Şimdi Ara

Laptop'da iki tane ekran kartı gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorum olacak. Battlefield 4 ü kurdum, grafiklerdeki kasmalardan dolayı sorunu ekran kartında aramaya başladım velhasıl ekran kartımın intel hd graphics 4000 olduğunu öğrendim. Biraz araştırma yaptım ve bu kart ile oyunlarda sorun yaşanmasının normal olduğunu iyi olmadığını öğrendim. Daha sonra kurcaladım ve laptop da bir tane daha ekran kartı olduğunu öğrendim. Belki de yoktur başka birşeydir cahilliğime verin. Benim sorum şu ikinci bulduğum ekran kartının daha iyi olduğunu okudum. O kartı aktif etme imkanım var mı ya da öbürünü kaldırmak iyi olan kart ile devam etmek veya bunun avantajları var mı? Oyunları kasmadan oynayabilir miyim bu ikinci ekran kartı ile.
    Şimdiden teşekkürler..
    http://hizliresim.com/nY7Y3V

• aa evet amd nin güzel ekran kartı var seninki anakarta gömülü olanı görüyor oda dandik bi kart biostan intel olani devre dışı bırakırsan amd readon aktif olackatır uzman arkadaşları konuya el atmaları diliyorum
  • çift ekran kartı konusunda fazla bi sıkıntın olmaz.
    fark ettiysen masaüstüne sağ tıkladığın zaman en başta 2 tane amdnin programını görüceksin bunların 1i
    ekran kartını oto değiştirme yapar.
    yani diyelimki oyun açtın program bunu fark ediyo amdye geçiş yapıyo
    manuel olarak kendinde ekleyebilirsin oraya program.
  • yanıtlarınız için teşekkür ederim. şimdi emin oldum çift ekran kartlı olduğuna. peki nasıl diğerini aktif edebilirim?
  • otomatik o senin birşey yapmana gerek yok
  • prens41tr P kullanıcısına yanıt
    Çift kartlı olması kotu değil tam tersine şarj kullanımını ciddi derecede arttırır gelelim soruna bu sorunu ami castality mi neydi işte amdnin denetim masasında halledersin biraz kurcala.bayadır amd kullanmadığım için unuttum yoksa daha çok yardımcı olurdum.cihazi yeni felan aldıysan belki aktif değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 20 Temmuz 2014; 4:55:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik geçmiyor galiba çünkü geçse kasma yapmaz diye düşünüyorum. bu yüzden bence bir ayar yapmalıyım. bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun.
  • Markası nedir cihazın

• Dostum amd denetim masasına gir orada grafik işlemcisi yada 3d ayarları falan varsa gir orda grafik işlemcisi diye birşey varsa onu otomatikden çıkar amdyi seç.bu teknolojiye nvidiyada optimus diyolar ama amdde bilgim yok.

• dell inspron n5521 laptop'un markası
  • Vaşşa amd denetim masası diye bir yer bulamadım ya. Ama catalyst control center var
  • Castaly centera gir orayı bi kurcala çozume ulaşırsın
    Şimdi aklıma takıldı çozunurluk vs kaçta takılma yapıyor ole yüksek çozunurlukte amdde de olsa kasma yapar yani laptop belki iyi olabilir ama ust seviye bir cihaz değil bu nedenle yüksek çozunurlukte kasma yapsı doğaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 20 Temmuz 2014; 5:13:52 >
  • bu far cry 3 dede kasıyor en düşük ayarlarda 840x640dı galiba o en düşük ayarda bile kasıyor. bence düşündüğümüz gibi o kötü olan hd 4000 kartı şuan aktif diğerini aktif etmeliyiz bir şekilde
    Castaly centera gir oradakileri bana tektek yaz.

• hocam en iyisi teamviewerla bağlan istersen? uygun değilsen resim atayım
  • masa üstüne sağ tıkla değişebilir grafikleri yapılandıra tıkla daha sonra oyunun sağ tarafındaki seçeneği high performance yap yada yüksek performan türkçe kullanıyorsan.
    bu arada buna alışsan iyi olur amd ekran kartlarının tripleri çok oluyo böyle :=)
    Dostum şuanda mobildeyim pcye geçmek gibi niyetimde yok kusura bakma resim atabiliyorsan at yada usteki arkadaşın dediğini bir dene belki doğrudur.

• belkimi? :D
  • bi deneyeyim ona göre mesaj atarım zeus. ne kusuru önemli değil.. bir dakika vedat deniyorum
  • vedattt48 V kullanıcısına yanıt
    Belki ??? Yani harfi harfine doğru soylediğinden eminsen galiba pcden bakıp soledin ne bilim genelde olasılık olarak soylerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 20 Temmuz 2014; 5:32:08 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.