Şimdi Ara

Laptop'da iki tane ekran kartı gözüküyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sırf senin gibi insanlar yüzünden şu forum sitelerine birşey yazasım gelmiyor.
  • Aman Allahım ultrada oynuyorum
     Laptop'da iki tane ekran kartı gözüküyor
  • vedattt48 V kullanıcısına yanıt
    Tmm bidaha yazma turolluğub alemi yok burada çozum arıyoruz yonledirmeye çalışıyoruz belki doğruyu soluyosundur bunu bilemem o yüzden belki dedim sizin gibi yeni yetmeler burada artistik hareketler yapmasını biz kabullendik rahat ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden oyun açılmıyordu beyaz ekran çıkıyordu disko efekti gibi siyahlıklar çıkıyordu böyle lazer gibi. Ayarı yaptım ve düzeldi. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Vedat o ayarı daha önceden yapmıştım ama bf4 ve bf4x86 diye ayrı ayrı uygulama varmış orda. ikisini de yüksek performans yapınca sorun düzeldi. Teşekkür ederim. Şimdi benim ekran kartım iyi olana geçti değil mi :)
  • kabullenmiş olabilirsiniz ama insani olmuyo
    buraya yardım almaya gelen kişiye geri-zekalı muamelesi yaparsanız yaptığınız yardımın ne anlamı kalır?
    neyse buda benim son kez foruma girişim olsun madem herkese kolay gelsin

ayrıca yeni yetme dediğin kişi 24 yaşında bilmiyorum kaç yaşındasın ama güzel bir terbiye aldığın çok belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedattt48 -- 20 Temmuz 2014; 5:46:18 >
    Gerizekalı muamelesi yapmıyorum yıllardır amd kullanmıyorum belki nvidiadakine benzer bi sorundur diye yonlendirmek istedisim sabahın köründe buraya gelmesinin nedenide bilmediği bir sorunla karşılaştığı içindi bilmemek değil öğrenmemek ayıp hadi bidaha gelme klavye delikanlısı.

• Neyse arkadaşlar kalp kırmaya ne gerek var sorunum çözüldü tekrar teşekkür ederim ikinize de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Gerizekalı muamelesi yapmıyorum yıllardır amd kullanmıyorum belki nvidiadakine benzer bi sorundur diye yonlendirmek istedisim sabahın köründe buraya gelmesinin nedenide bilmediği bir sorunla karşılaştığı içindi bilmemek değil öğrenmemek ayıp hadi bidaha gelme klavye delikanlısı.

ordan artistliği yapan sensin ve klavye delikanlısı ben mi oluyorum
    ulan vericen 3 kuruşluk bilgi zaten ne zannediyosunuz kendinizi anlamıyorum ben
    bütün eziklerde beni bulacak zaten nerde ne yapsam bitiyosunuz yanımda olmaz böyle şey nedir bu böyle
    Tamam hadi git dünyayı kurtar kırk yılın başında bi'şey soyledin hadi git oncede gazzeden başla.

• quote:

Tamam hadi git dünyayı kurtar kırk yılın başında bi'şey soyledin hadi git oncede gazzeden başla.

