Şimdi Ara

laptop asiri kasiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba ve iyi forumlar çok sıkıntılı bir sorunum var laptop aşırı kasmaya başladı oynadığım oyunlarda çok büyük fps düşüşleri var birgün oyuna girince aniden kazmaya başladı çok şey denedim ama duzeltemedim grafikleri eski hali den de düşük yaptım hala daha çok Kasiyor en son format attım yine düzelmedi lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Formattan sonra driverları güncelleyin. Düzelmezse cpu-z programıyla ısılara bakın.

• Isınma varsa ısınmayı engelle uzun zamandır kullanıyorsan içi baya tozlanmıştır tepeden tırnağa tozunu al veya aldırt.
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    hepsini güncelledim indirip bir bakayım
  • excusemepls kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın bakım zamanı gelmiş :) Eğer makineni hiç açmadıysan işi bilen bir bilgisayarcıya götürüp bakımlarını yaptır. Yeni windows kur, driverları güncel bir şekilde sitesinden indir. Düzelmezse tekrar dönüş yap yardımcı olabilirim :)
  • MeQuadro kullanıcısına yanıt
    olabilir 5 yıl oldu hiç açmadım sanırım burda bilgısayarcı varmı onu bilmiyorum kendim birşeyler yapabilirmiyim
    Daha önce yapmadıysanız youtube'dan videolara bakarak yapabilirsiniz. Ama işin ehlinin yapması çok daha iyidir. Ankara'da iseniz yardımcı olabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazilim icin laptop tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    türkiyede olsam bulurdum da biyr almnyadayım işte o sıkıntı yinede sağolun
    Anladım. Aslında dikkatli olursanız problem olacağını sanmıyorum. Fakat termal silikon kuruysa onu bir şekilde temin etmeniz gerekiyor. Aksi halde bilgisayarınıza zarar verebilir.
    Hocam açtım temizledim taktım çalışıyor ama görüntü gelmiyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin

• Monitorun kablosunu duzgun taktiginiza emin olun. Soketi yerine iyice oturtturun. Bir de ramleri deneyin. Once tek ramle deneyin olmazsa slit degistirin.

• format atın ve driveleri yükleyin
  • Disk değerini ve gpu değerleri yüksek olmasından kaynaklanan bir durum olabilir.

Bu değerleri yazarsan yardımcı olacağım.

• Disk değerini ve gpu değerleri yüksek olmasından kaynaklanan bir durum olabilir.

Bu değerleri yazarsan yardımcı olacağım.

• Ekran kartını oturt. Diğer sorunun böyle çözülür. Fakat ilk defa yaptığın bir temizlene işlemi yani arka tarafı ilk açışınsa kablolara istemeden zarar vermiş olabilirsin.

• HuseyinGulbent H kullanıcısına yanıt
    Ramleri düzgün takmamisim şimdi yaptım açılıyor pc çok sağolun ama şimdi oyuna giriyorum server kurcam tam kurarken pc kapanıyor

• Kapanıyor derken bluescreen olarak mı yoksa direkt siyah ekran mı

Önce ekran kararıyor ama çalışıyor hala 4-5 saniye sonra kapanıyor açılırken de hiç sorun olmamış gibi açılıyor

• Sistemini yazar mısın?

Laptop asus n53jq
    intel core i7 q740 1.73ghz
    6gb ram
    windows 7 home premium 64bit
    4gb Nvidia 425m ekran kartı (paylasimli)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.