Bildirim
laptop da ekran sorunu. yardım lütfen!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
anlattıklarına bakılırsa durum iyi değil :( donanımsal bir arıza olma ihtimali var benim tahminim ki genelde tutar :) 1. ekran kartının chipseti ile ilgili 2. monitörün kendisi ile ilgili olabilir yakın zamanda bilgisayarına darbe gelmedi veya düşürmediysen tahminim ekran kartı ile ilgili zaten dizüstü bilgisayarlardaki en büyük sıkıntı da o parçayı değiştirme imkanın olmaması. teknik bilgin yoksa donanımdan iyi anlayan bir servise göstermen gerekli formatla felan düzelecek bir şey değil (verdiğin bilgiye göre) -
hocam saol ilgin için. iç açıcı konusmadın hiç. düşürme yok ama darbe dersen kaparken sert kapama olmuş olabilir. bişey daha fark ettim bn hep ekran klavyesini kullanırım, ne zaman laptopun klavyesini kullansam bahsettiğim sorun çıkıyor yeniden. yardım için ayrı bi bilgi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X