Şimdi Ara

Laptop bazen açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP pavilion dv5 amd işlemcili bilgisayar bazen açılıyor bazen açılmıyor. bataryayı söküp açmayı deniyorum.
    Bataryayı takınca açılıyor. bazen bataryayı komple söküp kenara bırakıyorum o zamanda açılmıyor. bu nasıl bir arızadır?

• HP'nin Pavilion ve NX serilerinde bu soruna sebebiyet veren benzer bir anakart arızası mevcuttur. Yaşadığınız sorunun bu olma ihtimalide vardır. Notebook'un F12, Print Screen vb. tuşların bulunduğu sağ-üst bölümün hizasında Notebook'un tabanına bastırarak açmayı deneyin. İnternet üzerindende dilerseniz araştırabilirsiniz. Kuzey Köprüsü arızası buna sebebiyet veriyor, HP'nin NX serisine ait bir Notebook'unu geçmiş zamanda onarmıştım.
  • Hocam el yapımı soğutucu kullanıyorum. bunun olmusuz etkisi olur mu?
  • Bilgisayar ısındıktan sonra kapanıyorsa ve bir müddet açılmıyorsa elbette olabilir. Bunun haricinde sistem açılıp 2-3 saniye içerisinde kapanıyorsada yine soğutucu nedeni ile olabilir. Ancak hiç açılmadan buna sebebiyet veriyorsa soğutucudan öte farklı bir sorun var demektir.
  • Baterya dolarken fiş takılı pc açıkken baterya bozulur birde oyun oynarsan kuzey köprüsü ısınır zaten entegreli karttan beklenir böyle aşırı ısınmalar gibi bateryadanda olsa nasıl güç yönetim devresi var anlamadım hp bozdu bu işi o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6Clas -- 8 Mayıs 2011; 21:50:59 >
  • Bilgisayarı akşam kapatıyorum.
    Sabah açma tuşuna basıyorum tık yok.
    Sonra bataryayı söküyorum takıyorum ve deniyorum açılıyor.
    bazen bu yöntem de işe yaramıyor. Bataryayı söküp elektriğe direk bağlıyorum ve ancak açılıyor.
    Bu ne sorunu acaba*
  • quote:

Orijinalden alıntı: bortecinenumu

Bilgisayarı akşam kapatıyorum.
    Sabah açma tuşuna basıyorum tık yok.
    Sonra bataryayı söküyorum takıyorum ve deniyorum açılıyor.
    bazen bu yöntem de işe yaramıyor. Bataryayı söküp elektriğe direk bağlıyorum ve ancak açılıyor.
    Bu ne sorunu acaba*

Arkadaşım, siz de taktir edersiniz ki bizim buradan kesin bir cevap vermemiz mümkün değildir. Bilgisayarınız açılmıyor, bir bilgisayar oldukça kompleks bir aygıt çok karmaşık sorunlarıda olabiliyor. İçi açılıp, test edilmediği takdirde bilmek mümkün değildir. Ancak ben size yukarıda dikkat edersiniz, sizin sorununa benzer durumlarda kronik bir HP probleminden bahsettim bunu uyguladınız mı? Evet, uyguladıysanız bildirin. Biz de farklı çözüm yolları araştıralım. Ancak hiçbir cevap ve yol denemeden ya da deneyip de buraya bildirmeden yeniden bu ne sorunudur? diye cevap arıyorsanız maalesef yapabileceğimiz pek de bir şey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam elektronik eşyanın terbiyesizliği şöyle;
    Buraya yazdıktan sonra aynı problem nüksetmedi :)
    Aynı problem ortaya çıkarsa ki,
    Dediğiniz uygulamayı deneyeceğim.
    İlginize teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.