Bildirim
Laptop Batarya Garanti Süresi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
gömülü bataryalar ile ilgili ayrı bir başlık yok -
Koçsisteme mail atmıştım. 2 yıl dediler(laptop garantisince) -
o halde sıkıntı yok -
Thh için aynı sorundan kaç kere olması gerekiyor 2 mi 3 mü?
Şu videoyu izledim. Anladığım kadarıyla 2 diyor ama başka yerlerde net miktar göremedim.Donanım Haberyoutube
Sürekli arızalanan veya ayıplı üründe iade hakkı | Tüketici Haklıhttps://www.youtube.com/watch?v=qbmayuiZDN0&feature=youtu.be
-
iki ve daha fazla dıyor -
aynen öyle diyor ama başka yerde 2 ye rastlamadım kafam karıştı. -
Hocam bende dell studio 1558 laptop vardı. Aldıktan yaklaşık 22 ay sonra batarya performansı yarıya düşmüştü. Dell ana merkeze mail attım. Adresimi istediler. Sonra 10 gün içinde ups kargo ile ücretsiz yeni batarya geldi eve. Yunanistan’dan gelmişti. Çift batarya kullandım PC’yi. Ama tabi 2010 da aldığım İçin baya zaman geçti şuan iki batarya da bitik.
Özetle: batarya da 2 yıl garanti kapsamı içinde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok sağolun hocam. Sizde evinde hizmet vs mi vardı da evinize yolladılar? Normalde servise verilip değişir ya. -
O dönem evde hizmet vardı evet. Hatta bilgisayar ısınıp kapanma sorunu olmuştu ilk 3 ay içinde eve gelip fanı değiştirmişlerdi.quote:
Orijinalden alıntı: thelordof
Çok sağolun hocam. Sizde evinde hizmet vs mi vardı da evinize yolladılar? Normalde servise verilip değişir ya. -
İyiymiş hocam. -
Ama bataryanın eve postalanması evde hizmet ile alakalı değil bence. Dell Amerika’ya attığım mail sonucu adresimi istediler ve en yak8n Yunanistan dı sanırımki Yunanistan’dan ups kargo ile mailden 10 gün sonra batarya geldi. Müşteri memnuniyeti yaptılar. Böyle bir hizmet süper. Dell i tek geçerim. Dünya markası.quote:
Orijinalden alıntı: thelordof
İyiymiş hocam. -
Şimdi öyle bi hizmet duymadım. Varsa hala iyi -
Hocam nereden yazdın bu maili? Link paylaşabilir misin?
Benim de cihazımın battery problemi var. Değiştirmem gerekiyor ama bir türlü ulaşamıyorum. -
destekplaza@kocsistem.com.tr burdan yazmıştım. Hangi laptop modeli vardı sizde? -
xps 9560 var hocam -
yazdınız mı mail onlara? -
evet hocam yazdım fakat henüz cevap yok -
Pazartesi mesai saatinde yazarlar yeni yazdıysanız. Yoksa yeniden mail atın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X