kafam su toshıbaya gıdıor 2 de bır ama centrıno 2 serısı ama dızaynı ve ekran kartı cok hosuma gıttı core ı7 işlemcılı bı notebook almayı dusunuyordum sımdılık en yakın secenek bu var 3000tl e kadar lımıtım var dier markaların i7 serılerı guzel fakat ekran karttından kaybedıolar
Ben 2.300 liralık laptopla ilgileniyorum adamlar 1.000 liralık core duo laptop tavsiye etmiş hey yarrabbim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 2 Şubat 2010; 12:20:41 >
bende aradım müş. temsılcısı ıle gorustum 3 tane laptop sordum maalesef stoklarımızda yok dedı nasıl olur dedım yenı urun yazıyor sıtenızde dıye malesef stok dısı dedı bana hp dv6t2000 modelını tavsıye ettıler.... iyice delırıcem sımdı
Stok geliyor kimsenin haberi olmadan bitiyor demek
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Stok geliyor kimsenin haberi olmadan bitiyor demek
evet ya aynen oyle temsılcı ıle gorudsuyorum dedım kı onsıparıs alıyorsanız ben beklerım dıe 3 ayrı laptop ıcınde maalesef stoklarda kalmadı dıor hala onsıparıste alamıyoruz dıe
İstanbul Bilişim'in ne mal olduğu bir kez daha ortaya çıktı..
ne olur nasıl olur bılemıcem ama cok pıs sıkıntıya gırdım
paralel ithalat (grey market) notebook alınır mı , distributor garantili ürünler satan firmalardan alışveriş etmeye çalışın , cep telefonu olsa neyse bozulursa bozulsun dersin ama 2000-3000 tl yi riske etmeye değmez bence 200-300 pahalı olsun ama sony hp dell herneyse yetkili servis garantili olsun alacağınız ürünler
quote:
Orijinalden alıntı: Cihat89
ne olur nasıl olur bılemıcem ama cok pıs sıkıntıya gırdım
Üzülme boşver asus 280bd yi araştırmaya başla bence
Bunlara da bakabilirsin ama stoklarda olmayabilir.Fakat genelde "aynı gün kargo" ibareli ürünler stoklarda bulunabiliyor. Ayrıca bu kadar para verip içinin rahat etmesini istersen istanbulbilişim'den uzak dur bence.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme