat genel olarak kotulemek duz mantık gıtmek gıbı oluyor..
    Bır nevı bas parayı kafan rahat etsın hesabı.Tabı tercıh meselesı.
    Fakat sunuda dusunmelı kı etıketı ıle satmıyan markalar musterı cekmek ıcın f/p urunler yapıyorlar ve kullanıcının daha performanslı urunler almasını sagılıyor.
  • Bulaşma hiç ben pişmanım mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğulcan D.

Bulaşma hiç ben pişmanım mesela

Hangi modelı kullanıyorsunuz ve ne konuda sorun yasadınız acaba?
  • 1 tanesini annem almistı diyerı hediye .nırvana ve neo sanırm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğulcan D.

1 tanesini annem almistı diyerı hediye .nırvana ve neo sanırm

Pekı ne gıbı problemlerle karsılastınız?
  • dediğim gibi millet kotuleme politikasına devam ediyor...
  • Al 2-3 hafta sonra gelirsin çok ısınıyor, donuyor diye.
  • adamlar bu pc ye özel fan yapmıslar cok ısınırsa tusa basıyosun kendini 3 dk içinde sogutuyo kardes 2 3 hafta sonra gorusuruz pazartesi geli,yo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.