Şimdi Ara

LAPTOP ASUS A2500DDRIVER SORUNU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LAPTOP ASUS A2500D DRIVER HERYERDE ARADIM BULAMADIM ELİNDE OLAN VEYA İNTERNET ADRESİNİ BİLEN VARSA YAZABİLİRMİ ACABA ÇOK ACELE LAZIMDA ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_mert -- 9 Nisan 2008; 15:26:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mert_mert

ASUS A2500D DRIVER HERYERDE ARADIM BULAMADIM ELİNDE OLAN VEYA İNTERNET ADRESİNİ BİLEN VARSA YAZABİLİRMİ ACABA ÇOK ACELE LAZIMDA ?

Everest programı indir sürücülerinin istmini öğrenerek tek tek bulabilirsin.....
    http://forum.donanimhaber.com/m_22393337/mpage_1/key_//tm.htm#22393337

Ses sürücün için aşağıdakini bir dene
    ftp://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/nb/A2D/AUDIO_XP_2K_040210.zip

• saol kardeş ama biliorum zaten everest programını bnde kullanıorum baktım ordanda driver indirme anasayfasına yönlendirio bnm ürünün sayfasına yönlendirmio dio o sayfadanda bakıorum ürünün bilgisi falan hiçbişeyi yok nasıl yapcam bilemiorum BN BAŞKA Bİ SES DRİVER KURMUŞTUM OLDU REALTEK AC'97 GALİBA BÖLE BŞYDİ O OLDU AMA PCI MODEM İLE VGA YANE EKRAN KARTI KALDI NASIL BULCAM BİLMİORUM

BU ARADA BU NORMAL Bİ ANAKART DEİL ASUS LAPTOP
  • quote:

saol kardeş ama biliorum zaten everest programını bnde kullanıorum baktım ordanda driver indirme anasayfasına yönlendirio bnm ürünün sayfasına yönlendirmio dio o sayfadanda bakıorum ürünün bilgisi falan hiçbişeyi yok nasıl yapcam bilemiorum BN BAŞKA Bİ SES DRİVER KURMUŞTUM OLDU REALTEK AC'97 GALİBA BÖLE BŞYDİ O OLDU AMA PCI MODEM İLE VGA YANE EKRAN KARTI KALDI NASIL BULCAM BİLMİORUM

BU ARADA BU NORMAL Bİ ANAKART DEİL ASUS LAPTOP

Ordan anakartının adını ekran kartını vs vs bizimle paylaşırsan sana bu sürücüleri bulmanda yardımcı oluruz....

Anarkartını anakart bölümünden diğerlerini ise Fiziksel Sürücüler ve PCI Aygıtları bölümünden öğrenebilirsin.

Yani yüklemek istediğin ve bulamadığın sürücülerin adlarını burda bizimle paylaş.......

• kardeş , internet sitesine baktın mı ??
  • saolun millet ama modemide buldum hallettim sadece ekran kartı kaldı bikaç tane bu model buldum ama kurmaya çalışırken sisteminizde bu donanım veya yazılım bulunamadı dio anlamadım gitti

ati mobility radeon 9600/9700(m10/m11)
  • quote:

saolun millet ama modemide buldum hallettim sadece ekran kartı kaldı bikaç tane bu model buldum ama kurmaya çalışırken sisteminizde bu donanım veya yazılım bulunamadı dio anlamadım gitti

ati mobility radeon 9600/9700(m10/m11)

Buyur arkadaşım.....
    http://ftp.us.dell.com/video/R82979.EXE
  • SAOL kardeşim direk yükleyerek deil elle göstermek gerekiomuşş yüklencek sürücüyü ben seçeceğim kısmından gösterilmesi gerekiomuş ve hallettim hepinize çok teşekkür ederim saolun var olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_mert -- 10 Nisan 2008; 21:30:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.