Şimdi Ara

Laptop bılgısı yuksek arkadaslar lutfen yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm yenı almıs oldugum casper markahttp://www.casper.com.tr/ProductDetail_cnd2410-4k35b_130_2410 CASPER NIRVANA 15.6'' CND.2410-4K35B bılgısayarda wındows 7 oldugu ıcın bır turlu cozemedım arkadasda xp bılgısayarına kurdugum oyunları 6 7 saat ugrasmama ragmen kendı pc me kuramadım bu pc yı xp ye cevırmek ıstıyorum sızce pcnın driverlarını bulabılırmıyım bulsak bıle xp ye cevırsem sızce nasıl olur lutfen bu ısden anlayan arkadaslar yardımcı olursa ınanın cok sevınırım sımdıden tesekkur ederım

• Kuramama sebebiniz nedir? oyunlar win7 ile çalışıyor mu önce ona bir bakın. eğer oyunlar win7 de çalışıyorsa kurulum yaparken birşeyleri yanlış yapıyorsunuzdur. veya oyunu kurduktan sonra çalıştıramıyorsanız kısayoluna sağ tıklayıp özelliklere gelin. uyumluluk kısmına gelin ve altta xp sp3 ü seçip kapatın.
  • pek sağlıklı calısmaz xp dönemi kapandı
  • Casper'ın sitesinden destek bölümüne geç sürücülerin arasında kendi bilgisayarını bul ve bak bakalım xp için uyumlu driver varmı? Yok ise işin zorlaşır ama imkansız değil driver'ları otomatik bulup kuran yazılımlar mevcut ama casper markasının ucuz ve kalitesiz üstelik piyasadan uzak parçaları seçtiği için zorlanman muhtemel eğer kullanabiliyor isen üzerinde gelen recovery ile kullanmanı tavsiye ederim. Birde Windows 7 starter veya Home basic mi buda önemli ?
  • Ram4 GB DDR3 Bellek
    xp de ram desteğiniz yok 4 gb ram'ı kullanamazsınız

4 gb ram oldguna göre x64 işletim sistemi var cihazınızda
    aynı işletim sistemini yani windows 7 x64 ben kendim kullanıyorum ve hiç bir oyunu takılmadan sorunsuzca oynuyorum tam olarak açıklarsanız nerede nasıl takıldığınızı size yardımcı olalım güzelim cihaza xp kurup performansını düşürmeyin
  • Driver San Francisco oyununu kuramadım bır turlu
  • bendede casper var ekran kartlarımız aynı ben driver ı catır catır oynuyom sorun cıkmıyor sne oyunları kurarken mi yoksa oyuna girerken mi hata alıyon
  • Driver San Francisco şu anda oynuyorum hatta az önce çıktım canavar gibi hiç bir sorun yok
    işletim sistemiyle alakalı değil kurulumda sorun var
  • su oyunu benımde kurmama yardımcı olurmusunuz pls
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.