Bildirim
Laptop başlangıçta beyaz ekran veriyor
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: altug_91
Bazen casper yazısı gözükmeden bazen de başlangıçtaki casper yazısından sonra ekran birdenbire bembeyaz oluyor. Uyku modundan sonra da oluyor bazen. Sorun ne olabilir sizce? nasıl halledebilirim? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Aynı sorun arkadaşımda da vardı.Format attıktan sonra düzeldi.Arkadaşımın bilgisayarcısı bilgisayarda bulunan bir virüs yapıyordu demiş.Format atmış.Şimdi sorunu yokmuş. -
Yine bir Casper vakası -
aynen hocam ya casperın mı var derdin var şöyle 1-2 ay daha idare etsinde yeni alcam zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: alperen-2000
quote:
Bazen casper yazısı gözükmeden bazen de başlangıçtaki casper yazısından sonra ekran birdenbire bembeyaz oluyor. Uyku modundan sonra da oluyor bazen. Sorun ne olabilir sizce? nasıl halledebilirim? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Aynı sorun arkadaşımda da vardı.Format attıktan sonra düzeldi.Arkadaşımın bilgisayarcısı bilgisayarda bulunan bir virüs yapıyordu demiş.Format atmış.Şimdi sorunu yokmuş.
antivirüs programımla kaç kez taradım 1 tane bile virüs bulmadı ama. Bende deneyim o zaman en iyi çözüm formattır zaten
-
quote:
İlk açılıştaki CASPER yazısıyla formatın ne alakası var arkadaşlar anlam veremiyorum..
Bu olay Windows açılırken mi oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF
quote:
İlk açılıştaki CASPER yazısıyla formatın ne alakası var arkadaşlar anlam veremiyorum..
Bu olay Windows açılırken mi oluyor
Bilgisayar açıldığında ilk gelen ekran beyaz oluyor işte veya uyku modundan çıkarken oluyor. Yani power tuşuna basıldığında kısacası. Bence donanımsal gibi ama bir kaç tekrar sonucunda pc açılıyor -
POST'la ilgili olduğu için hocam siz servise gönderin...
Servise göndermeden önce bios default ayarlara getirin bakalım düzelecek mi -
quote:
quote:
Bu olay Windows açılırken mi oluyor
Doğru bios'u default yapın.Ne alakası oldugunu ben de bilmem.Arkadaşım bu şekilde çözdü. -
quote:
Servise göndermeden önce bios default ayarlara getirin bakalım düzelecek mi
bir kere servise gitti geldi ondan sonra bu sorun çıktı zaten. Ses sorununu çözdüler şimdi de bu çıktı. -
quote:
quote:
bir kere servise gitti geldi ondan sonra bu sorun çıktı zaten. Ses sorununu çözdüler şimdi de bu çıktı.
Dediğim gibi Default ayarları başarılı olmazsa tekrar servise gönderin.
AH CASPER AHH benide yaktın.. -
quote:
quote:
quote:
bir kere servise gitti geldi ondan sonra bu sorun çıktı zaten. Ses sorununu çözdüler şimdi de bu çıktı.
Dediğim gibi Default ayarları başarılı olmazsa tekrar servise gönderin.
AH CASPER AHH benide yaktın..
tamam hocam çok sağolasın. Casper lanet olsun senin gibi firmaya sorun üstüne sorun ya
-
4 Sefer serrvise gönderdim sorun halen devam ediyor + garanti bitti laptop elimde patladı -
kimse yanış anlamasın ben onu bunu anlamam bende 3-4 yıllık casper var servis yüzü görmedi ADAM GİBİ KULLANMAYI deneyin , yalnış anlamayın kimseye hakaret felan ettiğim yok . -
ya bide markadan deyilde seri ile alakalı bişi bu olay hiç arıza yapmayan serileri var bnm hp pavilion vardı aman allahım tam bir baş belası her gün ayrı arıza drvier skıntısı sattım kurtuldum laptop alırken biraz araştırıp alın öle magazaya gidip görüntüsüne aldanıp aaa 4 gb rami varmış yok 1gb ekran kartı varmış i5 miş diye almayın .bnm arkadaşım var adam i7 alırsa pc hiç kasmıcak yıllarca fortmat atmıcak 8gb ramlı fln diye andanıyo böle cahiller dolu işte yapacak bişi yok anlayan sorunsuz kullanır anlamayan ise zaten para srunu yoktur gider bi tane daha alır -
quote:
Orijinalden alıntı: PcProf.
kimse yanış anlamasın ben onu bunu anlamam bende 3-4 yıllık casper var servis yüzü görmedi ADAM GİBİ KULLANMAYI deneyin , yalnış anlamayın kimseye hakaret felan ettiğim yok .
biz de pc'yi oturma grubu olarak kullanmıyoruz herhalde. Sonuçta bilgisayar öğretmenliği okuyorum. -
quote:
quote:
kimse yanış anlamasın ben onu bunu anlamam bende 3-4 yıllık casper var servis yüzü görmedi ADAM GİBİ KULLANMAYI deneyin , yalnış anlamayın kimseye hakaret felan ettiğim yok .
biz de pc'yi oturma grubu olarak kullanmıyoruz herhalde. Sonuçta bilgisayar öğretmenliği okuyorum.
kardeşim bugüne kadar aldığım hiçbir alette sorun yaşamadım teknoloji ile ilgili hiçbir aletim bozulmadı hiçbir sorun yaşamadım sorun sizde ! -
quote:
quote:
quote:
biz de pc'yi oturma grubu olarak kullanmıyoruz herhalde. Sonuçta bilgisayar öğretmenliği okuyorum.
kardeşim bugüne kadar aldığım hiçbir alette sorun yaşamadım teknoloji ile ilgili hiçbir aletim bozulmadı hiçbir sorun yaşamadım sorun sizde !
Tamam sakin ol şampiyon. Ben buraya bi sorunuma çare bulabilmek için başlık açtım eğer cevabın varsa söyle yoksa boşuna meşgule etme beni.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptop fanı sürekli çalışıyor
- key dosyası nasıl açılır
- tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor
- cd deki videoyu bilgisayara aktarma
- disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı
- root nasıl kaldırılır
- bağlantı sıfırlandı hatası
- iso dosyası nedir
- udf nedir
- bilgisayardan ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X