kurtarırız kafanı yorma sen belki o arada da biraz adamlık öğrenirsin de konuştuklarının ne anlama geldiğini
    yada nelerle sonuçlanabileceğini fark edersin boş yere atalarımız dememiş dilin kemiği yoktur diye
    ama gördüğüm kadarıyla sen geçmişini düşünebilecek kadar saygı görgü yada kültür almamışsın
    dediğin gibi bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.
    Konuyu nereye çektiğinin farkında mısın ben birşey demedim belki dedim demez olaydım ne anlaması kıt bişeymişin demekki onu boşver beni dinle dememişim adama yoksa polise felan verirsin heralde sende galiba biraz otistiklik var tedavi olmalısın son olarak senin dilinin kemiği yok esas ben nerede duracağını iyi bilirim sen her bulduğun kemiğe benim dersen ne dünyayı kurtarırsın nede Bi baltaya sap olursun tahminimce maksimum 16-17 yaşındasın babanın sana aldığı bilgisayarla buraya gelip ahkam kesemessin burda senin gibiler sevilmez herkesin birbirine saygısı vardır özelliklede konuyu uzatma diye diğer arkadaş sorununu çozunce vedattt48 doğru soleniş dedim ancak gözlerde bozuk senin galiba biraz az oyun oyna ateş olmadanda başkalarını yakma hadi şimdi git uyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 20 Temmuz 2014; 6:04:58 >
  • driver kaynaklı olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Konuyu nereye çektiğinin farkında mısın ben birşey demedim belki dedim demez olaydım ne anlaması kıt bişeymişin demekki onu boşver beni dinle dememişim adama yoksa polise felan verirsin heralde sende galiba biraz otistiklik var tedavi olmalısın son olarak senin dilinin kemiği yok esas ben nerede duracağını iyi bilirim sen her bulduğun kemiğe benim dersen ne dünyayı kurtarırsın nede Bi baltaya sap olursun tahminimce maksimum 16-17 yaşındasın babanın sana aldığı bilgisayarla buraya gelip ahkam kesemessin burda senin gibiler sevilmez herkesin birbirine saygısı vardır özelliklede konuyu uzatma diye diğer arkadaş sorununu çozunce vedattt48 doğru soleniş dedim ancak gözlerde bozuk senin galiba biraz az oyun oyna ateş olmadanda başkalarını yakma hadi şimdi git uyu.

şimdi konu sen konuştukça bi yerlere çekliyor
    2. olarak benim bir önceki konumda yazdıkların ve cevap yazıp silmen yüzünden bu noktaya geldik ayrıca oyunları bırakalı 2-3 yıl oldu neredeyse
    3. olarak dediğin gibi dünyayı kurtaramam ama insanlığı kurtarmak konusunda birşeyler yapabilirim örneğin senin gibilerin yakasına yapışarak
    ayrıca sevmek zorundada değilsin ama saygı duymak zorundasın zaten buradada kültürünü belli ediyosun zaten ve bana max 17 yaş biçiyorsun neye dayanarak?

ayrıca sen insanlara geri-zekalı muamelesi yapmıyordun değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedattt48 -- 20 Temmuz 2014; 6:44:00 >

Bu atarını ergenliğine veriyorum vede ben mesajları daha sonradan sildim sen bana dilinin kemiği yok dediğinde sildim asıl senin bana saygı göstermediğinide gosterir.silmemim diğer nedenide senin yardıma ihtiyaç duymuyacak kadar pcden anladığını duşundum vede sana karşı gerizekalı muamelesi yapmak istemediğim için hani belki????.daha oc yaparken sadece boştaki ısıyı takip ederek satabil kaldığını duşunuyorsun vede anladını sanıyosun. yat uyu hadi yapışkan sülük seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 20 Temmuz 2014; 6:50:22 >
  • quote:

Bu atarını ergenliğine veriyorum vede ben mesajları daha sonradan sildim sen bana dilinin kemiği yok dediğinde sildim asıl senin bana saygı göstermediğinide gosterir.silmemim diğer nedenide senin yardıma ihtiyaç duymuyacak kadar pcden anladığını duşundum vede sana karşı gerizekalı muamelesi yapmak istemediğim için hani belki????.daha oc yaparken sadece boştaki ısıyı takip ederek satabil kaldığını duşunuyorsun vede anladını sanıyosun. yat uyu hadi yapışkan sülük seni.

