Şimdi Ara

Laptop almayı düşünüyorum yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar istediğim laptop bazı program ve oyunları sorunsuz ısınmadan kaldırması gerekiyor , Dota 2 ve Film konusunda çok rahat işimi görsün istiyorum ve diğer online oyunlar konusunda işimi görmeli , ayırdığım bütçem 1.800 TL'YE kadar sizin değerli izlenim ve görüşlerinizi merak ediyorum , bana hangi laptop markasını ve modelini önerirsiniz rica ediyorum kullanan ve bilgisi olan arkadaşlardan destek ve yardım istiyorum boş yere kalitesiz bir materyal almak istemiyorum.

Almam gereken

Laptop Markası

Laptop Modeli

Fiyatı

Neden almalıyım

Olumlu ve olumsuz yönleri

Görsellik ve parlaklık

Kasa şekli ve özelliği

Anlayan arkadaşlar beni aydınlatırsa 1.800 TL'YE kadar olabilecek en iyi laptop'u alacağım şimdiden teşekkürler

Ben LENOVO G710 İ5 Modelini düşünmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aristoxenus -- 16 Kasım 2014; 12:41:47 >

• victor g451 i önerebilirim. 8gb ram i5-4200m işlemci gtx850m ekran kartı Full HD parlak IPS ekran ile 1800 küsür liraya denk gelir.

+ Full HD IPS ekran olması.dizi ve oyunlarda daha iyi görüntü.
    + GTX850m ekran kartı.bu fiyata alabileceğiniz en iyi ekran kartıdır.oyunları Full HD + ultrada oynatır.
    + ben kullanıyorum :)
    + soğutması başarılı.
    + ileride makineye ssd ram vs takviyesi yapmak çok kolay.garanti bozulmuyor.

-+ görsellik açısından ortalama.ancak gamer notebooklara göre ince sayılır.

- plastik kasa.(bu bütçeye alimunyum kasa pek yok zaten, o yüzden - olarak bakmayın)
    - hoparlörler ortalama ses kalitesine sahip.

vallahi aklıma gelenler bunlar. inceleme konularında detaylıca bilgi alabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_2124/tt.htm

http://www.victor.com.tr/ProductContent.aspx?PC=VIC-G451K

• Çok teşekkür ederim diğer tavsiyeleri bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birileri düşüncelerini paylaşsa güzel bir şey almak istiyorum yardımcı olsanız ?
  • Aristoxenus kullanıcısına yanıt
    ben sana diğer gelecek yorumu da söyleyeyim. asus x550jk. gtx850m ekran kartı i5 işlemci.ancak ekran 1368x768 çözünürlüklü, hdd 500gb. 8 gb ramlisi 1800 küsür liraydı en son baktığımda.

bir de küçük tavsiye vereyim. böyle uzun mesajları okumak dh kurallarına aykırı kim okuyacak da ayrıntılı cevap yazacak... sen şu dediğim 2 modeli araştır.zaten forumda en çok muhabbeti dönen notebooklar bunlar. victor bölümünden ve x550jk ana konusunda takıl biraz.makineler nedir ne değildir öğren.burda beklersen çok beklersin.armut piş ağzıma düş diye beklemektense şu ikisini araştır.hem ürün içine sinsin hem de ne aldığını bil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop almayı planlıyorum
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.