Şimdi Ara

Laptop alımında kararsız kaldım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 haftaya kadar laptop alacağım bütün araştırdıklarımı eledim sadece 2 tane markada takıldım asus ve toshiba ;
    asus artıları dx 11 li 5730 ekran kartı,usb 3.0 desteği+altec speakers
    toshibanınkı gt330m ekran kartı,dvd+blu-ray yazıcı+harman kordon
    çok kararsız kaldım acaba dx11 çok gereklimi diğer yandan blu-ray geleceğe dönük bir yatırım olabılır aynı şartlarda usb 3.0 da oyle ses konusunda harman kordon vs altec var daha once hıc kullanmadığım speakerlar hangısı daha ıyıdır bılmıyorum sizce hangısı geleceğe donuk daha ıyı bır yatırım olacaktır ???

http://www.istanbulbilisim.com.tr/N-Series_N61JQ-X1-ASUS-DUNYASI,14879.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Satellite_A500-1GK-TOSHIBA-DUNYASI,14864.html#urun_detay_div

İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodbringer -- 1 Şubat 2010; 21:42:12 >

• Vayyy asus n61jq varmı istanbulbilisimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Vayyy asus n61jq varmı istanbulbilisimde.
    listelerinde görünüyordu sipariş vercem ama çok kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodbringer

listelerinde görünüyordu sipariş vercem ama çok kararsızım

Alıntıları Göster
    Kesin stok yoktur istanbulbilisimin her zaman yaptığı şey ama varsa muhteşem bir cihaz 280bd den vazgeçip bunu alabilirim ama fiyat çok ucuz var birşey.
  • quote:

Kesin stok yoktur istanbulbilisimin her zaman yaptığı şey ama varsa muhteşem bir cihaz 280bd den vazgeçip bunu alabilirim ama fiyat çok ucuz var birşey.

Alıntıları Göster
    umarım stoklardadır yoksa büyük hayal kırıklığı olacak
  • quote:

umarım stoklardadır yoksa büyük hayal kırıklığı olacak

Alıntıları Göster
    Ben mail yolladım bir öğreneyim. Ama ben istanbul dışındayım banka havalesiyle ödeme yok nasıl alacağım onuda düşünüyorum.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tabiki hayallerimi süsleyen asus n61JQ ekran kartları kafa kafaya zaten aslında gt330 daha iyi ama asusdan vazgeçecek kadar kararımı değiştirmez.
  • quote:

Tabiki hayallerimi süsleyen asus n61JQ ekran kartları kafa kafaya zaten aslında gt330 daha iyi ama asusdan vazgeçecek kadar kararımı değiştirmez.

Alıntıları Göster
    sıralamada gt330m hd4650 seviyesinde gibi hemen hemen fakat hd5000 serisinin dx11 destei var ayrıca 5730 4650nın bı kademe ustunde hem hız hem dx olarak onumuzdekı yıllarda cıkacak oyunda etkısı olabılır dıer yandan toshıbanın blu-ray-writer ı da vr oda gelece donuk bı yatırım benım kafa bunları dusundukce ııce allak bullak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodbringer -- 1 Şubat 2010; 22:19:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat89

sıralamada gt330m hd4650 seviyesinde gibi hemen hemen fakat hd5000 serisinin dx11 destei var ayrıca 5730 4650nın bı kademe ustunde hem hız hem dx olarak onumuzdekı yıllarda cıkacak oyunda etkısı olabılır dıer yandan toshıbanın blu-ray-writer ı da vr oda gelece donuk bı yatırım benım kafa bunları dusundukce ııce allak bullak

Yahu ne edeceksin blurayi. Boş bluray fiyatlarından haberin var mı Düşün yani o bile pahalı.

Ekran kartları arasındaki farkı hissetmemiz zor dx11 oyunlar çıksa bile dx 10.1 destekli kartlardada çalışır ama dx11 nimetlerinden faydalanamassın onuda boşver daha dx11 oyun çıkana kadar.

• quote:

quote:

Yahu ne edeceksin blurayi. Boş bluray fiyatlarından haberin var mı Düşün yani o bile pahalı.

Ekran kartları arasındaki farkı hissetmemiz zor dx11 oyunlar çıksa bile dx 10.1 destekli kartlardada çalışır ama dx11 nimetlerinden faydalanamassın onuda boşver daha dx11 oyun çıkana kadar.