evet aynen orda yazmadığım gibi boşta kontrol ettiğimi söylemiştim
    ilk yazdığın mesajdan bunu rahatça çıkartmak mümkün ama keşke kanıtları ortadan kaldırmasaydın
    ayrıca bilgisayarda çeşitli uzmanlık alanları var dediğin gibi bilgisayardan anlarım ama oc hakkında sadece bir kaç makale okudum
    böyle bir problemle karşılaşınca da dedim ki ben daha fazla kurcalamadan bu işi bilen tecrübesi olan bir kişiden yardım alayım da
    zarar vermeden düzelteyim dedim.hem en azından da bi muhabbet ortamı oluşmuş olur bilgilerimiz de paylaşılmış olur googlede arama yapan kişilerde burdan faydalanır
    ama gerçekten senin gibi birisine denk geliceğimi gerçekten bilmiyorum.
    son olarak sana takmamın sebebi de senin gibi insanlara uyuz oluyorum bulduğumu da kolay kolay bırakmıyorum.
    çünkü eğer seni yabancı birisi görürse adamın kafasında senin kişiliğinle ilgili bi türk profili oluşuyo sonra diyolarki türkler böyle türkler şöyle.

E muhabbet diyon burdaki muhabbet nolcak burdakinin içine ettin ben burdan sonra senin konunada gelicektim sen bi belkiye takılıp bi mahkemeye vermediğin kaldı dediğim gibi mesajı belkiyi yazdıktan sonra değil senin bana seviyesizce dilinin kemiği yok dediğinde sildim çunki senin gibilern yardıma ihtiyacı yok vede son olarak yabancı biri beni gördüğünde zaten turklerin kultur olarak değikşin bir ülke olduğunu bildiği için yadırgamazlar ayrıca 1 yıl afrikalılardan ingilizce kursu gordum sohbette ettik adamlarla bitaneside bu nası bi turk demedi demekki sende bir anormallik var hadi yat artık bak baban kızcak.

• Mesela bf4 acacaksin.exe ye sag tikla harici ekran karti ile çalıştır a bas

• Rise Against kullanıcısına yanıt
    Kardeş sorun çözüldü.

• quote:

E muhabbet diyon burdaki muhabbet nolcak burdakinin içine ettin ben burdan sonra senin konunada gelicektim sen bi belkiye takılıp bi mahkemeye vermediğin kaldı dediğim gibi mesajı belkiyi yazdıktan sonra değil senin bana seviyesizce dilinin kemiği yok dediğinde sildim çunki senin gibilern yardıma ihtiyacı yok vede son olarak yabancı biri beni gördüğünde zaten turklerin kultur olarak değikşin bir ülke olduğunu bildiği için yadırgamazlar ayrıca 1 yıl afrikalılardan ingilizce kursu gordum sohbette ettik adamlarla bitaneside bu nası bi turk demedi demekki sende bir anormallik var hadi yat artık bak baban kızcak.

daha öncede belirttiğim gibi sadece belki lafına takılmadım bilmem okudunmu
    ve daha öncede söylediğim gibi bilgisayarda uzmanlık alanları farklı farklıdır eğer sen bilmediğin bir konu üzerine gidip birşeyler söylersen yada hem söyleyip hemde bunun artistliğini yaparsan yaptığının karşısında elbette bu tepkiyi alıcaksın büyük ihtimalle bu kadar değil ama neyse...
    orda demişsin afrikalılardan ingilizce eğitimi aldım diye biraz enteresan geldi ama istatistiklere bakarsan eğer onların bize birşey söylememesi gayet doğal birşey
    + türkler kültür olarak değişik değil neredeyse aynıyız (çoğumuz) sadece gelenekler farklı oda bir kaç 10 yıla unutulur zaten.
    ayrıca bildiği bilgiler ise bizim olduğumuzdan çok farklı
    bilmiyorum almanya kanada amerika gibi ülkelere gittin mi eğer oralara gittiysen fark ediceksin bunu.
    neyse baban kızmadan kapatalım bu konuyu verdiğin bilgiler için teşşekkürler
    moderatörlerden yada adminlerden ricam benim önceki konularımı ve bu yazdıklarımı silerlerse iyi olur.
    banlarlarsada haklıdırlar birşey diyemem.

• Sevindim duzeldigine

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.