Alıntıları Göster
    şöyle bi durum var vdsl2 32 mb bağlantım var ve ınan bana 1 tb lık hddler yetmıyor sn'ede max 4 mb ındıor dosyalar ben netten baktııma gore enucun 25 gblık bos bu-ray medyalar 10 lıra gene 30 tane alsam 1 tblık hdd fıyatına denk gelıyor tek umudum ılerıde bos bluray medyaların fıyatının 3-5 tl e dusmesı oda baya zaman alacak gıbı gorunuyoro hevesten toshıbaya o kadar taktım ama bu fıyatların ne zman duseceı bellı olmadıı ıcın gonlumden asus gecmeye basladı sımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodbringer -- 1 Şubat 2010; 23:08:27 >

• quote:

şöyle bi durum var vdsl2 32 mb bağlantım var ve ınan bana 1 tb lık hddler yetmıyor sn'ede max 4 mb ındıor dosyalar ben netten baktııma gore enucun 25 gblık bos bu-ray medyalar 10 lıra gene 30 tane alsam 1 tblık hdd fıyatına denk gelıyor tek umudum ılerıde bos bluray medyaların fıyatının 3-5 tl e dusmesı oda baya zaman alacak gıbı gorunuyoro hevesten toshıbaya o kadar taktım ama bu fıyatların ne zman duseceı bellı olmadıı ıcın gonlumden asus gecmeye basladı sımdı

Alıntıları Göster
    Genel olarak bakarsak özellikler kafa kafaya o yüzden bakacağın şey marka o da asus Ama moralini bozmayayım o 2 modelde yoktur istanbulbilişimde, hiçbir yerde yok çünkü bu laptop ve fiyatıda komik.

• quote:

Genel olarak bakarsak özellikler kafa kafaya o yüzden bakacağın şey marka o da asus Ama moralini bozmayayım o 2 modelde yoktur istanbulbilişimde, hiçbir yerde yok çünkü bu laptop ve fiyatıda komik.

bu ihtimali düşünmek istemiyorum
  • quote:

quote:

İstanbulbilişimin yapmadığı şey değil ama umarım stoklarında vardır eğer varsa asusun o modeli kapış kapış gider. Neyse artık yarın cevap verirler mailime ona göre durum değerlendirmesi yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 1 Şubat 2010; 23:29:43 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    İki model de stokta yok buna emin olabilirsiniz. Stokta olunca Hemen Al yazıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

İki model de stokta yok buna emin olabilirsiniz. Stokta olunca Hemen Al yazıyor..

Alıntıları Göster

• quote:

Dediğim gibi. Bu istanbulbilişim adam olmaz. Birde kim veriyorsa paso ödül falan veriyor bu adamlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 1 Şubat 2010; 23:41:47 >

• quote:

quote:

Dediğim gibi. Bu istanbulbilişim adam olmaz. Birde kim veriyorsa paso ödül falan veriyor bu adamlara.

Alıntıları Göster
    evet bende o odullerı gordum sıtelerınde gayet ıyı bı sırket gıbı gorunuordu

• allahım sana gelıyorum bu ozellıklere bu fıyat ınanılmaz dıyecem ama İSTANBUL BİLİŞİMİN GENE BÜYÜK BİR SAÇMALIĞI İ7 İŞLEMCİLİ 5730 LU LAPTOP 2400 TL PEH N61VN280BD DAHA BU FIYATTAN SATILIYOR ZATEN TAHMİNİM TR BU NOTEBOOK MART BAŞI GİBİ GİRİŞ YAPAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan1596

allahım sana gelıyorum bu ozellıklere bu fıyat ınanılmaz dıyecem ama İSTANBUL BİLİŞİMİN GENE BÜYÜK BİR SAÇMALIĞI İ7 İŞLEMCİLİ 5730 LU LAPTOP 2400 TL PEH N61VN280BD DAHA BU FIYATTAN SATILIYOR ZATEN TAHMİNİM TR BU NOTEBOOK MART BAŞI GİBİ GİRİŞ YAPAR

Fiyatta i3 ler için 2.500 lira i5 ler için 2.700 lira i7 ler içinde 3.000 liradan aşağı olmaz. Yaz sonuna kadarda fiyatları 2.000 liraya inmez çok bekleriz yani.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan1596

allahım sana gelıyorum bu ozellıklere bu fıyat ınanılmaz dıyecem ama İSTANBUL BİLİŞİMİN GENE BÜYÜK BİR SAÇMALIĞI İ7 İŞLEMCİLİ 5730 LU LAPTOP 2400 TL PEH N61VN280BD DAHA BU FIYATTAN SATILIYOR ZATEN TAHMİNİM TR BU NOTEBOOK MART BAŞI GİBİ GİRİŞ YAPAR

Fiyatta i3 ler için 2.500 lira i5 ler için 2.700 lira i7 ler içinde 3.000 liradan aşağı olmaz. Yaz sonuna kadarda fiyatları 2.000 liraya inmez çok bekleriz yani.

benimde tahminim öyle ama genede asuslar çok para kendimde asus kullanıyorum ama gerçekten çok pahalı hiç düşmüyor fiyatları
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.